MeisterTask-funktioner

Opdag, hvad der gemmer sig bag det flotte design

Selvom MeisterTask er intuitiv og nem at bruge, har den nogle effektive funktioner bag sit rene design. Fra samarbejde og individuel opgavestyring til projektplanlægning og brugergrupper – vi har det, du skal bruge for at blive produktiv. Vi har: Projektfunktioner, Opgavefuktioner, Funktioner kun til dig, Funktioner til analyse , Funktioner til administratorer, Funktioner til kommunikation , Funktioner til at gøre springet

Intuitiv opgavehåndtering online

 

MeisterTask giver dig, hvad du og dit team skal bruge for succes.

Projektfunktioner

Vores projekttavler i kanban-stil kan fuldt ud tilpasses – fra projektikoner til workflow.

Ubegrænsede sektioner

Da vi ved, at det kun er dig, der kender din arbejdsproces bedst, kan du oprette, navngive og arrangere så mange sektioner, du har brug for.

Filtre

Se dit projekt på den måde, der hjælper dig mest ved at filtrere efter tildelte, tag, følgere, forfaldsdato, status eller tidsplan.

Tidslinje

Ligesom med et Gantt-diagram kan du se alle opgaver i et projekt sammen i en kalendervisning ved at placere dem på Tidslinjen .

Automatiseringer

Automatiser trin i arbejdsprocessen, der gentager sig selv, for at øge effektivitet og ensartethed – lad MeisterTask hjælpe dig med at spare tid.

Tilbagevendende opgaver

Hvis du har brug for at udføre den samme opgave regelmæssigt, behøver du ikke starte forfra hver gang. Opret i stedet en skabelon til en tilbagevendende opgave.

Opgavegrænser (WIP-grænser)

 

Fokuser dit teams arbejde ved at begrænse mængden af opgaver, du udfører på én gang. Se derefter med, mens opgaver hurtigt bliver udført!

Opgavefunktioner

Som navnet MeisterTask antyder, er opgaver pakket til renden med funktionalitet.

Opgaveejere og følgere

Tildel en opgave til den ansvarlige person og hold dig opdateret ved at blive en følger – koordinering gjort nemt!

Forfaldsdatoer

Giv dig selv og andre klare mål og deadlines ved at angive forfaldsdatoer. De kan tilpasse sig planlægningen eller fungere som overdragelser.

Tidssporing

Hold styr på den tid, der bruges på en opgave, ved hjælp af vores indbyggede tidssporing. Dette er praktisk til beregninger og fremskrivninger for hele teamet. 

Tilpassede felter

Hvis du vil have flere oplysninger ind i dine opgaver, skal du tilføje brugerdefinerede felter til ting, som du og dine kolleger regelmæssigt har brug for.

Flere tjeklister

Tjeklister er med til at sikre, at opgaverne udføres korrekt og fuldstændigt. Hvad er bedre end én tjekliste? Flere tjeklister!

Vedhæftninger

Vedhæft filer og billeder op til 200 MB direkte til opgaver. Du skal ikke længere lede gennem e-mails eller harddiske for at finde relateret materiale!

Opgave Forbindelser

 

Hold alle på dit team informeret om, hvordan opgaver passer sammen ved at linke dem som relaterede, duplikater eller blokeringer.

Søgeord

 

Organiser dine opgaver efter prioritet, kategori, kunde eller andet ved hjælp af tags. Vær så kreativ, som du ønsker, i udviklingen af dit system.

Funktioner kun til dig

Mens de fleste ting i MeisterTask er lavet til at hjælpe teams med at kommunikere og samarbejde, blev andre ting skabt specielt til din personlige succes.

Dagsorden

Dagsorden er unikt for MeisterTask og er en personlig, privat oversigt, som du kan fastgøre opgaver fra ethvert projekt. Organisere det, som du kan lide det!

Dashboard

Dashboardet er din hjemmebase i MeisterTask og kan tilpasses til at indeholde en personlig tjekliste.

Skrivebordsapps

 

Uanset, om du er en fanatisk Windows-bruger eller en Mac-elsker, har vi en MeisterTask-app til dig.

Funktioner til analyse

Har du brug for at overvåge produktiviteten? Vi har dig dækket med vores statistikker og rapporter.

Statusrapporter

Få overblikket over dit team eller projekt ved at downloade rapporter om fuldførte, forsinkede, åbne eller kommende opgaver.

Tidsrapporter

Har du brug for at holde øje med din sporede tid? Eller dit teams? Intet problem, download det hele i en CSV-rapport også.

Sikkerhedsrapporter

 

Du kan også eksportere CSV-filer på aktivitet, compliance og personlige data. Vi hjælper dig med bureaukrati, hvor vi kan.

Funktioner til administratorer

Med gennemsigtige og brugervenlige administrationsfunktioner i MeisterTask kommer dit team op at køre på ingen tid.

Administratorkonto

Hav kontrol over brugergrupper, teamprojekter, fakturering og licensering. Eller opdel disse opgaver med flere teamadministratorer.

Brugergrupper

Del eller fjern deling af projekter med flere teammedlemmer ved at klikke på en knap ved at organisere brugere i grupper.

Team Projekter

Skab samarbejde ved at oprette teamprojekter. De er synlige for alle teammedlemmer, der kan deltage, som de vil.

Roller og Tilladelser

Har du brug for at have ansvaret for, hvem der ser og kan gøre hvad i projekterne? Mulige roller er: Administrator, medlem, gæst, skrivebeskyttet, kommentator.

Kontoadministrator

 

Brugere af virksomhedsplaner har en dedikeret kontoadministrator klar til at hjælpe din organisation med alle MeisterTask-relaterede spørgsmål

Administrer dit team med MeisterTask

MeisterTask Erhverv er spækket med administrative funktioner, der hjælper dig og dit team med at arbejde effektivt og produktivt sammen!

Funktioner til kommunikation

For at bevare alt i MeisterTask og ikke lade vigtige oplysninger undslippe til e-mails eller teamchats har vi nogle gode kommunikationsfunktioner indbygget.

Kommentarer

Inden for en opgave kan du kommentere, svare eller reagere, og modtageren samt alle, der følger opgaven, vil få en notifikation med det samme.

Omtaler

Vil du være mere specifik? @Omtal en person i en opgave ved brug af deres navn, og så får de en notifikation.

Adressér gruppen

Brug @her til at adressere alle, der følger opgaven, eller @alle for alle projektmedlemmer, der er involveret i opgaven eller ej.

Notifikationer til e-mail

Gå aldrig glip af noget vigtigt i dine notifikationer på MeisterTask ved at indstille dine præferencer til at sende e-mails.

Mobilapps

 

Selv mens du er på farten, kan du arbejde og aldrig gå glip af noget med MeisterTasks mobilapps til iOS og Android.

Integrationer til at forbinde dine yndlingsting

Som du nu har set, er MeisterTask i stand til en hel del. Men for at få endnu mere ud af de ting, du allerede kan gøre, har vi oprettet temmelig seje integrationer med utallige andre værktøjer – fra kalenderapps og e-mailværktøjer til software til teamchat.

Funktioner til at tage springet

Hvis du har brugt andre værktøjer til opgavehåndtering, kan du skifte til MeisterTask og tage det hele med dig.

Nem import

Importér direkte fra Trello, Wunderlist og Asana ved hjælp af vores importværktøj – projekter, opgaver, få det hele med!

Regneark til MeisterTask

Vores avancerede kopiér/indsæt-funktion giver dig mulighed for at kopiere og indsætte flere tekstlinjer for at oprette flere opgaver på én gang.

Dokumenter til tjeklister

Er dine arbejdsgange og processer skrevet i filer gemt på din harddisk? Brug avanceret kopiér/indsæt til at komme i tjeklistehimlen.

Du kan finde en oversigt over, hvilke funktioner der er inkluderet i hvilken plan, på vores side til sammenligning af funktioner.

Funktioner udviklet til produktivitet

Alt tilgængeligt på MeisterTask!

Arrow up

Back to top