Find ud af hvorfor

Vi starter fra toppen

Leder du efter en ærlig sammenligning?

Led ikke længere. Se, hvordan MeisterTask gør sig i forhold til konkurrenterne nederst på denne side.

MeisterTask-fordelen

Vi vil gerne præsentere nøjagtigt, hvad der skiller os ud, og nøjagtigt hvad du kan forvente, når du bruger MeisterTask.

Et solidt fundament

Vi har baseret vores produkt på kun et par enkle byggesten – et dashboard, projekter og opgaver. Nogle apps tilføjer så mange klokker og fløjter, at kerneformålet går tabt. MeisterTasks funktioner supplerer dens kerne og ikke forringer den.

Et intuitivt design

MeisterTask er så let at bruge, at selvom vi har masser af tutorials og supportartikler, har du sandsynligvis ikke brug for dem for at komme i gang. Når du forstår det grundlæggende, så er du klar til at gå lynhurtigt frem.

Ro i sindet

Din sikkerhed betyder noget for os. Derfor er MeisterTasks servere placeret i Frankfurt, Tyskland, hvor vi sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt. Desuden bruger vi tofaktorgodkendelse, og alle konti bruger en 256-bit Secure Socket Layer (SSL)-krypteret dataoverførsel.

En tilpasset arbejdsgang

Hvis du ikke har brugt det før, vil kanban revolutionere den måde, du arbejder på. MeisterTasks projekttavler i kanban-stil tilpasser sig din arbejdsgang og hjælper dig med at overvåge projektets fremskridt.

Direkte fra kildens mund:

Dawn Armstrong Virgin Hyperloop One

“MeisterTasks brugervenlighed og dens fleksibilitet gør det til en no-brainer at bruge.”

Sam Parsons MindTools

“Til projektledelse er jeg i øjeblikket forelsket i MeisterTask. Det er en super kanban-projekttavle, virkelig intuitiv og dybdegående, med fantastisk social og holdfunktionalitet. Perfekt til at afbalancere flere projekter på én gang.”

Brett Terpstra BrettTerpstra.com

“MeisterTask er lige så smuk og nem at bruge som MindMeister, og den er perfekt til de typer grupper, jeg arbejder med. Det er den smukkeste kanban-implementering, jeg har brugt.”

Effektive integrationer

Bruger du allerede andre apps til at administrere dit arbejde? Tjek vores stadigt voksende liste over integrationer for at se, hvordan MeisterTask kan boste deres evner.

Fremragende samarbejde

Delte projekter, delte opgaver, kommentarer, omtaler, meddelelser; MeisterTask har alt, hvad du behøver for at samarbejde problemfrit som et team. Få indsigt i dit teams produktivitet med statistik og rapporter.

Overbevisende funktioner

Midt imellem automatiseringer, tilbagevendende opgaver, tidsregistrering, tidslinje og dagsorden har MeisterTask alle de funktioner, du skal bruge for at nå dine mål.

Bred kompatibilitet

MeisterTask er webbaseret. Det betyder ingen download, ingen manuel opdatering. Hent appen til Android, iOS, macOS eller Windows, og få alle dine teammedlemmer, internt eller eksternt, om bord.

Og prisen går til…

Vi ved, at der er mange apps til administration af opgaver derude. Og vi vil have dig til at vælge det rigtige værktøj for dig. Vi håber naturligvis, at værktøjet er MeisterTask, men det er kun dig, der kan bestemme det. Vi lavede denne kortliste med priser for at hjælpe dig med at tage din beslutning. Ja, vi gav os selv en pris. Kan du bebrejde os?

Mest udviklerorienteret

Jira er skræddersyet til workflows hos agile/scrum-teams. Disse hold har normalt den tekniske viden til at administrere det in-house og pengene til at bruge på det.

Mest kendte

Trello er populær og har mange funktioner og tilpasningsmuligheder via tredjepartsprogrammer. Teams, der bruger denne, behøver normalt kun at se deres projekter på en kanban-tavle (ingen andre perspektiver) og har ikke noget imod en almen UI.

Mest tilpasselig

Ud over tilpasningsmuligheder har monday.com også masser af funktioner. Teams, der bruger det, har ikke noget imod at bruge tid på at komme i gang, lære produktspecifik terminologi at kende og konfigurere vanskelige arbejdsgange.

Mest fokuseret på teamadministration

Asanas fokus på at administrere teams og giver dig funktioner, der er specifikt til ledere med overblik over, hvad deres medarbejdere arbejder på. De, der bruger Asana, kan miste overblikket over de enkelte opgaver, da projekter er rettet mod det store billede.

Mest omkostningseffektive for Microsoft 365-brugere

Microsoft Project fokuserer på det store billede snarere end individuelle opgaver. Til opgaver har Microsoft lavet To Do. Hold, der ønsker at bruge dem, har brug for mindst 10 forretningslicenser til Microsoft 365-pakken for at integrere alt og få en problemfri proces i gang.

Mest intuitive og effektive

MeisterTask er let at bruge, både for managere og medarbejdere, overkommelig og har en smart interface. Personer, der bruger det, kan nyde oversigten på tværs af alle projekter, der vises med dagsordenen. Hold, der bruger det, er normalt på udkig efter at skabe hurtigt samarbejde via et par nøglefunktioner og ikketeknisk kompleksitet.