Freemium

Støt Os

Del MeisterTask kærligheden

Vild med gratis versionen af MeisterTask? Det vil altid forblive gratis, men der er masser af andre måder, du kan støtte os på. Skriv om os på din blog, eller fortæl om os til en ven, der har brug for at opgradere deres teams værktøj til opgavestyring.

Del lidt MeisterTask kærlighed på de sociale medier

Send en hurtig besked til dine venner og følgere og fortæl dem hvor meget du synes om MeisterTask.


Fortæl en ven via e-mail

Kender du en, som har brug for en god løsning til opgavestyring? Send dem en e-mail. Vi har forberedt alle de vigtige oplysninger, de får brug for.

Skriv en anmeldelse

MeisterTask findes i forskellige butikker, på flere platforme og softwareudbydere på nettet. Selv en kort anmeldelse på en side efter eget valg vil virkelig blive værdsat!


Få din anmeldelse vist

Skriv
om os

Fortæl os hvad du mener

Send os et par venlige ord om hvordan MeisterTask hjælper dig med at være produktiv, og vi vil vise dit citat på vores hjemmeside og i brochurer.

Har du din egen blog? Vi ville blive utroligt glade, hvis du ville nævne MeisterTask i et indlæg. Vi har forberedt en pakke med logoer, skærmbilleder og en masse information, så du kan komme godt fra start:

Funktionsanmodninger, positiv feedback og konstruktiv kritik hjælper os med at forbedre MeisterTask. Tøv ikke med at kontakte os via Twitter eller via dit foretrukne sociale medie!

Bliv vores partner

Forøg dine kunders produktivitet og succes ved at blive medlem af vores eksklusive netværk af forhandlere, affiliate-virksomheder og ekspertpartnere.

Slut dig til vores Team

Hvis du gerne vil arbejde for en super tech-virksomhed i hjertet af Europa, kan du se vores åbne stillinger og sende en ansøgning til [email protected].

Kom i gang. Det er gratis!