Arbejder du med Microsoft Apps? Det gør MeisterTask også

Microsoft. MeisterTask. Mesterværk.

Arbejder teamet godt med Microsoft 365? At tilføje det perfekte værktøj til opgavestyring bør ikke betyde, at du skal opfinde hjulet igen. Integrer MeisterTask i dit Microsoft-miljø: Ingen onboarding. Ingen ekstra logins. Ingen problemer.

Alle dine apps, ét login

Gør det enkelt.

Flere brugerlogins forvirrer teams og skaber sikkerhedshuller. Løsningen? Opgaveadministrationssoftware, der er forbundet med dine Microsoft 365-konti! MeisterTask gør kontostyring let med enkelt sign-on – du skal blot logge ind på MeisterTask med dine Microsoft 365-oplysninger. Det hjælper også med at holde alle på bølgelængde: Forbind ethvert MeisterTask-projekt med en Microsoft 365-konto for at automatisere projektmeddelelser.

Integration af Microsoft Teams

Gør det hurtigere.

Mister du tid på at skifte mellem chats, projekter og andre apps? Administrer teamprojekter, hvor diskussioner finder sted, og hold styr på dine opgaver. Med MeisterTask + Microsoft Teams-integrationen kan du se enhver projekttavle i en Teams-kanal: du skal blot tilføje den som en fane! Derefter kan du oprette og kommentere opgaver direkte i Teams for at gøre enhver kanal til et produktivitetscenter. MeisterTask + Teams indebærer mindre tid til at skifte mellem værktøjer, så du kan bruge mere tid på det arbejde, der betyder noget.

Alle dine Microsoft-apps, tilsluttet

Gør det produktivt.

For mange opgaver. For mange værktøjer. Din software til opgavestyring skal integreres problemfrit i dit Microsoft-økosystem. MeisterTask opfylder dette krav: Omdan e-mails til opgaver, der kan gennemføres med Outlook-tilføjelsen, eller styrk samarbejdet i realtid ved at vedhæfte OneDrive-filer til opgaverne. Endnu bedre er det, at du undgår at overse deadlines med MeisterTask’s iCalendar-integration, som viser dig forfaldsdatoerne for alle dine opgaver direkte i din kalender. Det er din arbejdsgang, udført på din måde.

Den perfekte software til opgavestyring til Microsoft

Integrer Microsoft 365 + MeisterTask i dag.

Behersk Microsoft-integrationen

Forbind din MeisterTask-konto med Microsoft 365, og konfigurer Microsoft 365 Groups integrationen.

Opnå forbindelse med Microsoft Teams

Se projekter, opret opgaver, og samarbejd med kolleger uden at forlade Microsoft Teams.

Gør Outlook-e-mails til opgaver

Få styr på din indbakke med det optimerede Outlook-tilføjelsesmodul til MeisterTask. Find ud af, hvordan det fungerer.

Opgavestyring til Microsoft behøver ikke at være svært

Gør Microsoft bedre… med MeisterTask

MeisterTask betyder forretning

Hvad er inkluderet i et MeisterTask Erhvervsabonnement?

timeline

Tidslinje

Til tiden. Identificer flaskehalse med tidslinjen. Funktionen ligner et Gantt-diagram, men viser projektopgaver i kalendervisning.

statistics

Rapporter

Datadrevet. Få den indsigt, der betyder noget: Generer hurtige rapporter, eller tilpas filtre for at få et klart overblik over projektstatus.

automations

Automatiseringer

Ubesværet. Automatiser gentagende trin i din arbejdsgang for at øge effektiviteten og konsistensen – lad MeisterTask spare dig tid.

Integration

Integrationer

Få kontakt. Gør MeisterTask til dit produktivitetscenter ved at oprette integrationer med værktøjer, som dit team allerede bruger.

attachments

Vedhæftninger

Centraliseret. Vedhæft billeder og filer på op til 200 MB direkte til opgaver. Alt, hvad du har brug for for at arbejde effektivt, samlet på ét sted.

export

Eksporter til CSV

Standard. Eksporter projektdata som CSV-filer, der kan ses, redigeres og analyseres med Microsoft Excel m.m.

Få mere ud af de værktøjer, du allerede bruger

Prøv MeisterTask’s Microsoft-integration i dag!

Arrow up

Tilbage til toppen