Neem de controle over je projecten.

Agile projectmanagement: Krijg meer gedaan, sneller.

Geen duidelijke projectmanagementstrategie? Verdrinken in de waterval? Houd de projectkosten, tijd en omvang onder controle. MeisterTask maakt het gemakkelijk om “agile” te gaan. Meer kwaliteit. Meer productiviteit. Meer voldoening.

  • Kanban macht Ihre Projekte flexibler.
  • Jouw team heeft centraal overzicht van alle informatie.
  • Je reduceert werkstappen.

Ga niet achter de waterval aan.

Wat is agile projectmanagement?

Vergeleken met de rigide, documentatie-zware waterval-methodologie, is agile projectmanagement flexibel van opzet. Focus iteratief en gezamenlijk op doelen: “agile gaan” betekent veranderingen omarmen en inspelen op de behoeften van de klant tijdens uw projecten. MeisterTask is perfect voor het implementeren van Agile – zet mensen op de eerste plaats en stimuleer een cultuur van meedogenloze klantgerichtheid!

Hou je inspanningen gericht en je klanten tevreden.

Agile projectmanagement dat werkt.

Werk je team hard en mis je nog steeds deadlines? Houdt een lineaire benadering je tegen om je aan te passen aan voortdurende verandering? Het is tijd om “agile” te gaan. MeisterTask maakt het gemakkelijk om aan te passen terwijl je bezig bent. Met zijn intuïtieve Kanban-borden, automatiseringen en app-integraties hebben jij en je team in een mum van tijd de controle over je projecten. Vergeet complexe onboarding van gebruikers en concentreer u op wat belangrijk is: uw klanten!

Reageren op verandering

Voortdurende aanpassing.

Visualiseer projectvoortgang en hou je team op één lijn met Kanban-borden. Vervaldatums houden iedereen op de hoogte van deadlines, terwijl de functie Tijdlijn knelpunten en inefficiënties kan identificeren.

Blijf bij het onderwerp

Transparante communicatie.

Snijd door het lawaai met eenvoudige Kanban-borden. Laat je team niet twijfelen over wie wat wanneer doet. MeisterTask hou je project in beweging en maakt duidelijke communicatie in de tool zelf mogelijk.

Bouw gelukkigere teams

Meer creatieve vrijheid.

Agile teams zijn meer autonoom: gebruik MeisterTask om je team de vrijheid te geven om nieuwe ideeën voor te stellen, te innoveren en problemen op te lossen. Met meer creatieve vrijheid kun je helpen om teams transparanter, efficiënter en gelukkiger te maken.

Minimaliseer fouten

Voortdurende optimalisatie.

Pas je gaandeweg aan en verbeter je door de stappen in je projectworkflow te visualiseren. MeisterTask helpt je fouten te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren.

Klantbetrokkenheid opbouwen

Effectieve samenwerking.

Kanbanborden stellen agile projectteams in staat volledig klantgericht te blijven. Agile projecten reflecteren, leren en passen zich met regelmatige tussenpozen aan, waardoor je een hoge klanttevredenheid behoudt.

Een kleine stap voor MeisterTask.

Een reuzensprong voor je team.

MeisterTask: je springplank naar grotere wendbaarheid.

Krachtige Agile Project Management-functies binnen handbereik.

De buy-in van gebruikers kan een nieuwe tool maken of breken. Verspil geen tijd aan complexe software boordevol functies – MeisterTask is zo intuïtief dat je team vanaf dag één de vruchten zal plukken van agile projectbeheer. De tool heeft alle functies die je nodig hebt en geen enkele die je niet nodig hebt: van duidelijke, eenvoudige Kanban-borden tot ingebouwde tijdregistratie, onze veilige tool voor taakbeheer is de snelle weg naar projectefficiëntie.

Kanban-borden

Een iteratieve aanpak verbetert je vermogen om snel te reageren en aan te passen aan veranderende klanteisen: het is de sleutel tot projectsucces. De intuïtieve Kanban-borden van MeisterTask houden je agile projectmanagementstrategie op koers.

Tijdlijn

Gebruik de Gantt-achtige tijdlijn van MeisterTask om de taken van je team te plannen, plannen en visualiseren in een op een kalender gebaseerd formaat. Identificeer inefficiënties, elimineer knelpunten en stel teamleden in staat om productief te blijven.

Rapporten

Volg, verzamel en analyseer gegevens over projectprestaties door een op statistieken gebaseerd element toe te voegen aan agile projectbeheer in MeisterTask.

Tijdregistratie

Gebruik Tijdregistratie om bij te houden hoeveel tijd jij en je teamleden aan specifieke projecten hebben besteed. Verminder de behoefte aan uitgebreide documentatie van bronnen en krijg toegang tot een gegevensgestuurd overzicht om de teamefficiëntie te analyseren en te verbeteren.

Het geheim van succesvol agile projectmanagement is een agile tool. Een die intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Dat is MeisterTask in een notendop.”

Katja Esch

IT-projectmanager, LBBW

Robuuste beveiliging bij elke stap.

Jouw privacy. Onze prioriteit.

MeisterTask is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze apps worden gehost in de Europese Unie in ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Frankfurt, Duitsland. Andere beveiligingsfuncties op het hoogste niveau zijn standaard 256-bit SSL-codering, tweefactorauthenticatie en gedetailleerde in-app-machtigingen.

MeisterTask integreert met meer dan 20 tools die je reeds gebruikt.

Integraties

MeisterTask Integration Google
MeisterTask Integration MindMeister
MeisterTask Integration Microsoft
MeisterTask Integration Google Drive
MeisterTask Integration MeisterNote
MeisterTask Integration Dropbox

Blijf flexibel, bereik meer.

6 eenvoudige stappen naar agile projectmanagement.

Laten we beginnen! Volg deze 6 eenvoudige stappen naar agile projectmanagement met MeisterTask. Beheer je projecten stapsgewijs, reageer op veranderingen zonder ontspoord te raken en begin sneller en met minder kopzorgen meer waarde te leveren aan je projecten. Doe het goed: verbeter de werkstroom met MeisterTask.

project

Stap 1: Stel je project in

Gebruik de aanpasbare Kanban-borden om precies te visualiseren hoe je team werkt. Je kunt op elk moment secties toevoegen en verwijderen om je workflows voortdurend te optimaliseren.

team

Stap 2: Nodig je team uit

Nodig projectleden uit en houd iedereen op de hoogte. Gebruik de gastrol om met externe medewerkers samen te werken en tegelijkertijd gevoelige projectgegevens te beschermen.

multiple_checklists

Stap 3: Taken maken

Maak een nieuwe taak voor elke activiteit in je project. Stel automatiseringen in om terugkerende taken voor je af te handelen en gebruik checklists om de voortgang te bewaken.

Integration

Stap 4: Starten!

Integreer tools waarmee je al werkt om de efficiëntie te maximaliseren en je team productief te houden. Stel WIP-limieten in om de werklast van je team beheersbaar te houden.

Discussion

Stap 5: dingen gedaan krijgen

Mis nooit meer een deadline. Hou je team op één lijn met de commentaar- en vermeldingsfunctie van MeisterTask – de kern van teamcommunicatie in de tool.

statistics

Stap 6: Verkrijg waardevolle inzichten

Volg, verzamel en analyseer gegevens over projectprestaties met rapporten en voeg een op statistieken gebaseerd element toe aan je agile projectbeheer.

Meer inzicht, meer productiviteit.

Begin gratis. Upgrade wanneer je maar wilt.

Arrow up

Terug naar boven