MeisterTask-functies

Ontdek wat er onder ons strakke oppervlak zit

Ondanks dat het intuïtief en gebruiksvriendelijk is, heeft MeisterTask enkele krachtige mogelijkheden achter zijn strakke ontwerp. Van samenwerking en individueel taakbeheer tot projectplanning en gebruikersgroepen, wij hebben wat u nodig heeft om productief te worden. We hebben: projectkenmerken , , Functies voor jou , Functies voor analyse , Functies voor , Functies voor communicatie , Functies om de sprong te maken

Intuïtief, online taakbeheer

MeisterTask geeft je wat jij en je team nodig hebben om te slagen.

Projectkenmerken

Onze projectborden in Kanban-stijl zijn volledig aanpasbaar – van projectpictogrammen tot workflow.

Onbeperkte secties

Omdat we weten dat alleen jij je workflow het beste kent, kun je zoveel secties aanmaken, benoemen en ordenen als je nodig hebt.

Filters

Bekijk je project op de manier die je het meest helpt door te filteren op toegewezen persoon, tag, bewaker, vervaldatum, status of planning.

Tijdlijn

Vergelijkbaar met een Gantt-diagram, zie alle taken in een project samen in een agenda weergeven door ze te plaatsen op het Tijdlijn.

Automaties

Automatiseer herhalende stappen in je workflow om de efficiëntie en consistentie te verhogen – laat MeisterTask je tijd besparen.

Terugkerende taken

Als je regelmatig dezelfde taak moet uitvoeren, begin dan niet elke keer opnieuw. Stel in plaats daarvan een sjabloon op voor een terugkerende taak.

Taaklimieten (OHW-limieten)

Focus het werk van je team door de hoeveelheid taken die ze in één keer op zich nemen te beperken. Kijk dan toe hoe taken zich snel door je workflow verwerkt worden!

Taakfuncties

Zoals de naam MeisterTask al doet vermoeden, zitten taken boordevol functionaliteit.

Toegewezen en Watchers

Wijs een taak toe aan de verantwoordelijke persoon en blijf op de hoogte door een waarnemer te worden – coördinatie eenvoudig gemaakt!

Vervaldatum

Geef jezelf en anderen duidelijke doelen en deadlines door vervaldata vast te stellen. Ze kunnen zich aanpassen aan de planning of dienen als overdrachten.

Tijdsregistratie

Houd de tijd die aan een taak wordt besteed bij door gebruik te maken van onze ingebouwde tijdtracker. Dit is handig voor teamberekeningen en projecties.

Aangepaste velden

Om nog meer informatie in je taken te stoppen, voeg je aangepaste velden toe voor dingen die jij en je collega’s regelmatig nodig hebben.

Meerdere checklists

Checklists helpen om ervoor te zorgen dat de taken correct en volledig worden uitgevoerd. Wat is beter dan één checklist? Meerdere checklists!

Bijlagen

Voeg bestanden en afbeeldingen tot 200 MB rechtstreeks toe aan taken. Nooit meer zoeken in e-mails of harde schijven om gerelateerd materiaal te vinden!

Taakrelaties

Hou iedereen in je team op de hoogte van hoe taken in elkaar passen door ze te koppelen als gerelateerd, duplicate of geblokkeerde.

Tags

Organiseer je taken op basis van prioriteit, categorie, klant of iets anders met behulp van tags. Wees zo creatief als je wil bij het ontwikkelen van je systeem.

Functies speciaal voor jou

Hoewel de meeste dingen in MeisterTask zijn gemaakt om teams te helpen communiceren en samen te werken, zijn sommige dingen speciaal gemaakt voor je persoonlijke succes.

Agenda

Uniek voor MeisterTask is dat Agenda een persoonlijk, privé-bord is, waarop je taken van elk project kunt vastpinnen. Organiseer het zoals jij dat wilt!

Dashboard

Je dashboard dient als jouw thuisbasis in MeisterTask, is aanpasbaar en bevat een persoonlijke checklist.

Desktop-apps

Of je nu een diehard Windows gebruiker bent of een Mac liefhebber, we hebben een MeisterTask programma voor je.

Functies voor analyse

Dus je moet de productiviteit in de gaten houden? We hebben je gedekt met onze statistieken en rapporten.

Voortgangsrapporten

Krijg het overzicht van je team of project door rapporten te downloaden over voltooide, achterstallige, openstaande of aanstaande taken.

Tijdrapporten

Wil je de bijgehouden tijd in de gaten houden? Of die van je team? Geen probleem, download daar ook een CSV-rapport van.

Veiligheidsrapporten

U kunt ook CSV-bestanden over activiteiten, compliance en persoonlijke gegevens exporteren. We helpen je met de bureaucratie waar we kunnen.

Functies voor beheerders

Met transparante en eenvoudig te gebruiken adminfuncties in MeisterTask kan je team in een mum van tijd aan de slag.

Admin account

Heb controle over gebruikersgroepen, teamprojecten, facturering en licenties. Of splits die taken met meerdere teambeheerders.

Gebruikersgroepen

Deel projecten met meerdere teamleden met één klik op de knop door gebruikers in groepen te ordenen.

Team projecten

Bevorderen van samenwerking door het creëren van teamprojecten. Ze zijn zichtbaar voor alle teamleden, die kunnen meedoen als ze willen.

Rollen en machtigingen

Moet je de leiding hebben over wie wat ziet en kan doen in projecten? Mogelijke rollen zijn: Beheerder, lid, gast, alleen-lezen, Commentaar.

Account Manager

Gebruikers van een ondernemingsplan hebben een toegewijde accountmanager die klaar staat om je organisatie te helpen met alle MeisterTask-gerelateerde vragen.

Beheer je team met MeisterTask

MeisterTask Business zit boordevol administratieve functies die je en jouw team helpen om efficiënt en productief samen te werken!

Functies voor communicatie

Om alles in MeisterTask te houden en belangrijke informatie niet te laten ontsnappen aan e-mails of teamchats, hebben we enkele geweldige communicatiefuncties ingebouwd.

Opmerkingen

Binnen een taak kun je commentaar geven, antwoorden of reageren en de cessionaris, evenals iedereen die de taak in de gaten houdt, en ontvang je meteen meldingen.

Vermeldingen

Wil je specifieker worden? @Mention iemand in een taak met behulp van hun naam en ze krijgen een melding.

Spreek de groep aan

Gebruik @here om iedereen aan te spreken die de taak bekijkt, of @all voor alle projectleden die bij de taak betrokken zijn of niet.

Meldingen per e-mail

Mis nooit iets belangrijks in je meldingen binnen MeisterTask door je voorkeuren in te stellen om e-mails te verzenden.

Mobiele apps

Zelfs als je onderweg bent, krijg je werk gedaan en mis je geen seconde met de mobiele apps voor iOS en Android van MeisterTask.

Integraties om je favoriete dingen met elkaar te verbinden

Zoals je nu hebt gezien, is MeisterTask tot heel wat in staat. Maar om te verbeteren wat je ermee kunt doen, hebben we een aantal vrij coole integraties opgezet met talloze andere tools – van agenda-apps, tot e-mailprogramma’s, tot teamchatsoftware.

Functies om een stapje verder te gaan

Als je andere hulpmiddelen voor taakbeheer hebt gebruikt, kun je overschakelen op MeisterTask en alles meenemen.

Eenvoudig importeren

Importeer rechtstreeks vanuit Trello, Wunderlist en Asana met behulp van onze importwizard – projecten, taken, breng het allemaal!

Spreadsheets naar MeisterTask

Met onze geavanceerde kopieer/pasting kun je meerdere regels tekst kopiëren/plakken om meerdere taken tegelijk te maken.

Documenten naar checklists

Zijn je workflows en processen geschreven in bestanden die op je harde schijf zijn opgeslagen? Geavanceerd kopiëren/plakken op je manier om de hemelse controlelijst te bekijken.

Voor een overzicht van welke functies in welk plan zijn opgenomen, ga naar onze functievergelijkingspagina.

Functies gebouwd voor productiviteit

Allemaal beschikbaar op MeisterTask!

Arrow up

Back to top