Ontdek waarom

We beginnen bovenaan

Op zoek naar een eerlijke vergelijking?

Zoek niet verder. Zie onderaan deze pagina hoe MeisterTask presteert ten opzichte van concurrenten.

Het voordeel van MeisterTask

We willen je graag laten zien wat ons onderscheidt en wat je precies kunt verwachten als je MeisterTask gebruikt.

Een solide basis

We hebben ons product gebaseerd op slechts enkele, eenvoudige bouwstenen – een dashboard, projecten en taken. Sommige apps voegen zoveel toeters en bellen toe dat het kerndoel verloren gaat. De functies van MeisterTask vullen de kern aan; ze doen er geen afbreuk aan.

Een intuïtief ontwerp

MeisterTask is zo eenvoudig te gebruiken dat, hoewel we veel tutorials en ondersteuningsartikelen hebben, je ze waarschijnlijk niet nodig hebt om te beginnen. Begrijp gewoon de basis en je bent in een mum van tijd klaar om te rocken.

Gemoedsrust

Jouw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bevinden de servers van MeisterTask zich in Frankfurt, Duitsland, waarom wij regelmatig een back-up maken van uw gegevens, waarom wij gebruik maken van twee-factor authenticatie en waarom alle accounts gebruik maken van een 256-bits Secure Socket Layer (SSL) gecodeerde gegevensoverdracht.

Een aanpasbare workflow

Als je het nog niet eerder hebt gebruikt, zal Kanban een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je werkt. De kanban-achtige borden van MeisterTask passen zich aan je workflow aan en helpen je de voortgang van je project te bewaken.

Rechtstreeks uit de mond van de bron:

Dawn Armstrong Virgin Hyperloop One

“De gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van MeisterTask maken het gebruik een fluitje van een cent.”

Sam Parsons MindTools

“Voor projectmanagement houd ik nu van MeisterTask. Het is een geweldig Kanban-bord, echt intuïtief en diepgaand, met geweldige sociale / teamfunctionaliteit. Perfect om meerdere projecten tegelijk te balanceren. ”

Brett Terpstra BrettTerpstra.com

“MeisterTask is net zo mooi en makkelijk te gebruiken als MindMeister, en het is perfect voor het soort groepen waarmee ik werk. Het is de mooiste Kanban-implementatie die ik al heb gebruikt.”

Effectieve integraties

Gebruikt je al andere apps om je werklast te beheren? Bekijk onze steeds groter wordende lijst met integraties om te zien hoe MeisterTask hun mogelijkheden kan verbeteren.

Uitstekende samenwerking

Gedeelde projecten, gedeelde taken, opmerkingen, vermeldingen, meldingen; MeisterTask heeft alles wat je nodig hebt om als team vlot samen te werken. Krijg inzicht in de productiviteit van uw team met statistieken en rapporten .

Aantrekkelijke functies

Tussen automatiseringen, terugkerende taken, tijdregistratie, tijdlijn en agenda, beschikt MeisterTask over alle functies die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Brede compatibiliteit

MeisterTask is webgebaseerd. Dat betekent geen downloaden, geen handmatige updates. Download de app voor Android, iOS, macOS of Windows en zet al je teamleden, intern of op afstand, in de projecten.

En de prijs gaat naar …

We weten dat er veel apps voor taakbeheer zijn. En we willen dat je de juiste tool voor je noden kiest. We hopen natuurlijk dat die tool MeisterTask is, maar alleen jij kunt dat beslissen. We hebben deze shortlist met onderscheidingen gemaakt om jouw te helpen bij het nemen van je beslissing. Ja, we hebben onszelf een prijs toegekend. Kun je het ons kwalijk nemen?

Meest op ontwikkelaars gericht

Jira is afgestemd op agile / scrum-teamworkflows. Die teams hebben meestal de technische kennis om het in eigen beheer te beheren en het geld om eraan uit te geven.

Meest bekende

Trello is populair en heeft veel functies en aanpassingsmogelijkheden via applicaties van derden. Teams die het gebruiken, hoeven alleen hun projecten op een Kanban-bord te zien (geen andere perspectieven) en vinden een eenvoudige gebruikersinterface niet erg.

Meest aanpasbaar

Naast de aanpassingsmogelijkheden heeft Mondayay.com ook veel mogelijkheden. Teams die er gebruik van maken vinden het niet erg om tijd aan boord te besteden, product-specifieke terminologie te leren kennen en lastige workflows op te zetten.

De meeste team-management gericht

Asana’s focus op het managen van teams, vertaalt zich in kenmerken die specifiek bedoeld zijn om managers een overzicht te geven van waar hun medewerkers mee bezig zijn. Degenen die Asana gebruiken kunnen het zicht verliezen op individuele taken, omdat projecten gericht zijn op het grote geheel.

Meest kosteneffectief voor Microsoft 365-gebruikers

Microsoft Project richt zich op het grote geheel, in plaats van op individuele taken. Voor taken heeft Microsoft To Do gemaakt. Teams die ze willen gebruiken hebben minstens 10 bedrijfslicenties nodig voor de Microsoft 365-suite om alles te integreren en een soepel proces op gang te brengen.

Meest intuïtief en efficiënt

MeisterTask is gemakkelijk te gebruiken, zowel manager- als werknemersvriendelijk, betaalbaar en heeft een gladde UI. Individuen die er gebruik van maken profiteren van het overzicht over alle projecten die door de agenda worden geboden. Teams die het gebruiken zijn meestal op zoek naar een snelle samenwerking via een paar belangrijke functies en niet naar technische complexiteit.