Werken met Microsoft-apps? Dat geldt ook voor MeisterTask

Microsoft. MeisterTaak. Meesterwerk.

Werkt team goed met Microsoft 365? Het toevoegen van de perfecte tool voor taakbeheer zou niet moeten betekenen dat u het wiel opnieuw moet uitvinden. Integreer MeisterTask in je Microsoft-omgeving: geen onboarding. Geen extra aanmeldingen. Geen probleem.

Al je apps, één login

Maak het eenvoudig.

Meerdere gebruikersaanmeldingen verwarren teams en creëren beveiligingsproblemen. De oplossing? Taakbeheersoftware gekoppeld aan je Microsoft 365-accounts! MeisterTask maakt accountbeheer eenvoudig met eenmalige aanmelding – log gewoon in op MeisterTask met je Microsoft 365-inloggegevens. Het helpt ook om iedereen op één lijn te houden: verbind elk MeisterTask-project met een Microsoft 365-account om projectmeldingen te automatiseren.

Microsoft Teams-integratie

Maak het sneller.

Tijd verliezen met schakelen tussen chats, projecten en andere apps? Beheer teamprojecten waar discussies plaatsvinden en hou je taken bij. Met de MeisterTask + Microsoft Teams-integratie kun je elk projectbord in een Teams-kanaal bekijken: voeg het gewoon toe als een tabblad! Maak en becommentarieer vervolgens taken rechtstreeks in Teams om van elk kanaal een productiviteitshub te maken. MeisterTask + Teams betekent minder tijd schakelen tussen tools, meer aan het werk dat er toe doet.

Al je Microsoft-apps, verbonden

Maak het productief.

Te veel taken. Te veel gereedschap. Je taakbeheersoftware moet naadloos integreren in je Microsoft-ecosysteem. MeisterTask past precies: zet e-mails om in bruikbare taken met de Outlook-invoegtoepassing, of stimuleer realtime samenwerking door OneDrive-bestanden aan taken toe te voegen. Beter nog, je voorkomt gemiste deadlines met MeisterTask’s iCalendar-integratie, die je de vervaldatums van al je taken direct in je agenda laat zien. Het is jouw workflow, gedaan op jouw manier.

De perfecte taakbeheersoftware voor Microsoft

Integreer Microsoft 365 + MeisterTask vandaag nog.

Beheers de Microsoft-integratie

Verbind je MeisterTask-account met Microsoft 365 en stel de Microsoft 365 Groups-integratie in.

Maak verbinding met Microsoft Teams

Bekijk projecten, maak taken en werk samen met collega’s zonder ooit Microsoft Teams te verlaten.

Zet Outlook-e-mails om in taken

Krijg controle over je inbox met de geoptimaliseerde Outlook-invoegtoepassing voor MeisterTask. Ontdek hoe het werkt.

Taakbeheer voor Microsoft hoeft niet moeilijk te zijn

Maak Microsoft Beter… Met MeisterTask

MeisterTask betekent business

Wat is inbegrepen in het MeisterTask-bedrijfsplan?

timeline

Tijdlijn

Op tijd. Identificeer knelpunten met Timeline. Net als bij een Gantt-diagram geeft de functie projecttaken weer in de kalenderweergave.

statistics

Rapporten

Datagedreven. Krijg de inzichten die ertoe doen: genereer snelle rapporten of pas filters aan voor een duidelijk overzicht van de projectstatus.

automations

Automaties

Moeiteloos. Automatiseer herhalende stappen in uw workflow om de efficiëntie en consistentie te verhogen – laat MeisterTask je tijd besparen.

Integration

Integraties

Touch base. Maak van MeisterTask uw productiviteitscentrum door integraties in te stellen met tools die je team al gebruikt.

attachments

Bijlagen

Gecentraliseerd. Voeg afbeeldingen en bestanden tot 200 MB rechtstreeks toe aan taken. Alles wat je nodig hebt om effectief te werken, allemaal op één plek.

export

Exporteren naar CSV

Standaard. Exporteer projectgegevens als .CSV-bestanden die kunnen worden bekeken, bewerkt en geanalyseerd met Microsoft Excel en meer.

Haal meer uit de tools die je al gebruikt

Probeer de Microsoft-integratie van MeisterTask vandaag nog!

Arrow up

Terug naar boven