Sikker opgavestyring for teams

Dit team. På plads.

Sikker og kompatibel

Glade teams i hele verden

Editor's Choice iOS App Store

4.7 stjerner Google Play Store

Behovet for opgavestyring

Det er på tide at blive organiseret.

Opgavestyring er forbindelsen mellem at planlægge at gøre noget og at få det gjort. Din software til opgavestyring bør give et overblik over det igangværende arbejde, der gør det muligt at spore det fra idé til færdiggørelse. Bliv en del af MeisterTask: Slut dig til teams overalt, der bruger vores projekttavler i Kanban-stil til at digitalisere arbejdsgange og få et klart overblik over opgavernes fremskridt. Lad os blive organiserede sammen!

Lær opgavestyring at kende

Tal med en ekspert.

Godt arbejde behøver ikke at være hårdt arbejde. Opgavestyring fjerner stress fra organisationen og hjælper dit team med at fokusere på det, der er vigtigt. Book en gratis konsultation med en ekspert i produktivitet fra Meister – så får du snart styr på dit teams opgaver.

Book nu

Opgavestyring med MeisterTask

Projekter, der fungerer.

Uanset om du skal styre dit næste store projekt eller digitalisere opgavestyring til dit teams daglige arbejde, skal du vide, hvem der gør hvad hvornår. MeisterTask hjælper dig med at administrere opgaver i et smukt, brugertilpasset miljø, der tilpasser sig perfekt til dine behov.

Få det store overblik Dit dashboard giver et hurtigt overblik over meddelelser, projekter og kommende opgaver i en smuk grænseflade, der kan tilpasses. Forbered dig på en produktiv dag med MeisterTask.
Organiser din arbejdsgang Brug MeisterTask's projekttavler i Kanban-stil til at følge teamets fremskridt visuelt og styre opgaverne effektivt. Du kan straks se, hvor opgaverne befinder sig i arbejdsgangen, hvornår de skal være udført, og hvem der er ansvarlig for dem.
Arbejd bedre sammen Opgaver i MeisterTask fungerer som et centralt kommunikationscenter for alle relaterede filer, links og diskussioner. Tab ikke tråden i e-mail-kæder: Opbevar vigtige oplysninger der, hvor arbejdet bliver udført.
Personlig opgavestyring Dagsorden er unik for MeisterTask og er en personlig, privat tavle, som du kan fastgøre opgaver fra ethvert projekt til. Opret ubegrænsede sektioner, fastgør ubegrænsede opgaver, og organiser dem, som du vil!
“Now more than ever, even while working remotely, MeisterTask has been an invaluable tool that has helped our team maintain our efficiency with our hiring process.”
Brieann Knott
City of Washington

Slut dig til millioner af glade brugere

Kom i gang gratis
Opgrader når som helst.
Sammenlign abonnementer

Planlæg. Synkroniser. Gør Strømlinet.

Tidslinje

MeisterTasks tidslinjefunktion i Gantt-stil hjælper projektledere med at øge effektiviteten og holde deres teams på plads. Tildel og planlæg opgaver i kalendervisningen for nemt at finde flaskehalse og sikre, at deadlines overholdes.

Automatiseringer

Lad MeisterTask spare tid for dig - automatiser gentagne trin i din arbejdsgang til opgavestyring for at øge effektivitet og ensartethed.

Læs mere

Tidssporing

Hold produktiviteten høj og deadlines i sigte med vores indbyggede tidssporing. Eksporter data for at hjælpe med teamberegninger og fremskrivninger.

Læs mere

Tilbagevendende opgaver

Udfører du den samme opgave regelmæssigt? Start ikke fra bunden hver gang! Opret i stedet en skabelon til en tilbagevendende opgave.

Læs mere

Få indsigt i dit teams produktivitet

Rapporter

Tilføj en statistikbaseret dimension til din projekt- og opgavestyring. Med indsigt i produktivitet, arbejdsbyrde og meget mere giver MeisterTask-rapporterne et klart overblik over projektstatus og hjælper dig med at handle tidligt.

Beskyttelse af din intellektuelle ejendomsret

Dit privatliv.
Vores prioritet.

Hos Meister tager vi dit privatliv og din sikkerhed alvorligt. MeisterTask er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og fuldt kompatibel med EU's persondataforordning (GDPR). Alle vores produkter hostes i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland. Andre sikkerhedsfunktioner på topniveau inkluderer standard 256-bit SSL kryptering, totrinsgodkendelse og detaljerede tilladelser i appen.

Få mere at vide

Vores mobilapps

Når og hvor som helst.

Download vores platformspecifikke apps til at administrere projekter og opgaver, uanset hvor du er. MeisterTask på mobil understøtter samarbejde i realtid, offlinefunktionalitet og meget mere.

Opgavestyringssoftware til en agil fremtid

Ét værktøj. Utallige anvendelsesmuligheder.
Opgavestyring?

Produktivt. Effektivt. Til tiden. Software til opgavestyring hjælper dig med at lede opgaverne ubesværet fra "skal gøres" til "gør" til "gjort". Få styr på dit teams daglige arbejde, og skab fremtidssikrede arbejdsgange med MeisterTask.

Læs mere
Agile projekter

Det er et stort skridt for dit team at gå over til agilitet - du har brug for den perfekte software til opgavestyring til opgaven. MeisterTask har funktionerne og fleksibiliteten til at understøtte hurtige, kundefokuserede arbejdsgange for dit team. Få styr på projektomkostninger, tid og omfang med MeisterTask.

Læs mere
Eksterne teams

Kan du ikke finde en software til opgavestyring, der gør det muligt for dit team at arbejde lige så godt på afstand som på kontoret? Med MeisterTask sikrer du, at arbejdsgangene er problemfri, og at produktiviteten forbliver høj: uanset hvad dit team laver, uanset hvor de gør det.

Læs mere
Samarbejde

Ineffektivt teamsamarbejde og overbelastning med e-mails kan ødelægge dit teams produktivitet og koste dig penge... men det behøver de ikke. Digital software til opgavestyring hjælper med at tilpasse dit team og øge gennemsigtigheden. Få udrettet mere med MeisterTask!

Læs mere

Dine spørgsmål, besvaret.

Hvad er...

Opgavestyring?

Opgavestyring er en struktureret, digitaliseret behandling af opgaver ved hjælp af dedikeret software. MeisterTask er et glimrende eksempel, men der findes mange andre.

Software til opgavestyring?

Software til opgavestyring kan hjælpe dig med at visualisere, hvad der skal gøres og hvornår. Det viser dig, hvem der er ansvarlig for en opgave, hvornår den skal være udført og meget mere.

Kanban?

Kanban-tavler er visualiseringer af projekter og indgår i mange værktøjer til opgavestyring. Opgaverne begynder til venstre på tavlen og bevæger sig mod højre, efterhånden som der arbejdes med dem.

Vandfald/agil projektledelse?

De to mest populære projektstyringsmetoder. Vandfald er den traditionelle, lineære måde at styre opgaver på, mens agile værktøjer som MeisterTask anvender en mere fleksibel iterativ tilgang.

Grunden til, at du har brug for software til opgavestyring?

Online software til opgavestyring hjælper dig med at arbejde effektivt og konsekvent. På langt sigt vil du og dit team kunne få mere udrettet og forbedre kvaliteten af jeres arbejde.

Den vigtigste fordel ved MeisterTask?

Alle bruger software til opgavestyring forskelligt. Vi oplever, at vores brugere nyder godt af bedre organisering, smidigere samarbejde og forbedret kommunikation med MeisterTask.

Bliv produktiv. Få MeisterTask.

Kom i gang gratis
Opgrader når som helst.
Opret dit første projekt