Smart opgavestyring for teams.

Mere klarhed. Mere produktivitet.

Produktivt. Effektivt. Til tiden. Er du klar til at øge effektiviteten med MeisterTask? Skab orden i dit teams daglige arbejde, og skab fremtidssikrede arbejdsgange.

  • Opgaverne er logisk opbygget og indeholder vigtig information og opdateringer.
  • Mere overblik over personlige opgaver og teamprojekter: bedre prioritering.
  • Kommunikationen i dit team bliver mere gennemsigtig og effektiv.

„Jeg er forbløffet over hvor nemt MeisterTask er, og den har den mest intuitive brugergrænseflade jeg har set i noget værktøj. MeisterTask har alle de funktioner som jeg har brug for out-of-the-box, uden at jeg skal bøvle med plugins eller power-ups.”

Mark Guldbrandsen

Projektleder og blogger, BlivProjektleder.dk

Spar værdifuld tid for dig og dine kolleger.

Opgavestyring med Kanban-tavler.

Kanban-tavler er en visuel repræsentation af dit teams arbejdsgange. I MeisterTask flyttes opgaverne mellem sektioner (f.eks. Åben, I gang, Færdig), efterhånden som der arbejdes på dem, hvilket giver alle et øjeblikkeligt overblik over opgavestatus og projektets fremskridt. Et overblik over fordelene:

Saml alle oplysninger.

På ét sted.

Opgaver i MeisterTask er centrale kommunikationscentre, der er bygget til at give dig adgang til alt det, du har brug for at vide, lige ved hånden. Brug kommentarfunktionen til at fastholde al kommunikation om opgaven.

Organiser effektivt.

Klar.

Dagsorden er din egen personlige “startskærm”. Arranger alle de opgaver, der er vigtige for dig, på ét sted. Spor, indsaml og analysér data om projektets resultater ved at oprette rapporter.

Uddelegere bedre.

Teamorienteret.

MeisterTask er konstrueret til effektivt online-samarbejde: nævn kolleger i kommentarer, tilføj dem som projektobservatører og tildel opgaver hurtigt og nemt.

Informer straks.

Nuværende.

Meddelelser i realtid holder dig orienteret om eventuelle projektopdateringer. Når alle er informeret om det samme, kan dit team reagere hurtigt og effektivt på spørgsmål og udføre opgaverne til tiden.

Tag styringen.

Gennemsigtig.

Brug MeisterTask’s projekttavler i Kanban-stil til at holde styr på dine opgaver gennem hele arbejdsgangen. Øg ansvarligheden i dit team, og styr opgaverne mere effektivt.

Opgavestyring med MeisterTask.

Arbejder for dig.

MeisterTask tilpasser sig perfekt til din virksomheds behov og holder dine teammedlemmer opdateret – uanset om du digitaliserer hverdagsopgaver eller styrer mere komplekse projekter. Løft teamets produktivitet og kommunikation op på næste niveau med MeisterTask.

Klar…

Dashboardet er dit springbræt til ultraeffektiv opgavestyring. Konfigurer dit Dashboard som du vil, så du kan holde styr på kommende opgaver, meddelelser, tidsregistreringsdata og meget mere.

Parat…

Ved hjælp af MeisterTask’s fleksible projekttavler i Kanban-stil kan du strømline processer og administrere dine opgaver på ét sted. Hold dine teammedlemmer opdateret for at sikre, at alle ved, hvad de laver, og undgå, at deadlines overskrides.

Sæt i gang!

Alt, hvad du har brug for at vide, lige her: fra tjeklister og filer til forfaldsdatoer og diskussioner. Opgaverne indeholder alle de oplysninger, du har brug for, i den sammenhæng, du har brug for dem, for at arbejde og kommunikere effektivt.

Personlig opgavestyring

Dagsorden er din egen personlige opslagstavle. Organiser alle de opgaver, der er vigtige for dig, fra ethvert projekt, samlet på ét sted. Dagsorden giver dig kontrollen.

Beskyttelse af din intellektuelle ejendomsret.

Dit privatliv. Vores prioritet.

MeisterTask er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores apps er hostet i EU i ISO 27001-certificerede datacentre i Frankfurt, Tyskland. Andre sikkerhedsfunktioner på højeste niveau omfatter standard 256-bit SSL-kryptering, to-faktor-godkendelse og granulære tilladelser i appen.

Få overblik.

Slip kræfterne i Kanban-tavler løs

Calendar

Tip 1: Fastsæt forfaldsdatoer

Sæt forfaldsdatoer i MeisterTask for at holde produktiviteten høj, finde flaskehalse hurtigt og sikre, at du aldrig overskrider en deadline.

timeline

Tip 2: Brug tidslinjen

Brug MeisterTask’s tidslinjefunktion i Gantt-stil til at planlægge, tilrettelægge og visualisere alle projektets opgaver i et kalenderbaseret format.

multiple_checklists

Tip 3: Få orden i tingene

Opdel komplekse opgaver i mindre, mere overskuelige opgaver for at skabe klarhed og struktur i dit projekt.

MeisterTask er integreret med over 20 værktøjer, som du allerede bruger.

Integrationer

Vi ændrer (arbejds)verdenen.

Få målbar succes med effektiv opgavestyring.

Hvad er opgavestyring?

Kender du forskellen mellem opgave- og projektstyring? Lad os forklare det, så viser vi dig, hvordan du kan bruge MeisterTask til at forbedre dine arbejdsgange i ledelsen.

Opgavestyring for dit team.

Lær, hvordan du kommer i gang med MeisterTask med det samme. Det er opgavestyring uden den komplicerede introduktion af brugere. Kom i gang. Få styr på det.

Agil opgavestyring.

I Landesbank Baden-Württemberg (LBBW) bruger mere end 2.900 medarbejdere MeisterTask til at administrere projekter og opgaver hver dag.

Opgavestyring gjort let. Med MeisterTask.

Løft samarbejde og kommunikation op til det næste niveau.

Arrow up

Tilbage til toppen