Visualiser dine arbejdsgange, få mere gjort

Kanban: Din hurtige vej til procesoptimering.

Få styrken i Kanban frem i lyset! Brug MeisterTask’s Kanban-tavler til at visualisere arbejdsgange, øge teamets produktivitet og støtte agil projektstyring.

  • Hold dit team fokuseret med klare Kanban-tavler.
  • Centraliser kravene, visualiser projektets fremskridt.
  • Kommunikere direkte om opgaverne. Færre møder og mails.

Enkelt. Organiseret. Agilt.

MeisterTask og Kanban: det perfekte match.

Kanban med MeisterTask er så let at bruge, at dit team faktisk vil benytte det. Først opretter du dine opgaver, og derefter sorterer du dem i de brugerdefinerbare sektioner på din Kanban-tavle for at skabe et visuelt overblik over hele dit projekt. Indstil WIP-grænser for at maksimere teamets effektivitet, og overskrid aldrig mere en deadline.

MeisterTask’s Kanban-tavler visualiserer dine projekter på en intuitiv og informativ måde. Få dit team til at stå til ansvar, kommunikér bedre end nogensinde før, og kickstart din produktivitet.

Bring agilitet op på et helt nyt niveau

Dit teams Kanban: Drevet af MeisterTask .

Administrer Kanban som en professionel. MeisterTask’s rene, intuitive Kanban-tavler letter hurtig opstart af brugere, så du sparer tid og penge. Visualiser dine arbejdsgange, boost teamets produktivitet, og hold opgaverne i gang. Skab din egen rytme, og frigør potentialet i agil projektstyring .

Din arbejdsgang, på din måde

Ubegrænset antal sektioner.

MeisterTask’s Kanban-tavler giver dig mulighed for at oprette så mange sektioner, som du vil: visualiserer din arbejdsgang trin for trin og giver mulighed for hurtige ændringer. Vær fleksibel. Forbliv agil.

Forbedre teamets flow

WIP-grænser.

Fastsæt WIP-grænser for at markere potentielle flaskehalse og holde dit projekt i gang. Skræddersy din arbejdsgang til dit teams kapacitet ved at sætte et loft over antallet af opgaver, der kan arbejdes på i en sektion ad gangen.

Din hjælpende hånd

Automatiseringer.

Automatisering af gentagende trin i din arbejdsgang hjælper dig med at arbejde effektivt og konsekvent. Lad MeisterTask udføre tilbagevendende handlinger for dig, så du sparer tid og giver dit team mulighed for at fokusere på det, der er vigtigt.

Hold forbindelsen

Integrationer

Opsæt integrationer for at fortsætte med at arbejde med de værktøjer og apps, du allerede elsker: MeisterTask bliver omdrejningspunktet i dit projektøkosystem. Det er Kanban, på din måde.

Agil projektstyring gjort let

Tag imod agilitet på den smarte måde med MeisterTask.

Kanban? Kan gøre det!

Det er nemt at overføre projekter til MeisterTask.

At skifte til MeisterTask fra et andet værktøj betyder ikke, at du behøver at give afkald på eksisterende projekter. Det kunne ikke være nemmere at overføre dine projektdata fra Trello eller Asana eller importere projektskabeloner, der er gemt som CSV- eller JSON-filer. Flyt dine projekter problemfrit til MeisterTask’s fantastiske, enkle og intuitive Kanban-tavler, og bliv produktiv lige fra start.

MeisterTask gør Kanban til en leg

Hold dit team organiseret og effektivt.

Lad MeisterTask gøre det tunge arbejde

Tilpas din Kanban-tavle til dit team i 4 nemme trin.

Opret dit første projekt med få klik, inviter dine kolleger – og så er du klar til at gå i gang! Brug din Kanban-tavle til at holde et overblik over, hvem der arbejder på hvad hvornår.

Opret, navngiv og ordn projektafsnit, så de passer til trinene i dit projektarbejdsforløb: Hvert afsnit repræsenterer et trin. Tilpas og administrer dem, som du vil!

Opgaver er det MeisterTasks bankende hjerte: Hold alle relevante oplysninger samlet ét sted, gem filer som vedhæftede filer og opret tjeklister for at holde opgaverne i gang.

Dit team vil elske MeisterTask: det er bare så intuitivt. Sig farvel til kompleks brugeruddannelse, og øg teamets produktivitet fra starten af. Skabeloner kan hjælpe teamene med at lære det hele og gøre Kanban-oplevelsen endnu bedre.

“MeisterTask er uden tvivl et af de bedste kanban-værktøjer på markedet! Efter at jeg er skiftet til MeisterTask har jeg oplevet at det er nemmere at drive mine projekter, da værktøjet effektivt hjælper mig med at holde overblikket og øger min effektivitet.”

Kunde Axel Fischer. Fischer Akkumulatorentechnik.

Mark Guldbrandsen

Projektleder og blogger, BlivProjektleder.dk

MeisterTask er integreret med over 20 værktøjer, som du allerede bruger.

Integrationer.

Vil du vide mere?

Kanban fra teori til praksis

En skabelon til succes

Administrer din markedsføringsindsats med Kanban-tavler: Brug disse tre skabeloner til Kanban-tavler til at klare dine markedsføringskampagner.

Kanban versus Scrum

Forstå de vigtigste forskelle mellem Scrum og Kanban. Lær, hvordan du vælger den rigtige projektstyringsmetode til dit team.

Digital transformation

Læs, hvordan Volksbank Raiffeisenbank Würzburg bruger MeisterTask til at hjælpe med at fremme sin strategi for digital transformation.

Mere klarhed, mere produktivitet

Udnyt Kanban. Med MeisterTask kan du det.

Arrow up

Tilbage til toppen