Arbejd smukt sammen.

Meister -suiten

Nå endelig til nul i indbakken

E-mail-klienter

Indkommende! Din e-mail-klient er fyldt til randen med opgaver i forklædning. Få styr på din indbakke med MeisterTasks e-mail-integrationer. Opret opgaver direkte fra din indbakke og send dem til det projekt og den sektion, du vælger.

Få besked. Opret opgaver.

Kommunikation

Går du glip af vigtige opdateringer? MeisterTask kan integreres med alle dine foretrukne kommunikationsværktøjer. Konfigurer automatiske opdateringer til dine kanaler med opgaveaktivitet, opret opgaver fra e-mails og formularer, synkroniser forfaldsdatoer med dine kalendere og meget mere.

Opret. Spor. Vær forpligtet.

Udviklingsværktøjer

MeisterTask er ikke kun det perfekte værktøj til agil projektstyring, det kan også integreres med dine foretrukne udviklingsværktøjer. Automatisk udfyldelse af opgaver med commit-meddelelser, opret opgaver fra fejlrapporter og link til commits direkte fra MeisterTask.

Hold dig på sporet.

Tidssporing

Tik tak. MeisterTask har indbygget tidsregistrering på alle opgaver og er desuden integreret med alle de bedste tidsregistreringsværktøjer.

Support-forespørgsel? Opgave!

Kundeservice

Er systemet med support-forespørgsler overbelastet? Er kundetilfredsheden forringet? Opret opgaver direkte fra forespørgslerne – de opdateres automatisk, når opgaven er udført.

Uorden i vedhæftede filer?

Opbevaring af filer

Hvis et billede siger mere end tusind ord, siger vedhæftede videofiler mindst to tusind ord. En integration med dit cloud-lagringssystem? Uvurderlig. Vedhæft enhver fil direkte fra skyen til dine opgaver.

Foretag forandringen

Importer opgaver

Skifter du til MeisterTask fra et andet værktøj? Et godt valg. Det har aldrig været nemmere at tage springet: du skal blot importere dine eksisterende opgaver, projekter og endda tildelte personer.

Arbejd klogere, ikke hårdere

Automatiseringer

Ud over vores indbyggede automatiseringer kan MeisterTask forbindes med populære workflowværktøjer, der muliggør problemfri integration med tusindvis af andre apps. Opsæt kraftfulde arbejdsgange med Jira, Evernote, Toggl og meget mere.

Vil du tilføje din egen intergration?

Er du interesseret i at blive en MeisterTask-integrationspartner? Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig. Vi gennemgår integrationspartnere hvert kvartal.

Få glæde af uendelige integrationer

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen