Integrationer

Adminstrer opgaver i Google, GitHub, Slack

MeisterTask kan integreres med dine foretrukne applikationer online for at automatisere arbejdsgangen og sikre problemfrie og produktive arbejdsdage.

MindMeister

Brainstorm og skitser dine projekter før at du forvandler dem til MeisterTask projekt boards. Eksporterede opgaver og relaterede oplysninger bliver automatisk synkroniseret.

Zendesk

Forbind dit projekt til Zendesk for automatisk at oprette opgaver fra dine indgående anmodninger. Efter opgaven er fuldført, vil anmodningen i Zendesk opdateres med en privat kommentar.

Freshdesk

Freshdesk er en cloud-baseret løsning til kundeservice. Via vores integration kan du oprette MeisterTask-opgaver direkte fra Freshdesk, der forbinder opgaver tilbage til deres tilsvarende anmodninger.

Slack

Send aktivitetsbeskeder til Slack fra Automatiseringer, og tilføj opgaver direkte fra din Slack-kanal. Når du indsætter opgave, kan du angive beskrivelse, hvem det er til og tjeklisteelementer ved hjælp af en simpel syntaks.

Hangouts Chat

Ved at bruge MeisterTasks bot kan du forbinde projekter fra din MeisterTask-konto med individuelle rum i Hangouts Chat. Når du har forbundet et projekt med et rum, kan du oprette nye opgaver i rummet via enkle tekstkommandoer.

Spark

Spark is a collaborative email app for teams. Connect MeisterTask with Spark to export emails as tasks at the click of a button and insert them into the project and section of your choice.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er et chat-baseret arbejdsmiljø som er en del af Microsoft 365. Tilføj MeisterTask som en fane til en af dine kanaler for at administrere opgaver og projekter ved siden af fine samtaler!

Microsoft 365 Groups

Microsoft 365-grupper gør det muligt for teams at fuldføre deres arbejde ved at etablere en enkelt hub på tværs af alle Microsoft 365-apps. Ved at bruge sektionshandling i MeisterTask kan du sørge for at alle medlemmer i dine Microsoft 365-grupper er opdaterede, når der sker ændringer.

Outlook

MeisterTask til Outlook giver dig mulighed for at gøre e-mails til opgaver uden at forlade din indbakke. Dette tilføjelsesprogram fungerer i computer-, web- og mobilversioner af Outlook. Hvis du vil bruge den, skal du have en Microsoft 365-, Exchange- eller Outlook.com-konto.

MeisterTask for Gmail

Vores Gmail-tilføjelse forvandler e-mails til opgaver og indsætter dem i dit ønskede projekt og afsnit. Prøv

Google Calendar

Visualiser og synkroniser alle dine opgaver med forfaldsdatoer som begivenheder i din Google Calendar. Vælg mellem at visualisere alle dine opgaver på én gang eller at adskille dem efter projekt.

Google Workspace

Ved at installere MeisterTask fra Google Workspace Marketplace kan du logge ind via dit Google-domæne, og du vil få aktiveret en 30-dages Pro-prøveperiode.

Google Drive

Vedhæft filer direkte fra Google Drive til en MeisterTask opgave ved at anvende Drive picker. Et permanent link til den seneste version af Drive dokumentet bliver oprettet.

Dropbox

Vedhæft filer fra Dropbox direkte til en MeisterTask-opgave ved at anvende Dropbox picker. Et permanent link til den seneste version af Dropbox bliver oprettet.

Box

Vedhæft filer direkte fra box til en MeisterTask opgave ved at bruge box picker. Et permanent link til den seneste version af box dokumentet oprettes.

Email

På MeisterTask kan du nu oprette nye opgaver nemt og hurtigt, ved at sende en email. Dit emne bliver titlen på opgaven, og indholdet i e-mailen bliver beskrivelsen.

Mailbutler

Mailbutler er en ‘personlig assistent’ til din indbakke. Appen fungerer med Gmail og Apple Mail. Forbind Mailbutler med MeisterTask for nemt at eksportere og synkronisere e-mailopgaver med dine projekttavler.

Confluence

Confluence er Atlassians populære samarbejdssoftware for teams. Indsæt blot dine MeisterTask links på en Confluence side for at inkludere en dynamisk tabel med dine projekter og statusser, bidragere og links til de originale opgaver.

GitHub

Udfør opgaver automatisk, når du udfører opgaver i Github med en særlig bekræftelsesbesked. Opgaveaktiviteten indeholder derefter et link tilbage til den respektive commit i GitHub.

Bugsnag

Bugsnag giver softwareteams en automatiseret platform til at spore potentielle nedbrud. Opret automatisk opgaver i MeisterTask ud fra nye eller tilbagevendende problemer i Bugsnag, og opgaver gemmer en reference tilbage til Bugsnag.

Bitbucket

Udfør opgaver automatisk, når du udfører kode i Bitbucket med en særlig bekræftelsesbesked. Opgaveaktiviteten indeholder derefter et link tilbage til den respektive commit i Bitbucket.

IFTTT

IFTTT lader dig forbinde de apps og enheder som du bruger hver dag. IFTTT integrationen kan automatisk oprette opgaver i dine MeisterTask projekter, eller du kan udløse IFTTT handlinger når nye opgaver oprettes eller tildeles til dig.

MOCO

MOCO er et forretningssoftware til bureauer og konsulenter i Tyskland, Schweiz og Østrig. Spor den tid, der bruges på opgaver i MeisterTask, og så synkroniseres den automatisk med MOCO. Endnu flere arbejdsprocesser kan oprettes via Zapier og API.

Paperform

Paperform er en kraftfuld formularopbygger online, der gør det muligt for enhver at skabe smukke formularer samt produkt- og betalingssider. Med denne MeisterTask-integration kan du automatisk oprette nye opgaver i MeisterTask fra nye formularindsendelser fra Paperform.

PomoDone App

PomoDone App holder styr på tidssporing og kan integreres med MeisterTask, så du kan holde styr den tid, du bruger på opgaver via den populære Pomodoro-teknik. Den sporerede tid bliver efterfølgende synkroniseret med MeisterTask.

Harvest

Forbind din Harvest-konto med MeisterTask for at bruge Harvests omfattende funktionalitet for tidssporing, rapportering og fakturering uden konstant at skifte apps.

Timely

Timely er en fuldautomatiseret app til tidsregistrering, der fungerer ved hjælp af AI. Når du har oprettet forbindelse, registrerer Timely automatisk al den tid, du bruger på opgavehåndtering i MeisterTask.


Integrations via Zapier

Forbind MeisterTask med 2000+ webapps, og opret zaps ved hjælp af en intuitiv interface til at automatisere dine opgaver.

JIRA

JIRA er et problem- og projektstyrelsesværktøj for udviklingsteams. Ved at bruge Zapier kan du indstille automatiseringer således at JIRA-problemer forvandles til opgaver MeisterTask-opgaver eller gør opgaver til problemer.

Evernote

Evernote er en cross-platform designet til at tage notater samt organiserer og arkiverer dem. Med Zapier-integrationen af begge produkter kan du fx oprette nye opgaver for hver notat, som findes i din Evernote-notesbog.

noCRM.io

noCRM er et skybaseret software til lead management, der effektivt hjælper dig med at få aftaler i hus. Zapier-integrationen giver dig mulighed for automatisk at oprette nye MeisterTask-opgaver fra noCRM-leads.

SharpSpring

SharpSpring er en meget anerkendt global leverandør af overkommelig cloud-baseret marketingautomatisering. Ved hjælp af Zapier kan du omdanne dine SharpSpring-notifikationer til MeisterTask-opgaver.

SimpleTexting

SimpleTexting leverer marketingtjenester med tekstbeskeder til organisationer i alle størrelser. Ved brug af Zapier kan du forbinde SimpleTexting til MeisterTask for at omdanne tekstbeskeder til opgaver, afsende tekstbeskeder fra MeisterTask og mere.

Buffer

Buffer er en platform til administration af sociale medier, der henvender sig til marketingfolk og bureauer. Du kan indstille en automatisering, der gør Buffer-elementer til MeisterTask-opgaver ved at bruge Zapier. Det er en fantastisk måde at holde styr på opgaver, efter du har delt indhold på dine sociale medier.

Toggl

Toggl tilbyder en simpel online timer som lader dig holde styr på hvor lang tid du bruger på opgaver. Ved at bruge Zapier kan du oprette en automatisering således at der altid oprettes et nyt Toggl projekt når et nyt MeisterTask projekt er oprettet.

Push

Zapier Chrome Udvidelsen (kaldt “Push)” er en knap, som bor i din Chrome værktøjsnbar og lader dig fremstille nye MeisterTask opgaver fra overalt på nettet.

Se alle MeisterTask zaps på Zapier


Vil du tilføje din egen integration? Kontakt os

Kom i gang. Det er gratis!