Få kontrol over dine projekter.

Agile projektledelse: Få mere gjort, hurtigere.

Ingen klar strategi for projektledelse? Drukner du i vandfaldet? Få kontrol over projektomkostninger, tid og omfang. MeisterTask gør det nemt at “gå agilt”. Mere kvalitet. Mere produktivitet. Mere tilfredshed.

  • Kanban gør dine projekter mere fleksible.
  • Dit team har et centralt overblik over al information.
  • Du reducerer arbejdstrin.

Lad være med at jage vandfald.

Hvad er agil projektledelse?

Sammenlignet med den stive, dokumentations-tunge vandfaldsmetode er agil projektledelse fleksibel af natur. Fokuser på mål iterativt og i samarbejde: At “blive agil” betyder at acceptere forandringer og reagere på kundernes behov i alle dine projekter. MeisterTask er perfekt til at implementere agilitet – sæt mennesket i centrum, og skab en kultur med konstant kundefokus!

Hold din indsats fokuseret og dine kunder tilfredse.

Agil projektledelse, der virker.

Arbejder dit team hårdt, men overskrider stadig deadlines? Forhindrer en lineær tilgang dig i at tilpasse dig til løbende forandringer? Så er det på tide at “gå agilt”. MeisterTask gør det nemt at tilpasse dig, mens du arbejder. Med sine intuitive Kanban-tavler, automatiseringer og app-integrationer vil du og dit team få styr på jeres projekter på ingen tid. Glem alt om kompleks bruger onboarding, og fokuser på det, der betyder noget – dine kunder!

Reager på ændring

Kontinuerlig tilpasning.

Visualiser projektets fremskridt, og hold dit team opdateret med Kanban-tavler. Forfaldsdatoer holder alle informeret om deadlines, mens tidslinjefunktionen kan identificere flaskehalse og ineffektivitet.

Hold dig til emnet

Gennemsigtig kommunikation.

Skær igennem støjen med enkle Kanban-tavler. Lad ikke dit team være i tvivl om, hvem der gør hvad, hvornår. MeisterTask holder dit projekt i gang og muliggør klar kommunikation i selve værktøjet.

Opbyg gladere teams

Mere kreativ frihed.

Agile teams er mere selvstændige: Brug MeisterTask til at give dit team frihed til at foreslå nye idéer, innovere og løse problemer. Med mere kreativ frihed kan du bidrage til at skabe mere gennemsigtige, effektive og gladere teams.

Minimer fejl

Løbende optimering.

Tilpas og forbedr dig løbende ved at visualisere trinene i dit projektarbejdsforløb. MeisterTask hjælper dig med at minimere fejl og maksimere effektiviteten.

Opbyg kundeengagement

Effektivt samarbejde.

Kanban-tavler gør det muligt for agile projektteams at forblive helt kundefokuserede. Agile projekter reflekterer, lærer og tilpasser sig med jævne mellemrum, så du kan opretholde en høj kundetilfredshed.

Et lille skridt for MeisterTask.

Et kæmpe spring for dit team.

MeisterTask: Dit springbræt til større smidighed.

Kraftfulde funktioner til agil projektledelse lige ved hånden.

Brugernes opbakning kan være afgørende for et nyt værktøj. Spild ikke tid på kompleks software med mange funktioner – MeisterTask er så intuitiv, at dit team vil høste fordelene ved agil projektstyring fra dag ét. Værktøjet har alle de funktioner, du har brug for, og ingen funktioner, du ikke har brug for: fra klare, enkle Kanban-tavler til indbygget tidssporing – vores sikre værktøj til opgavestyring er den hurtige vej til projekteffektivitet.

Kanban-tavler

En iterativ tilgang forbedrer din evne til at reagere og tilpasse dig hurtigt til skiftende kundekrav: det er nøglen til succes for projektet. MeisterTask’s intuitive Kanban-tavler holder din agile projektstyringsstrategi på sporet.

Tidslinje

Brug MeisterTask’s tidslinje i Gantt-stil til at planlægge, skemalægge og visualisere dit teams opgaver i et kalenderbaseret format. Identificer ineffektivitet, fjern flaskehalse og giv teammedlemmerne mulighed for at forblive produktive.

Rapporter

Spor, indsaml og analysér data om projektresultater ved at tilføje et statistik-drevet element til agil projektledelse i MeisterTask.

Tidssporing

Brug tidssporing til at overvåge den tid, du og dine teammedlemmer har brugt på at arbejde på specifikke projekter. Reducer behovet for omfattende ressourcedokumentation, og få adgang til et datadrevet overblik for at analysere og forbedre teamets effektivitet.

“Hemmeligheden bag vellykket agil projektledelse er et agilt værktøj. Et, der er intuitivt og nemt at bruge. Det er MeisterTask i en nøddeskal.”

Katja Esch

IT-projektleder, LBBW

Robust sikkerhed hele vejen igennem.

Dit privatliv. Vores prioritet.

MeisterTask er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores apps er hostet i EU i ISO 27001-certificerede datacentre i Frankfurt, Tyskland. Andre sikkerhedsfunktioner på højeste niveau omfatter standard 256-bit SSL-kryptering, to-faktor-godkendelse og granulære tilladelser i appen.

MeisterTask er integreret med over 20 værktøjer, som du allerede bruger.

Integrationer

MeisterTask Integration Google
MeisterTask Integration MindMeister
MeisterTask Integration Microsoft
MeisterTask Integration Google Drive
MeisterTask Integration MeisterNote
MeisterTask Integration Dropbox

Hold dig flydende, opnå mere.

6 nemme trin til agil projektledelse.

Lad os komme i gang! Følg disse 6 enkle trin til agil projektstyring med MeisterTask. Administrer dine projekter i trin, reager på ændringer uden at køre af sporet, og begynd at levere mere værdi i dine projekter hurtigere og med færre bekymringer. Gør det rigtigt: Forbedr arbejdsflowet med MeisterTask.

project

Trin 1: Konfigurer dit projekt

Brug de tilpassede Kanban-tavler til at visualisere præcist, hvordan dit team arbejder. Tilføj og fjern sektioner til enhver tid for løbende at optimere dine arbejdsgange.

team

Trin 2: Inviter dit team

Inviter projektmedlemmer, og hold alle underrettet. Brug gæsterollen til at arbejde med eksterne samarbejdspartnere, mens du beskytter følsomme projektdata.

multiple_checklists

Trin 3: Opret opgaver

Opret en ny opgave for hver aktivitet i dit projekt. Konfigurer automatiseringer til at håndtere tilbagevendende opgaver for dig, og brug tjeklister til at overvåge fremskridt.

Integration

Trin 4: Start op!

Integrer de værktøjer, du allerede arbejder med, for at maksimere effektiviteten og holde dit team produktivt. Fastsæt WIP-grænser for at holde dit teams arbejdsbyrde overskuelig.

Discussion

Trin 5: Få tingene gjort

Gå aldrig mere glip af en deadline. Hold dit team opdateret ved hjælp af MeisterTask’s kommentar- og omtalefunktion – kernen i teamkommunikationen i værktøjet.

statistics

Trin 6: Få værdifuld indsigt

Spor, indsaml og analysér data om projektets ydeevne med rapporter, og tilføj et statistik-drevet element til din agile projektstyring.

Mere indsigt, mere produktivitet.

Start gratis. Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen