Farvel, e-mail-overbelastning

Goddag, Produktiv teamkommunikation.

Ineffektivt teamsamarbejde og e-mail-overbelastning dræber dit teams produktivitet og koster dig penge… men det behøver de ikke. Tilpas dit team, øg gennemsigtigheden, og få mere fra hånden med MeisterTask.

  • Reducer e-mails og chats.
  • Del information mere effektivt.
  • Hold forbindelsen til dit team.

Teamkommunikation er nøglen til godt teamwork

Nu sker der noget.

Har du svært ved at forhindre tab af viden? Forvirring og manglende gennemsigtighed skader fremskridtene? Med et centralt center for teamkommunikation bliver det lettere for dig at nå dine mål. Du har brug for MeisterTask: Værktøjets enkle, effektive projekttavler fungerer som centrale informationshubs, der holder diskussionerne i gang og holdene på linje med hinanden. Boost teamsamarbejdet, og vis dit team vejen… på MeisterTask-måden.

Opbyg et mere samarbejdsorienteret team

Få en ny vinkel på effektiv teamkommunikation.

Det bør ikke være svært at holde en åben kommunikationslinje. Med MeisterTask er det ikke tilfældet. Åbn døren til mere produktive møder, reducer e-mailoverbelastning, og del klar feedback. MeisterTask centraliserer teamkommunikationen – så de enkelte teammedlemmer kan trives og styrke dit team som helhed.

Øg teamets effektivitet

Mere produktive møder.

Reducer din mødebyrde ved at dele oplysninger centralt og gøre teamkommunikationen mere effektiv. Brug kommentarer og omtaler til at holde alle opdateret, afstemte og produktive. Få den bedste udnyttelse af din dyrebare tid med MeisterTask.

Forbedre teamsamarbejdet

Gennemsigtig feedback.

Overlad ikke kommunikationen til tilfældighederne: Øg produktiviteten ved at give klar feedback. Sørg for, at dit team er på linje med hinanden ved hjælp af MeisterTask’s kommentar- og omtalefunktion – kernen i teamkommunikationen i værktøjet.

Opnå Inbox Zero

Mindre rod i indbakken.

Føler du dig overvældet af en tsunami af e-mails og beskeder? Med MeisterTask hører rod i indbakken fortiden til. Ved at holde kommunikationen på opgaven kan du øge gennemsigtigheden, effektiviteten og produktiviteten. MeisterTask gør inbox zero til en realitet.

Tegn et klart billede

Bedre teamtilpasning.

Lad MeisterTask’s klare og enkle Kanban-tavler tale for dig. Ved at visualisere dine projekter ved dit team altid, hvad der skal gøres, hvornår det skal gøres. Et billede i MeisterTask er mere værd end tusind ord.

Hold det hele samlet

Nul tab af viden.

Dine opgaver i MeisterTask er det bankende hjerte i teamsamarbejdet. Du kan se opgavebeskrivelser, tjeklister og vedhæftede filer ét sted: Intet går tabt, intet bliver glemt.

Hold kommunikationen i teamet i gang

Lige til sagen.

Hold interessenter opdateret ved at tilføje dem som observatører: De vil modtage en meddelelse, hver gang et projekt ændres. Tilføj kommentarer for at besvare spørgsmål og holde dine kolleger orienteret, og brug omtaler i kommentarer til at gøre andre teammedlemmer opmærksomme på din besked. Er du på farten? Vores mobilapp holder dit team informeret, uanset hvor de er.

Ingen grund til at gå på kompromis

Problemfrie integrationer.

MeisterTask er ideel som et knudepunkt for teamkommunikation og passer ubesværet ind i dit digitale økosystem: Slack, Microsoft Teams, Google Workspace og meget mere. Outlook-integrationen til MeisterTask giver dig mulighed for at forvandle enhver e-mail til en ny opgave eller tilføje indholdet af en e-mail til en eksisterende opgave – alt sammen uden at forlade din Outlook-postkasse.

Forbedre teamets tilpasning med MeisterTask.

Kommuniker bedre, få mere fra hånden.

Opbyg en samarbejdskultur med MeisterTask

Skab gennemsigtighed over hele linjen.

Kommentarer og omtaler

Brug kommentarfeltet i opgavevinduet til at dele oplysninger om opgavens fremskridt og gøre andre teammedlemmer opmærksomme på vigtige oplysninger ved at nævne dem.

Meddelelser

Brug aktivitetsstrømmen i opgavedialogen til at holde styr på og dele oplysninger om opgavens fremskridt. Giv samarbejdspartnere besked om vigtige oplysninger ved at @omtale dem.

Mobilapp

Med MeisterTask kan du administrere projekter og opgaver, uanset hvor du er. Den praktiske mobilapp understøtter samarbejde i realtid, offlinefunktionalitet og meget mere.

Roller og tilladelser

Tildel forskellige roller og tilladelser til projektinteressenter for at definere og begrænse, hvad de kan se, få adgang til og redigere. Samarbejd effektivt, og hold følsomme data sikre og beskyttede.

“MeisterTask har skabt større gennemsigtighed i vores projekter. Vi sparer tid ved at gå til færre møder, og mødereferater er for det meste blevet overflødige. Takket være MeisterTask samarbejder og kommunikerer vi mere effektivt.”

Katja Esch

IT-projektleder hos LBBW

MeisterTask er integreret med over 20 værktøjer, som du allerede bruger.

Integrationer

Kommunikér sikkert og trygt

Dit privatliv. Vores prioritet.

MeisterTask er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores apps er hostet i EU i ISO 27001-certificerede datacentre i Frankfurt, Tyskland. Andre sikkerhedsfunktioner på højeste niveau omfatter standard 256-bit SSL-kryptering, to-faktor-godkendelse og granulære tilladelser i appen.

Har du brug for hjælp til at styrke teamsamarbejdet?

Forbedre teamkommunikationen. Få mere fra hånden.

Forbedre kommunikationen på tværs af afdelingerne

Hvordan du kan bruge MeisterTask til at øge kommunikationen på tværs af afdelinger i en digital verden.

Effektiv kommunikation i store virksomheder

Hvordan den tyske statsbank LBBW bruger MeisterTask til at hjælpe sine 2.900 medarbejdere med at kommunikere bedre.

Få dit team i gang med MeisterTask

Din guide til at bruge MeisterTask til effektiv opgave- og projektstyring. Kom i gang nu!

Få dit team til at tale sammen. Få MeisterTask.

Start gratis. Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen