Administrer teams effektivt

Bliv mester i ledelse af eksterne teams.

MeisterTask holder dit team i gang, uanset hvor de arbejder. Sørg for, at arbejdsgangene er problemfri, og at produktiviteten forbliver høj, uanset om dine teammedlemmer arbejder hjemmefra, på kontoret eller eksternt.

  • Kommunikér bedre på stedet og på afstand.
  • Faciliter samarbejdsbaserede, gennemsigtige arbejdsgange.
  • Prioritér opgaver og administrer projekter nemt.

Arbejd ikke kun hjemmefra

Arbejd hvor som helst.

Digitaliseringen har ændret den traditionelle arbejdsplads til det bedre, men at forblive produktiv og fleksibel er stadig den største udfordring i forbindelse med ledelse af eksterne teams. Kan du ikke finde et værktøj, der gør det muligt for dit team at arbejde nemt hjemmefra, eksternt eller på kontoret? Har du brug for at styre kommunikationen i en hybridmodel? Prøv MeisterTask. Dit team kan arbejde, hvor de er mest produktive, hvilket forbedrer kommunikation, tillid og effektivitet.

Få gode strategier for arbejde hjemmefra og fjernarbejde

MeisterTask samler eksterne teams.

Det har sine fordele – og udfordringer – at skulle arbejde eksternt. MeisterTask muliggør effektiv ledelse af eksterne teams og giver teammedlemmerne mulighed for at forblive effektive og produktive, uanset hvor de er, uanset hvad de laver. MeisterTask kan blive dit centrale kommunikationscenter, der er udviklet til at holde alle organiseret og til at hjælpe dig med at sætte grænser for arbejde hjemmefra.

Forbliv organiseret

Få overblikket.

Et enkelt kig på MeisterTasks Kanban-tavler giver dig det fulde overblik: du behøver ikke at mødes personligt eller foretage videoopkald. Få et øjeblikkeligt overblik over opgavestatus og projektforløb, tildel åbne opgaver, og afstem ansvarsområder. Du kan endda bruge rapporter til at få indsigt i, hvordan dit eksterne team arbejder.

Organiser dit team

Forøg tilpasningen.

Hold alle dine teammedlemmer opdateret, uanset om de arbejder hjemmefra eller på kontoret. MeisterTask fungerer som et centralt informationscenter, og alle ændringer i opgaverne opdateres i realtid, hvilket betyder, at alle ved, hvad de skal lave. Skab en kultur med ansvarlighed, og styrk teamets motivation med MeisterTask.

Start samtalen

Øg engagementet.

Når det drejer sig om ledelse af eksterne teams, er effektiv kommunikation det afgørende. MeisterTasks kommentar- og omtalefunktion er kernen i dit teams kommunikation i værktøjet. Du kan også nævne kolleger i tjeklister, reagere på kommentarer og sætte mere liv i dine svar med emojis.

Bliv produktiv. Forbliv produktiv.

Forøg effektiviteten.

Brug MeisterTasks tidslinjefunktion i Gantt-stil til at prioritere dit eksterne teams opgaver effektivt. Planlæg, skemalæg og visualiser opgaver i et intuitivt, kalenderbaseret projektoverblik. Identificer ineffektivitet, forebyg flaskehalse og giv teamets produktivitet et løft.

Opnå en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv

Administrer arbejdsbyrden.

Fjernarbejde kan undertiden gøre grænserne mellem arbejdsliv og privatliv mindre skarpe. Brug MeisterTasks funktion til tidssporing til at overvåge, hvor lang tid dit team har brugt på hver enkelt opgave. Giv medlemmerne af eksterne teams mulighed for at administrere deres arbejde mere effektivt og holde produktiviteten høj ved at fjerne “arbejdslivets sløring”.

Kommuniker ikke mere, kommuniker bedre

Hold dig til opgaven.

Hold samtaler om opgaver der, hvor de hører hjemme – nemlig på selve opgaverne. Opgaver i MeisterTask fungerer som et centralt kommunikationscenter, hvor oplysninger deles og opdateres i realtid, så alle kan se dem. Åbn en dialog med en kollega uden nogensinde at forlade værktøjet. Det er ligegyldigt, om du arbejder hjemmefra eller på kontoret: Alle kan tilføje kommentarer og aktivere notifikationer for at holde diskussionen i gang.

Spild ikke tiden

Sæt dit eget præg på ledelse af eksterne teams.

Hvis du leder et decentralt team, vil du gerne udnytte din mest værdifulde ressource – tid – bedst muligt. Brug MeisterTasks enkle og intuitive Kanban-projekttavler til at spore status for opgaver og projektforløb. Tidslinjen giver dig mulighed for effektivt at allokere ressourcer og holde opgaverne i gang uden at overbelaste dit team.

Udfordre det traditionelle arbejdsområde med MeisterTask.

Lær at mestre kunsten at lede et eksternt team.

Skriv en plan for inspirerende ledelse

MeisterTask til dit eksterne team.

Rapporter

Spor, indsaml og analysér data om projektresultater ved at tilføje et statistik-drevet element til styring af eksterne teams i MeisterTask.

Tidslinje

Brug MeisterTasks tidslinje i Gantt-stil til at planlægge, skemalægge og visualisere alle dit teams opgaver i et kalenderbaseret format. Identificer ineffektivitet, eliminer flaskehalse og giv teammedlemmerne mulighed for at forblive produktive, uanset hvor de arbejder.

Kommentarer og omtaler

Nævn kolleger i opgavekommentarer for at holde dem informeret i realtid – uanset om de arbejder hjemmefra, på kontoret eller eksternt. Find hurtigt løsninger på tidskritiske problemer.

Dashboard

Dashboardet er din startskærm i MeisterTask. Konfigurer det, som du vil, så du hurtigt kan få adgang til projekter og opgaver. Forbliv produktiv, når du arbejder hjemmefra, på kontoret eller eksternt.

“Vores eksterne teams elsker MeisterTask, fordi alt er gemt sikkert i skyen og opdateres i realtid, så alle er opdateret overalt.”

Bernhard Fieglmüller

CEO, CLOUDPILOTS Software und Consulting GmbH

MeisterTask er integreret med over 20 værktøjer, som du allerede bruger.

Integrationer

Robust cloud-sikkerhed til eksterne teams

Dit privatliv. Vores prioritet.

Ledelse af eksterne teams kræver ekstra fokus på sikkerhed. Lad os gøre det tunge arbejde! MeisterTask er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud kompatibel med EU-GDPR. Alle vores apps er hostet i EU i ISO 27001-certificerede datacentre i Frankfurt, Tyskland. Andre sikkerhedsfunktioner på højeste niveau omfatter standard 256-bit SSL-kryptering, to-faktor-autentifikation og granulære tilladelser i appen.

Arbejd hjemmefra. Arbejd på din måde.

Effektiv ledelse af eksterne teams med MeisterTask.

Forbedre fjernarbejde

Administrer dine eksterne projekter med lethed ved at anvende disse seks fantastiske løsninger.

Tips til eksterne teams

Få at vide, hvordan CLOUDPILOTS holder spredte teams organiserede, afstemte og produktive.

Strategi for arbejde hjemmefra

Meisters seks bedste tips til at arbejde hjemmefra. Fra at skabe det rette miljø til at være disciplineret.

Vær på linje – her, der og alle vegne

Start gratis. Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen