Teams effectief beheren

Master Teambeheer op afstand.

MeisterTask houd je team bij de les, waar ze ook aan het werk zijn. Zorg ervoor dat workflows naadloos zijn en de productiviteit hoog blijft: of je teamleden nu thuis, op kantoor of op afstand werken.

  • Communiceer beter op locatie en op afstand.
  • Faciliteer samenwerkende, transparante workflows.
  • Prioriteer taken en beheer projecten eenvoudig.

Werk niet alleen vanuit huis

Werk overal vandaan.

Digitalisering heeft de traditionele werkruimte ten goede veranderd, maar productief en flexibel blijven is nog steeds de grootste uitdaging van teambeheer op afstand. Kun je geen tool vinden waarmee uw team gemakkelijk thuis, op afstand of op kantoor kan werken? Communicatie in een hybride model beheren? Probeer MeisterTask. Je team kan werken waar ze het meest productief zijn, wat de communicatie, het vertrouwen en de efficiëntie verbetert.

Verbeter je strategieën voor thuiswerken en werken op afstand

MeisterTask brengt teams op afstand samen.

Op afstand werken heeft zijn voordelen – en zijn uitdagingen. MeisterTask maakt effectief teambeheer op afstand mogelijk en stelt teamleden in staat efficiënt en productief te blijven, waar ze ook zijn, wat ze ook doen. MeisterTask kan je centrale communicatiehub worden, gebouwd om iedereen georganiseerd te houden en om je te helpen je werk vanuit huis grenzen te stellen.

Blijf georganiseerd

Krijg het overzicht.

Eén blik op de Kanban-borden van MeisterTask geef je het volledige beeld: geen behoefte aan persoonlijke vergaderingen of videogesprekken. Krijg direct een overzicht van de taakstatus en projectvoortgang, wijs openstaande taken toe en stem af op verantwoordelijkheden. Je kunt zelfs rapporten gebruiken om inzicht te krijgen in hoe je externe team werkt.

Organiseer je team

Uitlijning vergroten.

Hou al je teamleden op één lijn, of ze nu thuis of op kantoor werken. MeisterTask fungeert als een centrale informatiehub en eventuele wijzigingen in taken worden in realtime bijgewerkt, wat betekent dat iedereen weet wat ze doen. Creëer een cultuur van verantwoordelijkheid en verhoog de teammotivatie met MeisterTask.

Begin het gesprek

Betrokkenheid vergroten.

Als het gaat om teambeheer op afstand, is effectieve communicatie alles. De commentaar- en vermeldingsfunctie van MeisterTask vormt de kern van de communicatie van je team in de tool. Je kunt ook collega’s vermelden in checklists, reageren op opmerkingen en je reacties opfleuren met emoji’s.

Productief worden. Productief blijven.

De efficiëntie verbeteren.

Gebruik de Gantt-achtige tijdlijnfunctie van MeisterTask om de taken van je externe team efficiënt te prioriteren. Plan, plan en visualiseer taken in een intuïtief, kalendergebaseerd projectoverzicht. Identificeer inefficiënties, voorkom knelpunten en geef de teamproductiviteit een boost.

Bereik een gezonde balans tussen werk en privé

Werklast beheren.

Werken op afstand kan de grenzen tussen werk en privé soms verzachten. Gebruik de tijdregistratiefunctie van MeisterTask om bij te houden hoe lang je team aan elke taak heeft besteed. Stel teamleden op afstand in staat hun werk effectiever te beheren en de productiviteit hoog te houden door de “werk-privé-waas” te elimineren.

Communiceer niet meer, maar communiceer beter

Blijf aan het werk.

Houd gesprekken over taken waar ze thuishoren – direct bij de taken zelf. Taken in MeisterTask fungeren als een centraal communicatieknooppunt, waar informatie in realtime wordt gedeeld en bijgewerkt zodat iedereen deze kan zien. Open een dialoog met een collega zonder de tool te verlaten. Het maakt niet uit of je thuis of op kantoor werkt: iedereen kan opmerkingen toevoegen en meldingen activeren om de discussie op gang te houden.

Verspil geen tijd

Geef je draai aan teambeheer op afstand.

Als u een gedistribueerd team beheert, wilt je je kostbaarste middel – tijd – zo goed mogelijk gebruiken. Gebruik de eenvoudige en intuïtieve Kanban-projectborden van MeisterTask om de status van taken en de voortgang van projecten te volgen. Met de tijdlijn kun je middelen effectief toewijzen en taken vooruit laten gaan zonder je team te overbelasten.

Daag de traditionele werkruimte uit met MeisterTask.

Beheers de kunst van teambeheer op afstand.

Schrijf de blauwdruk voor inspirerend leiderschap

MeisterTask voor je team op afstand.

Rapporten

Volg, verzamel en analyseer gegevens over projectprestaties door een op statistieken gebaseerd element toe te voegen aan teambeheer op afstand in MeisterTask.

Tijdlijn

Gebruik de Gantt-achtige tijdlijn van MeisterTask om alle taken van je team te plannen, plannen en visualiseren in een op een kalender gebaseerd formaat. Identificeer inefficiënties, elimineer knelpunten en stel teamleden in staat om productief te blijven, waar ze ook werken.

Opmerkingen & Vermeldingen

Vermeld collega’s in taakopmerkingen om ze in realtime op de hoogte te houden – of ze nu thuis, op kantoor of op afstand werken. Vind snel oplossingen voor tijdgevoelige problemen.

Dashboard

Het dashboard is je startscherm in MeisterTask. Configureer het zoals je wilt, zodat je snel toegang hebt tot projecten en taken. Blijf productief wanneer je thuis, op kantoor of op afstand werkt.

“Onze externe teams zijn dol op MeisterTask omdat alles veilig in de cloud wordt opgeslagen en in realtime wordt bijgewerkt, zodat iedereen, overal, op dezelfde pagina blijft.”

Bernhard Fieglmüller

CEO, CLOUDPILOTS Software und Consulting GmbH

MeisterTask integreert met meer dan 20 tools die je reeds gebruikt.

Integraties

Robuuste cloudbeveiliging voor teams op afstand

Jouw privacy. Onze prioriteit.

Teambeheer op afstand vraagt om extra aandacht voor beveiliging. Laat ons het zware werk doen! MeisterTask is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze apps worden gehost in de Europese Unie in ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Frankfurt, Duitsland. Andere beveiligingsfuncties op het hoogste niveau zijn standaard 256-bit SSL-codering, tweefactorauthenticatie en gedetailleerde in-app-machtigingen.

Werk vanuit huis. Werk op jouw manier.

Effectief teambeheer op afstand met MeisterTask.

Werk op afstand verbeteren

Beheer je projecten op afstand met gemak door deze zes geweldige oplossingen toe te passen.

Tips voor teams op afstand

Ontdek hoe CLOUDPILOTS gedistribueerde teams georganiseerd, op één lijn en productief houdt.

Thuiswerkstrategie

Meister’s zes top tips voor thuiswerken. Van het creëren van de juiste omgeving tot gedisciplineerd blijven.

Blijf op één lijn – hier, daar en overal

Begin gratis. Upgrade wanneer je maar wilt.

Arrow up

Terug naar boven