Slim workflowbeheer voor je team

Breng je workflow tot leven met MeisterTask.

Je hebt de perfecte workflow voor uw team gecreëerd. Nu heb je een tool nodig om het te implementeren! Optimaliseer workflowbeheer met MeisterTask – de perfecte tool om workflows te stroomlijnen en de teamproductiviteit te verhogen.

  • Implementeer en optimaliseer je workflows.
  • Verhoog de transparantie en houd uw team op één lijn.
  • Verhoog de efficiëntie en maak samenwerking mogelijk.

Wiens taak is het eigenlijk?

Workflowbeheer dat werkt.

Je workflows zijn perfect: nu wil je dat ze op rolletjes lopen. Houd alle bewegende delen gesynchroniseerd – een tool voor workflowbeheer kan processen visualiseren, een overzicht geven van de taakstatus en projectvoortgang, projectsecties aanpassen en terugkerende taken automatiseren. Met meer duidelijkheid en verantwoording kan je team consistent geweldige resultaten leveren.

MeisterTask is je ticket naar episch workflowbeheer. Gebruik eenvoudige, gestructureerde Kanban-borden om workflows te implementeren, de voortgang bij te houden en je team te organiseren. Geef je team de workflows die ze verdienen met MeisterTask.

Zet de flow in de workflow

Onbeperkte processen. Eén tool voor workflowbeheer.

Je workflows zijn symfonieën van acties en taken die je project vooruit helpen. Toch kan het een uitdaging zijn om ze te orkestreren. Gebruik de intuïtieve workflowbeheerfuncties van MeisterTask om vooraf geconfigureerde workflows te visualiseren, volgen en analyseren. Verbeter de teamprestaties en breng workflows tot leven met MeisterTask.

Optimaliseer je processen

Bespaar tijd.

MeisterTask vertegenwoordigt je workflows precies zoals u ze voor ogen had. Sla workflows op als sjablonen, inclusief alle bijbehorende attributen zoals automatiseringen, zodat je team hun beste werk consistent kan reproduceren.

Op het goede pad blijven

Minimaliseer fouten.

Gebruik automatiseringen in MeisterTask om de eentonigheid van repetitieve handelingen te verlichten en ervoor te zorgen dat de kleine dingen niet worden vergeten. Automatiseringen handelen terugkerende stappen voor je af, produceren betrouwbare resultaten, besparen je tijd en verbeteren de resultaten.

Verhoog de transparantie

Duidelijkheid krijgen.

MeisterTask bewaart alle essentiële informatie op één plek. Eén blik op de stuurgroep laat iedereen weten wat ze doen en zorgt ervoor dat deadlines nooit worden gemist. Verhoog de productiviteit en verantwoordelijkheid door effectief workflowbeheer in MeisterTask.

Geef je mening

Beter uitlijnen.

Effectieve communicatie is het geheim van elke succesvolle workflowbeheerstrategie. Elimineer de overbelasting van e-mail en berichten met MeisterTask door de communicatie over de taak zelf te houden. Gebruik opmerkingen en vermeldingen om iedereen op de hoogte en afgestemd te houden.

Plan voor groei

Schaalbaarheid toevoegen.

Je hebt de perfecte workflow voor je team gecreëerd. Nu heb je een tool nodig om het te implementeren! Optimaliseer workflowbeheer met MeisterTask – de perfecte tool om workflows te stroomlijnen en de teamproductiviteit te verhogen.

Zichtbaarheid. Transparantie. Verantwoordelijkheid.

Alles op één plek.

Gebruik de Kanban-borden van MeisterTask om je workflows te visualiseren en iedereen in één oogopslag op de hoogte te houden. Geef effectief prioriteiten, verhoog de teamproductiviteit en laat je team floreren in een samenwerkingsomgeving. Zet de standaard voor effectief workflowbeheer met MeisterTask.

Breng ultieme efficiëntie in je workflows met MeisterTask.

Stel een nieuwe benchmark in voor workflowbeheer.

Voeg kleur toe aan je workflows met MeisterTask

Krijg meer gedaan met visueel workflowbeheer.

Automatiseringen

Laat MeisterTask het zware werk voor je doen. Gebruik automatiseringen om terugkerende stappen in je workflow af te handelen, zoals het opnieuw plannen of opnieuw toewijzen van taken. Automatiseringen zijn gebouwd om betrouwbare en consistente resultaten te produceren. Verspil geen tijd aan alledaagse taken – focus op wat belangrijk is.

Einddatums

Stel vervaldatums in om tijdgevoelige delen van je workflow vooruit te helpen. Prioriteer taken effectief en mis nooit een deadline.

Integraties

MeisterTask kan worden geïntegreerd met veel van de tools die je al gebruikt. Breng vanaf het begin ultieme efficiëntie in je workflows door uw projecten naadloos over te dragen naar MeisterTask.

Reports

Volg, verzamel en analyseer gegevens over projectprestaties door een op statistieken gebaseerd element toe te voegen aan workflowbeheer in MeisterTask.

“MeisterTask is een ongelooflijk veelzijdige tool die ons helpt om workflows en processen te visualiseren. Het is de perfecte oplossing voor ons – het helpt ons onze projecten te beheren en onze doelen te bereiken.”

Axel Fischer

CEO van FiSCHER

MeisterTask integreert met meer dan 20 tools die je reeds gebruikt.

Integraties

Gebouwd voor robuust workflowbeheer

Jouw privacy. Onze prioriteit.

MeisterTask is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze apps worden gehost in de Europese Unie in ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Frankfurt, Duitsland. Andere beveiligingsfuncties op het hoogste niveau zijn standaard 256-bit SSL-codering, tweefactorauthenticatie en gedetailleerde in-app-machtigingen.

Workflowbeheer was nog nooit zo eenvoudig

Laat je workflows alles zijn wat ze kunnen zijn.

Bespaar tijd met automatiseringen

Automatiseringen in MeisterTask kunnen je leven gemakkelijker maken en je manier van werken veranderen. Ze zijn eenvoudig in te stellen en kunnen je veel tijd besparen.

Tot 50% minder e-mails

De Zwitserse systeemassemblagespecialist VERWO AG heeft het e-mailverkeer gehalveerd door MeisterTask te koppelen aan een ERP-systeem.

Krijg meer gedaan met MeisterTask

Hoe je meer kunt bereiken door MeisterTask te gebruiken om de productiviteitstechniek “Getting Things Done” te omarmen.

Slimmere workflows, meer productiviteit.

Begin gratis. Upgrade wanneer je maar wilt.

Arrow up

Terug naar boven