Getest en vertrouwd

Veilig taakbeheer.

Vertrouwelijk? MeisterTask voldoet aan wereldwijd erkende beveiligingsnormen om je projecten en je gegevens veilig te houden.

Gemoedsrust

Gecertificeerde beveiliging.

Je privacy is belangrijk. Meister wordt door grote certificeringsinstanties erkend als een veilige onlinedienst. Met veilig taakbeheer zijn je gegevens in veilige handen.

  • ISO 27001:2013 gecertificeerd.
  • Voldoet aan de GDPR en CCPA wetgeving.
  • Gehost binnen de EU.

Functies voor beveiliging

Beveiligde toegang.

Er zijn tal van slechte acteurs online … en velen van hen willen je gegevens. Schakel tweefactorauthenticatie in voor de Meister-accounts van je team om ongeautoriseerde toegang tot privégegevens te voorkomen. Werk je al met een team in Google Workspace of Microsoft 365? Gebruik SAML Single Sign-On om de toegang even eenvoudig als veilig te houden.

Databeveiliging

Er wordt een back-up van je gegevens gemaakt in dagelijkse, wekelijkse en tweewekelijkse rotaties op externe locaties in Duitsland. Met 24x7x365 monitoring van de serverfarm en een storingsvrije stroomvoorziening hoef je je geen zorgen te maken over connectiviteitsproblemen, stroomstoringen en andere veelvoorkomende storingen.

Netwerk Beveiliging

De accounts van je team gebruiken een 256-bits SSL-gecodeerde gegevensoverdracht met MeisterTask. Projecten kunnen niet worden geopend zonder uitnodiging of worden geïndexeerd door zoekmachines of robots. Alle systemen worden beschermd door meerdere firewalls en netwerktoegangscontroles.

Applicatiebeveiliging

In MeisterTask kun je uitnodigingen tot bepaalde e-maildomeinen beperkingen opleggen per project zoals: project bekijken, reageren of bewerken. Er is zelfs een gastrol voor het werken met externen. MeisterTask toont alleen items aan gebruikers die ze mogen zien.

“Meister neemt gegevensbeveiliging net zo serieus als wij. We hebben totale gemoedsrust omdat we weten dat MeisterTask voldoet aan de AVG en dat de servers zich in een ISO-gecertificeerd datacenter in Europa bevinden.”

Marco Rubert

Head of ORG/IT, zeb Consulting

Projecten veilig houden

Wat maakt MeisterTask veilig?

security_restrictions

ISO 27001:2013-certificering

ISO 27001 is een internationale norm voor gegevensbeveiliging, toegekend na een externe beveiligingsaudit en jaarlijks vernieuwd. Certificering geeft je gemoedsrust dat je gegevens veilig zijn en op de best mogelijke manier worden behandeld.

Secure

Voldoet aan de GDPR & CCPA

Meister houdt zich aan de strengste EU- en Californische richtlijnen voor gegevensbescherming – je hoeft je geen zorgen te maken over naleving. We hebben ook “Trusted Cloud”-certificering ontvangen van het Duitse ministerie van Economische Zaken en Technologie.

Cloud

Hosting in de EU

Meister-servers bevinden zich in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland. Je weet altijd waar je gegevens zijn opgeslagen, zodat je kunt voldoen aan alle normen die relevant zijn voor je branche.

Veilig taakbeheer verkrijgen

Veilig taakbeheer verkrijgen

Houd teams veilig met MeisterTask Business.

Houd teams veilig met MeisterTask Business.

Hulpbronnen voor je team

Meer informatie over gegevensbeveiliging.

Arrow up

Terug naar boven