Slim taakbeheer voor teams.

Meer duidelijkheid. Meer productiviteit.

Productief. Efficiënt. Op tijd. Klaar om de efficiëntie te verhogen met MeisterTask? Breng orde in de dagelijkse werkzaamheden van je team en creëer toekomstbestendige workflows.

  • Taken zijn logisch gestructureerd en bevatten belangrijke informatie en updates.
  • Meer overzicht van persoonlijke taken en teamprojecten: betere prioritering.
  • De communicatie binnen uw team wordt transparanter en efficiënter.

“MeisterTask brengt transparantie in projectmanagement. We werken nu zoveel efficiënter, dus we hebben minder vergaderingen nodig. MeisterTask heeft ons in staat gesteld om beter samen te werken en te communiceren.”

Michael Münster

Afdelingshoofd Processen en Kwaliteitsmanagement, VR-Bankverein Bad Hersfeld-Rotenburg eG.

Bespaar waardevolle tijd voor jouw en je collega’s.

Taakbeheer met Kanban-borden.

Kanbanborden zijn een visuele weergave van de workflows van je team. In MeisterTask worden taken verplaatst tussen secties (bijv. Open, In uitvoering, Gereed) terwijl ze worden uitgevoerd, zodat iedereen direct een overzicht heeft van de taakstatus en projectvoortgang. De voordelen op een rij:

Verzamel alle informatie.

In een plaats.

Taken in MeisterTask zijn centrale communicatiehubs, gebouwd om je vingertoptoegang te geven tot alles wat je moet weten. Gebruik de opmerkingenfunctie om alle communicatie over de taak bij te houden.

Efficiënt organiseren.

Duidelijk.

Agenda is je eigen persoonlijke “startscherm”. Schik alle taken die voor jouw belangrijk zijn op één plek. Volg, verzamel en analyseer gegevens over projectprestaties door rapporten te maken.

Beter delegeren.

Team georiënteerd.

MeisterTask is gebouwd voor effectieve online samenwerking: vermeld collega’s in opmerkingen, voeg ze toe als projectwatchers en wijs taken snel en gemakkelijk toe.

Informeer onmiddellijk.

Huidig.

Realtime meldingen houden je op de hoogte van eventuele projectupdates. Met iedereen op één lijn kan je team snel en efficiënt reageren op eventuele vragen en taken op tijd afronden.

Neem controle.

Transparant.

Gebruik de projectborden in Kanban-stijl van MeisterTask om uw taken tijdens de gehele workflow bij te houden. Vergroot de verantwoordelijkheid in je team en beheer taken effectiever.

Taakbeheer met MeisterTask.

Werken voor jou.

MeisterTask past zich perfect aan de behoeften van je bedrijf aan en houd je teamleden op de hoogte – of je nu dagelijkse taken digitaliseert of complexere projecten beheert. Til teamproductiviteit en communicatie naar een hoger niveau met MeisterTask.

Maak je klaar…

Het Dashboard is je springplank naar ultra-efficiënt taakbeheer. Configureer je Dashboard zoals je dat wil om op de hoogte te blijven van aankomende taken, meldingen, tijdregistratiegegevens en nog veel meer.

Maak je klaar…

Met behulp van de flexibele projectborden in Kanban-stijl van MeisterTask kun je processen stroomlijnen en je taken allemaal op één plek beheren. Hou je teamleden op de hoogte om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat ze doen en om te voorkomen dat deadlines worden gemist.

Ga!

Alles wat je moet weten, hier: van checklists en bestanden tot deadlines en discussies. Taken omvatten alle informatie die je nodig hebt, in de context die je nodig hebt, om effectief te werken en te communiceren.

Persoonlijk taakbeheer

Agenda is je eigen persoonlijke prikbord. Organiseer alle taken die voor je belangrijk zijn, van elk project, allemaal op één plek. Agenda geeft je de controle.

Je intellectuele eigendom beschermen.

Jouw privacy. Onze prioriteit.

MeisterTask is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze apps worden gehost in de Europese Unie in ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Frankfurt, Duitsland. Andere beveiligingsfuncties op het hoogste niveau zijn standaard 256-bit SSL-codering, tweefactorauthenticatie en gedetailleerde in-app-machtigingen.

Zie het grote plaatje.

Ontketen de kracht van kanbanborden.

Calendar

Tip 1: Stel einddatums in

Stel vervaldatums in MeisterTask in om de productiviteit hoog te houden, knelpunten snel op te sporen en ervoor te zorgen dat je nooit een deadline mist.

timeline

Tip 2: Gebruik Tijdlijn

Gebruik de Gantt-achtige tijdlijnfunctie van MeisterTask om alle taken van je project te plannen, plannen en visualiseren in een op een kalender gebaseerd formaat.

multiple_checklists

Tip 3: Organiseer je zaken

Breek complexe taken op in kleinere, beter beheersbare taken om je project duidelijkheid en structuur te geven.

MeisterTask integreert met meer dan 20 tools die je reeds gebruikt.

Integraties

Wij veranderen de (werkende) wereld.

Zie Meetbaar succes met effectief taakbeheer.

Wat is taakbeheer?

Weet jij het verschil tussen taak- en projectmanagement? Laat het ons uitleggen en we laten u zien hoe je MeisterTask kunt gebruiken om je beheerworkflows te verbeteren.

Taakbeheer voor je team.

Leer hoe je aan de slag kunt met MeisterTask. Het is taakbeheer zonder ingewikkelde onboarding van gebruikers. Begin. Krijg betere organisatie.

Agile Taakbeheer.

Bij de Landesbank Baden-Württemberg (LBBW) gebruiken meer dan 2.900 medewerkers MeisterTask om dagelijks projecten en taken te beheren.

Taakbeheer gemakkelijk gemaakt. Met MeisterTask.

Breng samenwerking en communicatie naar een hoger niveau.

Arrow up

Terug naar boven