Vaarwel, e-mail overbelasting

Hallo, Productieve teamcommunicatie.

Inefficiënte teamsamenwerking en overbelasting van e-mail zijn dodelijk voor de productiviteit van uw team en kosten je geld… maar dat hoeft niet. Breng je team op één lijn, verhoog de transparantie en krijg meer gedaan met MeisterTask.

  • Verminder e-mails en chats.
  • Deel informatie efficiënter.
  • Blijf verbonden met uw team.

Teamcommunicatie is de sleutel tot geweldig teamwerk

Nu hoor ik je praten.

Moeite om kennisverlies te voorkomen? Verwarring en gebrek aan transparantie die vooruitgang schaden? Met een centraal communicatiecentrum voor teams zul je het gemakkelijker vinden om je doelen te bereiken. Je hebt MeisterTask nodig: de eenvoudige, effectieve projectborden van de tool fungeren als centrale informatiehubs, waardoor discussies stromen en teams op één lijn blijven. Verbeter de teamsamenwerking en toon uw team de weg… op de MeisterTask-manier.

Een meer samenwerkend team bouwen

Draai het script om over effectieve teamcommunicatie.

Een open communicatielijn houden zou niet moeilijk moeten zijn. Met MeisterTask is dat niet het geval. Open de deur naar productievere vergaderingen, voorkom overbelasting van e-mail en deel duidelijke feedback. MeisterTask centraliseert teamcommunicatie – waardoor individuele teamleden kunnen floreren en je team als geheel kunnen versterken.

Teamefficiëntie verhogen

Productievere vergaderingen.

Verminder je vergaderlast door centraal informatie te delen en de teamcommunicatie effectiever te maken. Gebruik opmerkingen en vermeldingen om iedereen op de hoogte, afgestemd en productief te houden. Maak optimaal gebruik van je kostbare tijd met MeisterTask.

Teamsamenwerking verbeteren

Transparante feedback.

Laat communicatie niet aan het toeval over: verhoog de productiviteit door duidelijke feedback te geven. Hou je team op één lijn met de commentaar- en vermeldingsfunctie van MeisterTask – de kern van teamcommunicatie in de tool.

Bereik Inbox Zero

Minder rommel in de inbox.

Voel je je overweldigd door de tsunami van heen en weer e-mails en berichten? Stuur de rommel in je inbox naar het verleden met MeisterTask. Door communicatie over de taak te houden, kunt u de transparantie, efficiëntie en productiviteit verhogen. MeisterTask maakt inbox nul een realiteit.

Schets een duidelijk beeld

Betere teamuitlijning.

Laat de duidelijke en eenvoudige Kanban-borden van MeisterTask het woord voor u doen. Door uw projecten te visualiseren, weet je team altijd wat er moet gebeuren, wanneer. Een afbeelding in MeisterTask zegt meer dan duizend woorden.

Hou het allemaal bij elkaar

Nul kennisverlies.

Jouw taken in MeisterTask vormen het kloppend hart van teamsamenwerking. Bekijk taakbeschrijvingen, checklists en bijlagen allemaal op één plek: er gaat niets verloren, niets wordt vergeten.

Houd teamcommunicatie stromend

Recht voor z’n raap.

Hou belanghebbenden op de hoogte door ze toe te voegen als kijkers: ze ontvangen een melding wanneer een project wordt gewijzigd. Voeg opmerkingen toe om vragen te beantwoorden en collega’s op de hoogte te houden, en gebruik vermeldingen in opmerkingen om andere teamleden op je bericht te wijzen. Onderweg? Onze mobiele app houdt je team op de hoogte, waar ze ook zijn.

Geen compromissen nodig

Naadloze integraties.

MeisterTask is ideaal als communicatiehub voor teams en past moeiteloos in je digitale ecosysteem: Slack, Microsoft Teams, Google Workspace en meer. Met de Outlook-integratie voor MeisterTask kun je van elke e-mail een nieuwe taak maken of de inhoud van een e-mail toevoegen aan een bestaande – en dat allemaal zonder je Outlook-mailbox te verlaten.

Verbeter de teamuitlijning met MeisterTask.

Communiceer beter, krijg meer gedaan.

Bouw een cultuur van samenwerking op met MeisterTask

Creëer transparantie over de hele linie.

Opmerkingen & Vermeldingen

Gebruik het opmerkingengedeelte van het taakvenster om informatie over de voortgang van de taak te delen en andere teamleden op belangrijke informatie te wijzen door ze te vermelden.

Meldingen

Gebruik de activiteitenstroom in het taakdialoogvenster om informatie over de taakvoortgang bij te houden en te delen. Breng medewerkers op de hoogte van belangrijke informatie door ze te @vermelden.

Mobiele app

Met MeisterTask kun je projecten en taken beheren waar je ook bent. De praktische mobiele app ondersteunt realtime samenwerking, offline functionaliteit en meer.

Rollen en Rechten

Wijs verschillende rollen en machtigingen toe aan projectbelanghebbenden om te definiëren en te beperken wat ze kunnen bekijken, openen en bewerken. Werk effectief samen en houd gevoelige gegevens veilig.

“MeisterTask heeft gezorgd voor meer transparantie binnen onze projecten. We besparen tijd door naar minder vergaderingen te gaan en notulen zijn grotendeels achterhaald. Dankzij MeisterTask werken we effectiever samen en communiceren we.”

Katja Esch

IT-projectmanager bij LBBW

MeisterTask integreert met meer dan 20 tools die je reeds gebruikt.

Integraties

Communiceer veilig en beveiligd

Jouw privacy. Onze prioriteit.

MeisterTask is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze apps worden gehost in de Europese Unie in ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Frankfurt, Duitsland. Andere beveiligingsfuncties op het hoogste niveau zijn standaard 256-bit SSL-codering, tweefactorauthenticatie en gedetailleerde in-app-machtigingen.

Hulp nodig bij het stimuleren van teamsamenwerking?

Verbeter de teamcommunicatie. Krijg meer gedaan.

Communicatie tussen afdelingen verbeteren

Hoe je MeisterTask kunt gebruiken om afdelingsoverschrijdende communicatie in een digitale wereld te stimuleren.

Effectieve communicatie in grote ondernemingen

Hoe de Duitse staatsbank LBBW MeisterTask gebruikt om haar 2.900 medewerkers te helpen beter te communiceren.

Laat je team aan de slag gaan met MeisterTask

Je gids voor het gebruik van MeisterTask voor effectief taak- en projectbeheer. Begin nu!

Breng je team aan het praten. Download MeisterTask.

Begin gratis. Upgrade wanneer je maar wilt.

Arrow up

Terug naar boven