Gemaakt voor jou. Gemaakt voor jouw team.

MeisterTask-functies.

Taakbeheer voor teams

Projectbenodigdheden.

Grid

Dashboard

Welkom thuis. Je aanpasbare dashboard bevat een persoonlijke checklist, meldingen en informatie over tijdregistratie.

project

Projecten

Visualiseer. Houd een overzicht van taken en optimaliseer workflows op borden in Kanban-stijl: van to-do, to do, to done.

We waren slaven van Excel-spreadsheets en e-mailherinneringen. We besloten dat we de transparantie moesten vergroten en duidelijk moesten maken wie waarvoor verantwoordelijk was.

Philipp Loch

Hoofd Supply Chain en Operational Excellence bij Verwo AG

Task

Taken

Ga aan het werk. Gebruik taken om vereisten te specificeren, te communiceren met collega’s en te linken naar referentiemateriaal.

agenda

Agenda

Enkel voor jou. Agenda is een persoonlijk, besloten bord, waaraan je taken uit elk project kunt vastpinnen. Organiseer het zoals jij het wilt!

Secure

Beveiliging

Veilig en wel. MeisterTask wordt in de Europese Unie gehost in ISO 27001-gecertificeerde datacenters. Het is ook volledig EU-GDPR-compatibel.

Krijg het voor elkaar

Functies voor taakbeheer.

Watch

Toegewezen personen en kijkers

Inkomend. Wijs taken toe aan de verantwoordelijke persoon en blijf op de hoogte als taakwachter – coördinatie gemakkelijk gemaakt!

Calendar

Vervaldatum

Precies op tijd. Stel deadlines in om je team op de hoogte te houden van wat er wanneer nodig is. Zie achterstallige taken van de stuurgroep!

time_tracking

Tijdsregistratie

Precies op het goede spoor. Hou de tijd bij die aan een taak is besteed bij met onze ingebouwde tracker. Perfect voor het monitoren van teamprestaties.

Drill down. Break down big tasks into bite-sized steps for an extra layer (or two!) on even the biggest projects. Every subtask has its own assignee and due date.

CustomFields

Aangepaste velden

Als standaard. Verbeter taakbeschrijvingen met aangepaste velden: perfect voor taakinformatie die je team regelmatig nodig heeft.

multiple_checklists

Meerdere checklists

Aangestreept. Gebruik checklists om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van een taak correct wordt voltooid. Wat is er beter dan één checklist? Meerdere checklists!

Attachment

Bijlagen

Gecentraliseerd. Voeg afbeeldingen en bestanden tot 200 MB rechtstreeks toe aan taken. Alles wat je nodig hebt om effectief te werken, allemaal op één plek.

Relations

Taakrelaties

Verbonden. Hou je team op de hoogte over hoe taken in elkaar passen door ze te koppelen als gerelateerd, duplicaat of blokkerend.

Tags

Tags

Jij bent het! Organiseer taken op prioriteit, categorie, klant of iets anders met behulp van tags. Ontwikkel een systeem dat werkt voor je team.

Plan. Create. Control.

Features for Project Documentation.

Notes

Notes

Documented. Create notes and pages to organize your documentation, meeting minutes and other project information.

styles

Content Blocks

Flexible. Structure your documentation into content blocks – from plain text, to file uploads, to embeds from external sites.

Partner

Note Sharing

Spread the word. Share your notes to communicate project updates with stakeholders – inside and outside your organization.

Discussion

Discussions

Talk about it. Collaborate on notes with comments and mentions. They’ll be organized into easy-to-follow discussions.

Task

Task Integration

Keep it together. Create tasks in your MeisterTask projects directly from your documentation. You can link to existing tasks too.

Templates

Templates

Good to go. Use a ready-made Meister template to speed up your project documentation – or create your own.

presentation

Presentations

Show it. Hit the button to display your note content as a professional-looking presentation. No need to format.

Versions

Version History

Accountable. Track changes to your project documentation over time, and revert to older versions if you need to.

Word lid van Happy Teams wereldwijd

Ga vandaag nog aan de slag met
MeisterTask.

Meer dan een Kanban-bord

Functies voor projectbeheer.

timeline

Tijdlijn

Op tijd. Identificeer knelpunten met Timeline. Net als bij een Gantt-diagram geeft de functie projecttaken weer in de kalenderweergave.

Inactive

Filters

Gestroomlijnd. Filter projecttaken op toegewezen persoon, tag, kijker, vervaldatum, status of planning voor maximale duidelijkheid.

Section

Onbeperkte secties

Geoptimaliseerd. Creëer, benoem en rangschik projectsecties die precies passen bij je workflow. Secties samenvouwen voor een gericht overzicht.

statistics

Rapporten

Data-gedreven. Krijg de inzichten die ertoe doen: genereer snelle rapporten of pas filters aan voor een duidelijk overzicht van de projectstatus.

Automation

Automaties

Moeiteloos. Automatiseer herhalende stappen in je workflow om de efficiëntie en consistentie te verhogen – laat MeisterTask je tijd besparen.

recurring_tasks

Terugkerende taken

Betrouwbaar. Begin niet telkens opnieuw als je dezelfde taak moet uitvoeren. Stel in plaats daarvan een terugkerende taak in.

Breng je team samen

Functies voor communicatie.

Notifications

Mededelingen

Ringring. Ontvang tot op de minuut meldingen over belangrijke taakupdates: op internet, in onze mobiele apps of via e-mail.

Comments

Opmerkingen

uitgelijnd. Reageer, beantwoord of reageer op updates in de activiteitenstroom: de rechtverkrijgende en kijkers worden onmiddellijk op de hoogte gebracht.

We besparen tijd door naar minder vergaderingen te gaan en notulen zijn grotendeels achterhaald. Dankzij MeisterTask werken we effectiever samen en communiceren we beter.

Katja Esch

IT-projectleider bij LBBW

Mention

Vermeldingen

Gericht. Noem iemand in een taak met behulp van hun @naam en ze krijgen een melding. Je kunt ook iedereen aanspreken met @here.

Reaction

reacties

Op punt. Druk jezelf uit met emoji-reacties. Je kunt reageren op opmerkingen, discussies en zelfs taakupdates.

iPhone

Mobiele apps

Op de hoogte. Houd taken bij, krijg werk gedaan en mis nooit meer iets met de mobiele apps van MeisterTask voor iOS en Android.

Ontdek waarom teams overal van ons houden

Ga vandaag nog aan de slag met
MeisterTask.

Beter samen

Functies voor teams.

Admin

Admin account

Volledige controle. Beheer gebruikersgroepen, teamprojecten, facturering en licenties centraal. Taken verdelen met meerdere teambeheerders.

Group

Gebruikersgroepen

Massale deelname. Deel of maak het delen van projecten ongedaan met meerdere teamleden door gebruikers in groepen in te delen.

Team

Team projecten

Altijd beschikbaar. Bevorder samenwerking door teamprojecten te creëren. Deze zijn zichtbaar voor alle teamleden, die kunnen meedoen zoals ze willen.

Onze medewerkers begrijpen de tool direct, waardoor voor de meeste projecten geen complexe wijzigingen nodig zijn.

Carsten Schlepphorst

Afdelingshoofd Personeel, Organisatie & IT bij City Gütersloh

roles_permissions

Rollen en machtigingen

poortwachter. Beheer projecttoegang door beheerders-, lid-, gast-, alleen-lezen- en commentatorrollen toe te wijzen.

support

Account Manager

Op aanvraag. Gebruikers van Enterprise-abonnementen hebben een toegewijde accountmanager die klaar staat om te helpen met alle MeisterTask-gerelateerde vragen.

Nog niet beslist?

Functies voor het maken van de sprong.

Integration

Integraties

Raak de basis aan. Maak van MeisterTask je productiviteitscentrum door integraties in te stellen met tools die je team al gebruikt.

Import

Eenvoudig importeren

Je nieuwe huis. Importeer de projecten en taken van je team rechtstreeks vanuit Trello, Wunderlist en Asana met behulp van onze importwizard.

Style

Aanpassingsopties

Laat het glanzen. Pas uw projecten aan door het perfecte pictogram en de perfecte kleur te kiezen voor je secties, projectpictogrammen en tags.

Meer inzichten, meer productiviteit

Begin gratis.
Altijd upgraden.

Arrow up

Terug naar boven