Visualiseer je workflows, krijg meer gedaan

Kanban: je snelle weg naar procesoptimalisatie.

Ontgrendel de kracht van Kanban! Gebruik de Kanban-borden van MeisterTask om workflows te visualiseren, de teamproductiviteit te verhogen en agile projectbeheer te ondersteunen.

  • Houd je team gefocust met duidelijke kanbanborden.
  • Centraliseer vereisten, visualiseer de projectvoortgang.
  • Communiceer direct over taken. Minder vergaderingen en mails.

Eenvoudig. Georganiseerd. Weerbaar.

MeisterTask en Kanban: de perfecte match.

Kanban met MeisterTask is zo gebruiksvriendelijk dat je team het ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Maak eerst je taken en sorteer ze vervolgens in de aanpasbare secties op je Kanban-bord om een visueel overzicht van je hele project te creëren. Stel WIP-limieten in om de teamefficiëntie te maximaliseren en mis nooit meer een deadline.

De Kanban-borden van MeisterTask visualiseren je projecten op een intuïtieve en informatieve manier. Hou je team verantwoordelijk, communiceer beter dan ooit tevoren en geef je productiviteit een boost.

Til Agile naar een geheel nieuw niveau

De kanban van je team: mogelijk gemaakt door MeisterTask .

Beheer Kanban als een professional. De schone, intuïtieve Kanban-borden van MeisterTask vergemakkelijken de snelle onboarding van gebruikers, waardoor je tijd en geld bespaart. Visualiseer je workflows, verhoog de teamproductiviteit en houd taken in beweging. Marcheer op het ritme van je eigen trom en ontgrendel het potentieel van agile projectmanagement.

Je workflow, op jouw manier

Onbeperkte secties.

Met de Kanban-borden van MeisterTask kun je zoveel secties maken als je wilt: je workflow stap voor stap visualiseren en snelle veranderingen mogelijk maken. Blijf flexibel. Blijf wendbaar.

Verbeter de teamstroom

WIP-limieten.

Stel WIP-limieten in om potentiële knelpunten te signaleren en je project in beweging te houden. Stem je workflow af op de capaciteit van je team door het aantal taken te beperken waaraan in een sectie tegelijk kan worden gewerkt.

Je helpende hand

Automatiseringen.

Door repetitieve stappen in je workflow te automatiseren, kun je efficiënt en consistent werken. Laat MeisterTask terugkerende acties voor je uitvoeren, zodat je tijd bespaart en je team zich kan concentreren op wat belangrijk is.

Blijf verbonden

Integraties

Stel integraties in om te blijven werken met de tools en apps waar je al van houdt: MeisterTask wordt de spil van je projectecosysteem. Het is Kanban, op jouw manier.

Agile projectbeheer gemakkelijk gemaakt

Omarm Agile op een slimme manier met MeisterTask.

Kanban? Doet het!

Projecten overzetten naar MeisterTask is eenvoudig.

Overschakelen naar MeisterTask vanuit een andere tool betekent niet dat je bestaande projecten moet opofferen. Het overzetten van je projectgegevens vanuit Trello of Asana of het importeren van projectsjablonen die zijn opgeslagen als CSV- of JSON-bestanden kan niet eenvoudiger. Verplaats je projecten naadloos naar de verbluffende, eenvoudige en intuïtieve Kanban-borden van MeisterTask en word direct productief.

MeisterTask maakt Kanban een makkie

Hou je team georganiseerd en efficiënt.

Laat MeisterTask het zware werk doen

Pas je teamkanbanbord aan in 4 eenvoudige stappen.

Creëer je eerste project in slechts een paar klikken, nodig collega’s uit – en je bent klaar om te gaan! Gebruik je Kanban-bord om overzicht te houden over wie waar, wanneer aan werkt.

Creëer, benoem en bestel projectsecties die passen bij de stappen in je projectworkflow: elke sectie vertegenwoordigt één stap. Pas ze aan en beheer ze zoals jij dat wilt!

Taken zijn het kloppende hart van MeisterTask: bewaar alle relevante informatie op één plek, sla bestanden op als bijlagen en maak checklists om taken vooruit te helpen.

Je team zal MeisterTask geweldig vinden: het is gewoon zo intuïtief. Zeg vaarwel tegen complexe gebruikerstraining en verhoog de teamproductiviteit vanaf het begin. Sjablonen kunnen teams helpen de kneepjes van het vak te leren en de Kanban-ervaring nog beter te maken.

“MeisterTask is ongelooflijk intuïtief en aanpasbaar. Het is perfect om samen aan projecten te werken en nu zijn we efficiënter en productiever dan ooit.”

Axel Fischer

CEO bij Fischer Akkumulatorentechnik GmbH

MeisterTask integreert met meer dan 20 tools die je reeds gebruikt.

Integraties.

Meer weten?

Kanban Van theorie naar praktijk

Een sjabloon voor succes

Beheer je marketinginspanningen met Kanban-borden: gebruik deze drie Kanban-bordsjablonen om je marketingcampagnes te verbeteren.

Kanban versus Scrum

Begrijp de belangrijkste verschillen tussen Scrum en Kanban. Leer hoe je de juiste projectmanagementaanpak voor je team kiest.

Digitale transformatie

Lees hoe Volksbank Raiffeisenbank Würzburg MeisterTask gebruikt om haar digitale transformatiestrategie te stimuleren.

Meer duidelijkheid, meer productiviteit

Omarm Kanban. Met MeisterTask kan dat.

Arrow up

Terug naar boven