Organiseer je en blijf op schema

Eenvoudig zelfbeheer.

Kunt u uw taken niet organiseren of zich aan je deadlines houden? Heb je een tool nodig om je persoonlijke taakbeheer te ontlasten en je te helpen je act op te ruimen? Maak kennis met MeisterTask – de perfecte keuze voor multi-tasking individuen!

  • Geef prioriteit aan je dagelijkse taken en krijg dingen voor elkaar.
  • Word productief met persoonlijk taakbeheer.
  • Beheer persoonlijke taken op intuïtieve Kanban-borden.

Verpletter je persoonlijke doelen

Wat is zelfmanagement?

Overweldigd door aankomende deadlines? Begraven in dringende taken? Verlies je de focus met een miljoen dingen op je to-do lijst? Zelfmanagement betekent de regie weer in handen nemen – met heldere doelen, effectief timemanagement en een gericht plan van aanpak. Verbeter je zelfmanagementvaardigheden: organiseer je taken, verhoog je persoonlijke productiviteit en krijg dingen sneller gedaan. Laat de toekomst je niet afleiden van het heden: blijf op koers met MeisterTask.

Effectief plannen, meer bereiken

5 stappen naar succes met zelfmanagement.

Met MeisterTask kun je je taken visualiseren en je doelstellingen in het zicht houden. Volg deze 5 eenvoudige stappen om je doelen sneller te bereiken en je potentieel te ontsluiten door effectief zelfmanagement:

Leg een sterk fundament

1. Stel duidelijke doelen.

Je hebt vanaf het begin een duidelijk doel nodig. Je zou kunnen proberen “Optimaliseer mijn zelfmanagementstrategie”. Als het nodig is, kun je het opsplitsen in een of meer projecten en de voortgang bijhouden met behulp van Kanban-borden.

Bouw een structuur

2. Creëer je taken.

Maak binnen elk project taken aan en voeg beschrijvingen toe. Als een taak uit meerdere taken bestaat, kun je het beheer gemakkelijker maken met behulp van checklists.

Op het goede pad blijven

3. Stel je prioriteiten in.

Zet een eenvoudig Kanban-bord op met drie secties: To Do, In Progress, Done. Beheer je taken visueel en gebruik vervaldatums om op schema te blijven. Gebruik het opmerkingengedeelte van het taakvenster voor je notities aan jezelf.

Dingen gedaan krijgen

4. Zet plan om in actie.

Gebruik de intuïtieve zelfbeheerfuncties van MeisterTask om je plan in daden om te zetten. Blijf gefocust en productief door je taken te visualiseren en efficiënt uit te werken.

De vruchten plukken

5. Bereik je doelen.

Er is niets leuker dan je doelen te bereiken en je taken af te ronden! Helemaal klaar? Archiveer je projecten en ga verder met je volgende doel!

Zeg nee tegen chaos

Stap voor stap.

Plaknotities die je leven bepalen? Zo vol gepland dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Word productief met een persoonlijke taakbeheertool! MeisterTask brengt orde in de chaos en neemt de stress weg bij het organiseren van je taken. Werk je taken af met checklists en gebruik meldingen om deadlines te volgen.

Verbeter je zelfmanagementspel met MeisterTask

Organiseer je. Dingen gedaan krijgen.

Waar taakbeheer persoonlijk wordt

Haal de druk uit zelfmanagement met MeisterTask.

Zorg dat je zelfmanagementstrategie goed is en je kunt jezelf een hoop tijd en energie besparen. Haal de pijn uit persoonlijk taakbeheer met MeisterTask, de productiviteitstool die is ontwikkeld om je te helpen focussen op wat belangrijk is. Bekijk het grote geheel terwijl je alle bewegende delen bijhoudt.

Dashboard

Het Dashboard is je springplank naar efficiënt persoonlijk taakbeheer. Configureer je Dashboard zoals je dat wilt om op de hoogte te blijven van aankomende taken, meldingen, tijdregistratiegegevens en nog veel meer.

Automatiseringen

Automatiseer terugkerende taken om je te helpen je doelen sneller te bereiken. Laat MeisterTask repetitieve handelingen voor jouw uitvoeren, zodat je tijd bespaart en je je kunt concentreren op wat belangrijk is.

Taakrelaties

Gebruik Taakrelaties om gemakkelijk tussen onderling gerelateerde taken te navigeren. Identificeer overeenkomsten en duplicaties, en zie taakafhankelijkheden en blokkades duidelijk.

Apps

Of je nu Windows of Mac gebruikt, je kunt de MeisterTask desktop- en smartphone-apps gebruiken om overal georganiseerd en productief te blijven.

Agenda

Gebruik je MeisterTask al in je team, maar heb je je eigen persoonlijke ruimte nodig? Agenda is voor jou! Organiseer je persoonlijke taken in dezelfde tool met Agenda: uw eigen persoonlijke prikbord, waar je alle taken die voor je belangrijk zijn, van elk project, allemaal op één plek kunt vastzetten.

“Ik vind het heerlijk om dingen georganiseerd te hebben. Ik heb er gewoon een hekel aan om degene te zijn die ze organiseert!”

@DaveCharbonneau

MeisterTask-fan op Twitter

MeisterTask integreert met meer dan 20 tools die je reeds gebruikt.

Integraties

Hou het persoonlijk

Jouw privacy. Onze prioriteit.

MeisterTask is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze apps worden gehost in de Europese Unie in ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Frankfurt, Duitsland. Andere beveiligingsfuncties op het hoogste niveau zijn standaard 256-bit SSL-codering, tweefactorauthenticatie en gedetailleerde in-app-machtigingen.

Bekijk hoe de experts het doen

Stressvrij zelfmanagement met MeisterTask.

MeisterTask voor persoonlijke doelen en resoluties

Meer sporten? Je financiën beter beheren? Geen probleem, met MeisterTask!

Deel je werklast met MeisterTask

Te veel taken en te weinig tijd? Omarm de GTD-methodologie, laat MeisterTask het werk doen.

7 manieren om slimmer te werken in MeisterTask

Profiteer optimaal van de persoonlijke taakbeheerfuncties van MeisterTask om je taken snel door te voeren.

Meer autonomie, meer productiviteit

Begin gratis. Upgrade eender wanneer.

Arrow up

Terug naar boven