Få styr på tingene, og hold dig på rette vej

Enkel selvforvaltning.

Kan du ikke organisere opgaver eller overholde dine tidsfrister? Har du brug for et værktøj, der kan hjælpe dig med at få styr på dine personlige opgaver og hjælpe dig med at rydde op i dit arbejde? Mød MeisterTask – det perfekte valg for personer med mange opgaver!

  • Prioritér dine daglige opgaver og få tingene gjort.
  • Bliv produktiv med personlig opgavestyring.
  • Administrer personlige opgaver på intuitive Kanban-tavler.

Indfri dine personlige mål

Hvad er selvforvaltning?

Er du overvældet af kommende deadlines? Begravet i presserende opgaver? Mister du fokus med en million ting på din to-do-liste? Selvforvaltning betyder at tage kontrollen tilbage – med klare mål, effektiv tidsstyring og en målrettet handlingsplan. Skærp dine evner til selvforvaltning: organiser dine opgaver, boost din personlige produktivitet og få tingene gjort hurtigere. Lad ikke fremtiden distrahere dig fra nutiden: Hold dig på sporet med MeisterTask.

Planlæg effektivt, opnå mere

5 trin til succes med selvforvaltning.

MeisterTask giver dig mulighed for at visualisere dine opgaver og holde dine mål i sigte. Følg disse 5 nemme trin for at nå dine mål hurtigere og frigøre dit potentiale gennem effektiv selvforvaltning:

Læg et stærkt fundament

1. Sæt klare mål.

Du har brug for et klart mål fra starten. Du kan prøve “Optimer min selvforvaltningsstrategi”. Hvis det er nødvendigt, kan du opdele det i et eller flere projekter og holde styr på fremskridt ved hjælp af Kanban-tavler.

Opbygning af en struktur

2. Opret dine opgaver.

Inden for hvert projekt skal du oprette opgaver og tilføje beskrivelser. Hvis en opgave består af flere delopgaver, kan du gøre det lettere at administrere ved hjælp af tjeklister.

Hold dig på rette vej

3. Fastsæt dine prioriteter.

Opsæt en simpel Kanban-tavle med tre sektioner: To Do, I gang, Færdig. Administrer dine opgaver visuelt, og brug forfaldsdatoer for at holde dig på rette vej. Brug kommentarfeltet i opgavevinduet til dine noter til dig selv.

Få tingene gjort

4. Gør planer til handlinger.

Brug MeisterTask’s intuitive selvforvaltningsfunktioner til at føre din plan ud i livet. Hold dig fokuseret og produktiv ved at visualisere dine opgaver og arbejde dig effektivt igennem dem.

Høst belønningen

5. Nå dine mål.

Der er intet mere givende end at nå dine mål og fuldføre dine opgaver! Er du færdig? Arkivér dine projekter og gå videre til dit næste mål!

Sig nej til kaos

Et skridt ad gangen.

Er det gule sedler, der styrer dit liv? Er din kalender så overfyldt, at du ikke kan se skoven for bare træer? Bliv produktiv med et personligt værktøj til opgavestyring! MeisterTask bringer orden i kaos og fjerner stress fra organiseringen af dine opgaver. Arbejd dig igennem dine to-dos med tjeklister, og brug notifikationer til at holde styr på deadlines.

Skærp din selvforvaltning med MeisterTask

Bliv organiseret. Få tingene gjort.

Når opgavestyring bliver personlig

Tag belastningen ud af selvforvaltning med MeisterTask.

Hvis du får styr på din strategi for selvforvaltning, kan du spare dig selv for masser af tid og energi. Fjern besværet med personlig opgavestyring med MeisterTask, produktivitetsværktøjet, der er bygget til at hjælpe dig med at fokusere på det, der betyder noget. Få overblik over helheden, mens du holder styr på alle de skiftende dele.

Dashboard

Dashboardet er dit springbræt til effektiv personlig opgavestyring. Konfigurer dit Dashboard som du vil, så du kan holde styr på kommende opgaver, meddelelser, tidsregistreringsdata og meget mere.

Automatiseringer

Automatiser tilbagevendende opgaver for at hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere. Lad MeisterTask udføre gentagne handlinger for dig, så du sparer tid og kan fokusere på det, der betyder noget.

Opgaveforbindelser

Brug opgaveforbindelser til nemt at navigere mellem indbyrdes forbundne opgaver. Identificer ligheder og overlapninger, og se opgaveafhængigheder og blokeringer tydeligt.

Apps

Uanset om du er på Windows eller Mac, kan du bruge MeisterTask desktop- og smartphone-apps til at holde dig organiseret og produktiv overalt.

Dagsorden

Bruger du allerede MeisterTask i dit team, men har du brug for dit eget personlige sted? Så er Dagsorden noget for dig! Organiser dine personlige opgaver i det samme værktøj med Dagsorden: din egen personlige opslagstavle, hvor du kan fastgøre alle de opgaver, der er vigtige for dig, fra ethvert projekt, på ét sted.

“Jeg elsker at have orden i tingene. Jeg hader bare at være den, der ordner dem!”

@DaveCharbonneau

Fan af MeisterTask på Twitter

MeisterTask er integreret med over 20 værktøjer, som du allerede bruger.

Integrationer

Hold det personligt

Dit privatliv. Vores prioritet.

MeisterTask er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores apps er hostet i EU i ISO 27001-certificerede datacentre i Frankfurt, Tyskland. Andre sikkerhedsfunktioner på højeste niveau omfatter standard 256-bit SSL-kryptering, to-faktor-godkendelse og granulære tilladelser i appen.

Se, hvordan eksperterne gør det

Stressfri selvforvaltning med MeisterTask.

MeisterTask til personlige mål og beslutninger

Vil du dyrke mere sport? Forvalte din økonomi bedre? Intet problem, med MeisterTask!

Del din arbejdsbyrde med MeisterTask

For mange opgaver og ikke nok tid? Tag GTD-metoden til dig, og lad MeisterTask tage sig af det hele.

7 måder at arbejde smartere på i MeisterTask

Udnyt MeisterTask’s personlige opgavestyringsfunktioner fuldt ud for at komme hurtigt igennem dine opgaver.

Mere autonomi, mere produktivitet

Start gratis. Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen