Smart styring af arbejdsgange for dit team

Giv liv til din arbejdsgang med MeisterTask.

Du har skabt den perfekte arbejdsgang for dit team. Nu har du brug for et værktøj til at implementere det! Optimér styringen af arbejdsgange med MeisterTask – det perfekte værktøj til at strømline arbejdsgange og øge teamets produktivitet.

  • Implementer og optimer dine arbejdsgange.
  • Øg gennemsigtigheden, og hold dit team fokuseret.
  • Styrk effektiviteten og muliggør samarbejde.

Hvis job er det egentlig?

Styring af arbejdsgange, der virker.

Dine arbejdsgange er perfekte: Nu vil du have dem til at fungere perfekt. Hold alle de bevægelige dele synkroniseret – et værktøj til styring af arbejdsgange kan visualisere processer, give et overblik over opgavestatus og projektforløb, tilpasse projektafsnit og automatisere tilbagevendende opgaver. Med mere klarhed og ansvarlighed kan dit team levere gode resultater på en ensartet måde.

MeisterTask er din adgangsbillet til fantastisk styring af arbejdsgange. Brug enkle, strukturerede Kanban-tavler til at implementere arbejdsgange, spore fremskridt og organisere dit team. Giv dit team de arbejdsgange, de fortjener, med MeisterTask.

Sæt dit flow ind i arbejdsgangen

Ubegrænsede processer. Ét værktøj til styring af arbejdsgange.

Dine arbejdsgange er en symfoni af handlinger og opgaver, der driver dit projekt fremad. Alligevel kan det være en udfordring at firigere dem. Brug MeisterTask’s intuitive funktioner til styring af arbejdsgange til at visualisere, spore og analysere forudkonfigurerede arbejdsgange. Øg teamets ydeevne og giv arbejdsgange liv med MeisterTask.

Optimer dine processer

Spar tid.

MeisterTask gengiver dine arbejdsgange præcist som du har forestillet dig dem. Gem arbejdsgange som skabeloner, herunder alle tilknyttede funktioner som f.eks. automatiseringer, så dit team kan gentage deres bedste arbejde på en konsekvent måde.

Hold dig på rette vej

Minimer fejl.

Brug automatiseringer i MeisterTask til at fjerne monotonien ved gentagne handlinger og sikre, at de små ting ikke bliver glemt. Automatiseringer håndterer tilbagevendende trin for dig og giver pålidelige resultater, sparer tid og forbedrer resultaterne.

Øg gennemsigtigheden

Få klarhed.

MeisterTask holder alle vigtige oplysninger samlet på ét sted. Med et enkelt blik på projekttavlen ved alle, hvad de er i gang med, og sikrer, at deadlines aldrig overskrides. Øg produktiviteten og ansvarligheden ved hjælp af effektiv styring af arbejdsgange i MeisterTask.

Kom til orde

Bedre tilpasning

Effektiv kommunikation er hemmeligheden bag enhver vellykket strategi for styring af arbejdsgange. Eliminer overbelastningen af e-mails og meddelelser med MeisterTask ved at holde kommunikationen på selve opgaven. Brug kommentarer og omtaler til at holde alle informeret og tilpasset hinanden.

Plan for vækst

Tilføj skalerbarhed.

Du har skabt den perfekte arbejdsgang for dit team. Nu har du brug for et værktøj til at implementere det! Optimér styringen af arbejdsgange med MeisterTask – det perfekte værktøj til at strømline arbejdsgange og øge teamets produktivitet.

Synlighed. Gennemsigtighed. Ansvarlighed.

Alt på ét sted.

Brug MeisterTasks Kanban-tavler til at visualisere dine arbejdsgange og holde alle informeret på et øjeblik. Prioritér effektivt, styrk teamets produktivitet, og lad dit team trives i et samarbejdsorienteret miljø. Sæt standarden for effektiv styring af arbejdsgange med MeisterTask.

Få ultimativ effektivitet i dine arbejdsgange med MeisterTask.

Angiv en ny benchmark for arbejdsprocesstyring.

Tilføj farve til dine arbejdsgange med MeisterTask

Få mere fra hånden med visuel arbejdsprocesstyring.

Automatiseringer

Lad MeisterTask gøre det tunge arbejde for dig. Brug automatiseringer til at håndtere tilbagevendende trin i din arbejdsgang, f.eks. omplanlægning eller omtildeling af opgaver. Automatiseringer er udviklet til at give pålidelige og konsekvente resultater. Spild ikke tid på banale opgaver – fokuser på det, der betyder noget.

Forfaldsdatoer

Fastsæt forfaldsdatoer for at sikre, at tidsfølsomme dele af din arbejdsgang kommer videre. Prioritér opgaver effektivt, og overskrid aldrig en deadline.

Integrationer

MeisterTask kan integreres med mange af de værktøjer, du allerede bruger. Få ultimativ effektivitet i dine arbejdsgange fra starten ved at overføre dine projekter til MeisterTask uden problemer.

Reports

Spor, indsaml og analysér data om projektresultater ved at tilføje et statistik-drevet element til styring af arbejdsgange i MeisterTask.

“MeisterTask er et utroligt alsidigt værktøj, der hjælper os med at visualisere arbejdsgange og processer. Det er den perfekte løsning for os – det hjælper os med at styre vores projekter og nå vores mål.”

Axel Fischer

Administrerende direktør for FiSCHER

MeisterTask er integreret med over 20 værktøjer, som du allerede bruger.

Integrationer

Bygget til robust styring af arbejdsgange

Dit privatliv. Vores prioritet.

MeisterTask er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores apps er hostet i EU i ISO 27001-certificerede datacentre i Frankfurt, Tyskland. Andre sikkerhedsfunktioner på højeste niveau omfatter standard 256-bit SSL-kryptering, to-faktor-godkendelse og granulære tilladelser i appen.

Styring af arbejdsgange har aldrig været nemmere

Lad dine arbejdsgange være alt det, de har potentiale til at være.

Spar tid med automatiseringer

Automatiseringer i MeisterTask kan gøre dit liv lettere og ændre den måde, du arbejder på. De er nemme at sætte op og kan spare dig for en masse tid.

Op til 50 % færre e-mails

Den schweiziske systemmonteringsspecialist VERWO AG har halveret e-mailtrafikken ved at koble MeisterTask med et ERP-system.

Få mere fra hånden med MeisterTask

Hvordan du kan opnå mere ved at bruge MeisterTask til at anvende produktivitetsteknikken “Getting Things Done”.

Smartere arbejdsgange, mere produktivitet.

Start gratis. Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen