Lavet til dig. Lavet til dit team.

MeisterTask Funktioner.

Opgavestyring designet til hold

Projektets vigtigste forudsætninger.

Grid

Dashboard

Velkommen hjem. Dit brugerdefinerbare dashboard inkluderer en personlig tjekliste, meddelelser og tidsregistreringsoplysninger.

project

Projekter

Visualiser. Få overblik over opgaver og optimer arbejdsgange på tavler i Kanban-stil: fra at gøre til at gøre, til at gøre, til gjort.

Vi var slaver af Excel-regneark og påmindelser pr. e-mail. Vi besluttede, at vi var nødt til at øge gennemsigtigheden og gøre det klart, hvem der var ansvarlig for hvad.

Philipp Loch

Leder af Supply Chain og Operational Excellence hos Verwo AG

Task

Opgaver

Kom i gang med arbejdet. Brug opgaver til at specificere krav, kommunikere med kolleger og oprette links til referencemateriale.

agenda

Dagsorden

Bare til dig. Dagsorden er en personlig, privat opslagstavle, hvor du kan fastgøre opgaver fra ethvert projekt. Organiser den, som du vil!

Secure

Sikkerhed

I god behold. MeisterTask er hostet i Den Europæiske Union i ISO 27001-certificerede datacentre. Det er også fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR.

Få det gjort

Funktioner til opgavestyring.

Watch

Modtagere og observatører

Indkommende. Tildel opgaver til den ansvarlige person, og hold dig opdateret som en ansvarlig person, der overvåger opgaverne – det er nemt at koordinere!

Calendar

Forfaldsdatoer

Lige til tiden. Fastsæt forfaldsdatoer for at holde dit team informeret om, hvad der er nødvendigt, hvornår det er nødvendigt. Se forfaldne opgaver fra projekttavlen!

time_tracking

Tidssporing

Lige på rette spor. Registrer den tid, du har brugt på en opgave med vores indbyggede tracker. Perfekt til overvågning af teamets præstationer.

Drill down. Break down big tasks into bite-sized steps for an extra layer (or two!) on even the biggest projects. Every subtask has its own assignee and due date.

CustomFields

Tilpassede felter

Som standard. Forbedre opgavebeskrivelser med brugerdefinerede felter: Perfekt til opgaveoplysninger, som dit team regelmæssigt har brug for.

multiple_checklists

Flere tjeklister

Sæt flueben. Brug tjeklister til at sikre, at hver del af en opgave er udført korrekt. Hvad er bedre end én tjekliste? Flere tjeklister!

Attachment

Vedhæftninger

Centraliseret. Vedhæft billeder og filer på op til 200 MB direkte til opgaver. Alt, hvad du har brug for for at arbejde effektivt, samlet på ét sted.

Relations

Opgaveforbindelser

Forbundet. Hold dit team informeret om, hvordan opgaverne hænger sammen, ved at linke dem som relaterede, duplikerede eller blokerende opgaver.

Tags

Søgeord

Nu er det dig! Organiser opgaver efter prioritet, kategori, klient eller noget andet ved hjælp af tags. Udvikl et system, der fungerer for dit team.

Plan. Create. Control.

Features for Project Documentation.

Notes

Notes

Documented. Create notes and pages to organize your documentation, meeting minutes and other project information.

styles

Content Blocks

Flexible. Structure your documentation into content blocks – from plain text, to file uploads, to embeds from external sites.

Partner

Note Sharing

Spread the word. Share your notes to communicate project updates with stakeholders – inside and outside your organization.

Discussion

Discussions

Talk about it. Collaborate on notes with comments and mentions. They’ll be organized into easy-to-follow discussions.

Task

Task Integration

Keep it together. Create tasks in your MeisterTask projects directly from your documentation. You can link to existing tasks too.

Templates

Templates

Good to go. Use a ready-made Meister template to speed up your project documentation – or create your own.

presentation

Presentations

Show it. Hit the button to display your note content as a professional-looking presentation. No need to format.

Versions

Version History

Accountable. Track changes to your project documentation over time, and revert to older versions if you need to.

Slut dig til glade teams verden over

Kom i gang med
MeisterTask i dag.

Mere end en Kanban-tavle

Projektstyringsfunktioner.

timeline

Tidslinje

Til tiden. Identificer flaskehalse med tidslinjen. Funktionen ligner et Gantt-diagram, men viser projektopgaver i kalendervisning.

Inactive

Filtre

Strømlinet. Filtrer projektopgaver efter tildeler, tag, observatør, forfaldsdato, status eller tidsplan for at opnå maksimal klarhed.

Section

Ubegrænsede sektioner

Optimeret. Opret, navngiv og arranger projektafsnit, så de passer præcist til din arbejdsgang. Sammenklap sektioner for at få et fokuseret overblik.

statistics

Rapporter

Datadrevet. Få den indsigt, der betyder noget: Generer hurtige rapporter, eller tilpas filtre for at få et klart overblik over projektstatus.

Automation

Automatiseringer

Ubesværet. Automatiser gentagende trin i din arbejdsgang for at øge effektiviteten og konsistensen – lad MeisterTask spare dig tid.

recurring_tasks

Tilbagevendende opgaver

Pålidelig. Du skal ikke starte forfra hver gang, du skal udføre den samme opgave. I stedet skal du oprette en tilbagevendende opgave.

Få dit team til at samarbejde

Funktioner til kommunikation.

Notifications

Meddelelser

Ring ring ring. Modtag meddelelser om vigtige opdateringer af opgaver lige til tiden: på nettet, i vores mobilapps eller via e-mail.

Comments

Kommentarer

Orienteret. Kommentér, svar eller reager på opdateringer i aktivitetsstrømmen: den tildelte og de, der følger med, får besked med det samme.

Vi sparer tid ved at deltage i færre møder, og mødereferater er for det meste blevet overflødige. Takket være MeisterTask samarbejder og kommunikerer vi mere effektivt.

Katja Esch

IT-projektleder hos LBBW

Mention

Omtaler

Målrettet. Hvis du nævner en person i en opgave ved hjælp af dennes @navn, får vedkommende en meddelelse. Alternativt kan du henvende dig til alle med @her.

Reaction

Reaktioner

Lige på kornet. Udtryk dig selv med emoji-reaktioner. Du kan reagere på kommentarer, tråde og endda på opdateringer af opgaver.

iPhone

Mobilapps

Velinformeret. Hold styr på opgaver, få arbejdet gjort, og gå aldrig glip af noget med MeisterTask’s mobilapps til iOS og Android.

Find ud af, hvorfor teams over hele verden elsker os

Kom i gang med
MeisterTask i dag.

Bedre sammen

Funktioner til teams.

Admin

Administratorkonto

Fuld kontrol. Administrer brugergrupper, teamprojekter, fakturering og licensering centralt. Del opgaverne med flere teamadministratorer.

Group

Brugergrupper

Massedeltagelse. Del eller ophæv deling af projekter med flere teammedlemmer ved at organisere brugere i grupper.

Team

Team Projekter

Altid tilgængelig. Skab samarbejde ved at oprette teamprojekter. Disse er synlige for alle teammedlemmer, der kan deltage, som de vil.

Vores medarbejdere forstår værktøjet med det samme, hvilket betyder, at der ikke er behov for komplekse ændringer til de fleste projekter.

Carsten Schlepphorst

Afdelingsleder for personale, organisation og IT i byen Gütersloh

roles_permissions

Roller & Tilladelser

En ansvarlig. Kontroller projektadgang ved at tildele roller som administrator, medlem, gæst, skrivebeskyttet og kommentator.

support

Kontoadministrator

Ved behov. Brugere af Enterprise abonnementer har en dedikeret account manager, der er klar til at hjælpe med alle MeisterTask-relaterede spørgsmål.

Stadig uafklaret?

Funktioner til at tage springet.

Integration

Integrationer

Få kontakt. Gør MeisterTask til dit produktivitetscenter ved at oprette integrationer med værktøjer, som dit team allerede bruger.

Import

Nem import

Dit nye hjem. Importer dit teams projekter og opgaver direkte fra Trello, Wunderlist og Asana ved hjælp af vores importguide.

Style

Tilpasningsmuligheder

Få det til at stråle. Tilpas dine projekter ved at vælge det perfekte ikon og den perfekte farve til dine sektioner, projektikoner og tags.

Mere indsigt, mere produktivitet

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen