Integraties

Beheer taken in Google, GitHub, Slack

MeisterTask integreert met jouw favoriete online apps om workflows te automatiseren en te zorgen voor soepele, productieve werkdagen.

MindMeister

Brainstorm over jouw projecten en schets ze voor je ze omzet in MeisterTask projectborden. Geëxporteerde taken en gerelateerde informatie worden automatisch gesynchroniseerd.

Zendesk

Verbind je project met Zendesk om automatisch taken te maken van je inkomende tickets. Na voltooiing van de taak wordt het ticket in Zendesk bijgewerkt met een privé-opmerking.

Freshdesk

Freshdesk is een cloudgebaseerde oplossing voor klantenservice. Via onze integratie kun je MeisterTask-taken rechtstreeks vanuit Freshdesk maken en taken terug koppelen aan hun bijbehorende tickets.

Slack

Stuur activiteitsberichten naar Slack vanuit automatiseringen en voeg taken rechtstreeks toe vanuit je Slack-kanaal. Bij het invoegen van een taak kun je items met beschrijving, toegewezen persoon en controlelijst specificeren met behulp van een eenvoudige syntaxis.

Hangouts Chat

Met de MeisterTask bot kun je projecten in je MeisterTask-account koppelen aan afzonderlijke ruimtes in Hangouts Chat. Nadat je een project aan een ruimte hebt gekoppeld, kan je via eenvoudige tekstopdrachten nieuwe taken in de ruimte maken.

Spark

Spark is een e-mailapp voor teams die samenwerken. Verbindt MeisterTask met Spark om e-mails met één druk op de knop als taken te exporteren en in te voegen in het project en het gedeelte van je keuze.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een chat-gebaseerde workplace dat deel uitmaakt van Microsoft 365. Voeg MeisterTask toe als tab aan eender welk van je kanalen om taken en projecten naast je conversaties te beheren.

Microsoft 365 Groups

Met Microsoft 365 Groups kunnen teams aan het werk door een enkele hub voor alle Microsoft 365-apps op te zetten. Met behulp van een MeisterTask-automatisering kun je leden van je groep te allen tijde op de hoogte houden van wijzigingen in de taakstatus.

Outlook

Met MeisterTask voor Outlook kun je e-mails omzetten in taken zonder je inbox te verlaten. Deze invoegtoepassing werkt in desktop-, web- en mobiele versies van Outlook. Om het te gebruiken, moet u een Microsoft 365-, Exchange- of Outlook.com-account hebben.

MeisterTask for Gmail

Onze add-on voor Gmail verandert e-mails naar taken en voegt deze toe aan het project en sectie van je keuzen. Probeer nu.

Google Calendar

Visualiseer en synchroniseer al je taken met vervaldatums als evenementen in je Google-agenda. Kies tussen al je taken in één keer visualiseren of ze per project scheiden.

Google Workspace

Het installeren van MeisterTask vanuit een Google Workspace Marketplace maakt het mogelijk je eigen Google domein te gebruiken en het activeert een 30 dagen pro trail.

Google Drive

Voeg bestanden vanuit Google Drive rechtstreeks toe aan een MeisterTask taak met behulp van de Drive picker. Een permanente link naar de actuele versie van het Drive bestand zal worden aangemaakt.

Dropbox

Voeg bestanden uit Dropbox direct toe aan een MeisterTask taak via de Dropbox picker. Een permanente link naar de meest recente versie van het Dropbox document zal gecreëerd worden.

Box

Voeg bestanden uit Box direct toe aan een MeisterTask taak via de Box picker. Een permanente link naar de meest recente versie van het Box document zal gecreëerd worden.

Email

In MeisterTask kan je nu nieuwe taken makkelijk creëren door het sturen van een e-mail. Het onderwerp zal de titel vormen van de taak en de inhoud wordt de beschrijving.

Mailbutler

Mailbutler is een ‘persoonlijke assistent’ voor je inbox. De app werkt met Gmail en Apple Mail. Verbind Mailbutler met MeisterTask om e-mailtaken gemakkelijk te exporteren en te synchroniseren met je projectborden!

Confluence

Confluence is Atlassian’s populaire software voor teamsamenwerking. Plak eenvoudig je MeisterTask links in een Confluence pagina om een dynamische tabel van je projecten met statussen, toegewezen personen en links naar de originele taken erin op te nemen.

GitHub

Voltooi taken automatisch bij het vastleggen in Github met een speciaal vastlegbericht. De taakactiviteit bevat dan een link terug naar de respectievelijke commit in GitHub.

Bugsnag

Bugsnag biedt softwareteams een geautomatiseerd crashdetectieplatform. Maak automatisch taken in MeisterTask op basis van nieuwe of terugkerende problemen in Bugsnag en taken slaan een verwijzing op naar Bugsnag.

Bitbucket

Voltooi taken automatisch bij het vastleggen van code in Bitbucket met een speciaal vastlegbericht. De taakactiviteit bevat dan een link terug naar de respectievelijke commit in Bitbucket.

IFTTT

IFTTT laat je de apps en toestellen die je dagelijks gebruikt met elkaar verbinden. De IFTTT integratie kan automatisch taken toevoegen aan je MeisterTask projecten, of je kunt IFTTT acties activeren wanneer nieuwe taken worden gecreëerd of toegewezen aan jou.

MOCO

MOCO is een bedrijfssoftware voor bureaus en consultants in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Volg je tijd in MeisterTask voor taken – deze wordt automatisch gesynchroniseerd met MOCO. Nog meer workflows kunnen via Zapier en de API worden aangemaakt.

Paperform

Paperform is een krachtige online formulierbouwer waarmee iedereen prachtige formulieren, product- en betalingspagina’s kan maken. Met deze MeisterTask integratie kun je automatisch nieuwe taken maken in MeisterTask van nieuwe formulierformulieren in Paperform.

PomoDone App

PomoDone App is een tijdtracker die kan worden geïntegreerd met MeisterTask, zodat je de tijd die je aan je taken besteedt kunt volgen via de populaire Pomodoro-techniek. De gevolgde tijd wordt dan ook terug gesynchroniseerd naar MeisterTask.

Harvest

Verbind je Harvest-account met MeisterTask om de uitgebreide tijdregistratie-, rapportage- en factureringsfunctionaliteit van Harvest te gebruiken zonder constant van app te wisselen.

Timely

Timely is een volledig automatische tijdregistratie-app, mogelijk gemaakt door AI. Nadat je de verbinding hebt gemaakt, wordt alle tijd die je besteedt aan het beheren van taken in MeisterTask automatisch weergegeven in Timely.


Integrations via Zapier

Verbind MeisterTask met 2000+ web apps en maak zaps met een intuïtieve interface om taken te automatiseren met tools zoals Gmail, Google Docs, Twitter en nog veel meer.

JIRA

JIRA is een probleem en project tracking tool voor ontwikkelaarsteams. Met behulp van Zapier kan je automatische acties instellen om JIRA problemen om te zetten in MeisterTask taken of andersom.

Evernote

Evernote is een cross-platform app ontwikkeld voor het maken van notities, organiseren, en archivering. Met de Zapier integratie van beide producten kunnen bijvoorbeeld nieuwe taken worden aangemaakt voor elke nieuw gecreëerde notitie in een bepaalde Evernote notebook.

noCRM.io

noCRM is een cloudgebaseerde leadmanagementsoftware waarmee je deals efficiënt kunt afsluiten. Met de Zapier-integratie kun je automatisch nieuwe MeisterTask-taken maken van noCRM-leads.

SharpSpring

SharpSpring is een wereldwijd gewaardeerde aanbieder van betaalbare, cloudgebaseerde marketingautomatisering. Met Zapier kun je je SharpSpring-meldingen transformeren naar MeisterTask taken.

SimpleTexting

SimpleTexting biedt tekstmarketingdiensten voor organisaties van elke omvang. Met Zapier kun je SimpleTexting verbinden met MeisterTask om berichten in taken om te zetten, berichten van MeisterTask te activeren en meer.

Buffer

Buffer is een sociale media management platform voor marketeers en bureaus. Je kunt een actie opzetten om Buffer items om te zetten in MeisterTask taken met Zapier. Dit is een geweldige manier om follow-up taken te creëren nadat je content via je sociale media kanalen gedeeld hebt.

Toggl

Toggl heeft een eenvoudige online timer, die je de tijd laat bijhouden die je aan taken besteedt en die gemakkelijk urenstaten berekent. Met Zapier kan je een automatische actie instellen om altijd een nieuw Toggl project te starten als een nieuwe MeisterTask project wordt gemaakt.

Push

De Zapier Chrome Extension (genaamd “Push”) is een knop in uw Chrome balk, waarmee u nieuwe MeisterTask taken maakt vanaf elke plaats op het web.

Bekijk alle MeisterTask zaps op Zapier


Wil je jouw eigen integratie toevoegen? Contacteer ons

Begin. Het is gratis!