Gewoon
Productief

Met de meest intuïtieve project- en taakmanagement tool op het web

Free badge MeisterTask is de meest intuïtieve samenwerkings- en taakmanagement tool. Registreer, nodig je team uit en begin te werken. Er is geen training nodig.

Slim, Agile & Visueel

Creëer een project, voeg zoveel teamgenoten toe als je wilt, wijs taken toe en volg elkaars voortgang. MeisterTask's flexibele projectborden passen zich aan aan jouw workflow en zorgen ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is. Taakmanagement is nog nooit zo intuïtief geweest.

Brett terpstra

MeisterTask is net zo mooi en makkelijk te gebruiken als MindMeister en het is perfect voor de aard van de groepen waarmee ik werk. Het is de mooiste Kanban uitvoering die ik heb gebruikt.

Brett Terpstra

Rocket flame small Rocket flame Rocket

Jouw hele dag in één overzicht

MeisterTask's aanpasbare dashboard is jouw startpunt voor een productieve dag. Zie wat er gedaan is aan je projecten terwijl je weg was, krijg een snel overzicht van je open taken en beslis waar je op gaat focussen die dag.

Apple watch dark Iphone dark Macbook dark Ipad dark
Ios
Mac
Android
Windows

Met MeisterTask's gratis apps voor iPhone, iPad, Mac OS en Windows blijf je op de hoogte waar je ook bent.

Best of appstore Best of googleplay Leer meer
Rays

Van idee naar implementatie

MeisterTask integreert naadloos met MindMeister, de online mind mapping app die je laat brainstormen met anderen in real-time en visueel projectplannen laat ontwerpen. Zodra je klaar bent met het in kaart brengen van ideeën en je taken hebt gedefinieerd kan je ze slepen naar een verbonden project in MeisterTask, waar je ze kunt voltooien samen met je teamgenoten.

J schulze

Om taken en kleine projecten, alleen of in samenwerking op afstand, zonder het volgen van een Prince-cursus, succesvol te beheren = een droom die uitkwam! MeisterTask springt er echt uit!

Jürgen Schulze

Techarbor

Pijnloze, Instant Communicatie

In MeisterTask bevat elke taak ruimte voor alle informatie die je nodig hebt om je taak te voltooien. Bespreek de details van de taak met je teamleden, upload bestanden, stel vervaldatums in en voeg controlelijstitems toe. Wat je ook doet, het wordt opgeslagen in de activiteitenstroom van de taak voor eenvoudige traceerbaarheid.

Torbjornhundseth

Ik heb Trello, Blossom en Asana getest om maar een paar projectmanagement tools te noemen, maar MeisterTask is naar mijn mening een veel betere oplossing en zal zeker worden ingevoerd door ons team! De eenvoud en flexibiliteit zijn absoluut fantastisch! Goed gedaan!

Torbjørn Hundseth

Norwegian eLearning

Integratie & Automatisering

Niemand wil nog een berg losse informatie toevoegen, daarom hebben we MeisterTask zo open en flexibel gebouwd als mogelijk. Het wordt kant en klaar geïntegreerd met je favoriete apps zoals Dropbox, GitHub, Zendesk, Box, Bitbucket of Google Drive. Unieke aanvullingen en krachtige functies maken het mogelijk je workflow te automatiseren en elke dag tijd te besparen:

Task relationship
Taakrelaties

Markeer taken als gerelateerd aan, gekopieerd of geblokkeerd door andere taken. Krijg een notificatie wanneer een blokkade is opgelost.
Meer weten

Integrations logos
Integraties

MeisterTask integreert met jouw favoriete tools zoals Slack, Github, Zendesk en Bitbucket
Meer weten

Section action
Automaties

Configureer automatische acties binnen je project en laat ons systeem al het werk doen voor je.
Meer weten

Attachments
Zei er iemand 'bestanden'?

Verbind MeisterTask met de cloud opslagdienst van je keuze voor super naadloos bestandsbeheer
Meer weten

Begin ermee. Het is gratis!

Registreren

of

Google g Verbind met Google

MeisterTask is een ongelooflijk intuïtieve online taakmanagement tool die draait in je standaard webbrowser. De web app wordt gecompleteerd door onze gratis taakmanagement app voor iPhone en iPad, wat ervoor zorgt dat je ook onderweg productief blijft. Met zijn krachtige samenwerkingsmogelijkheden en flexibele, Kanban-stijl projectborden laat de taakmanagement software jou en je team projecten beheren van alle types en groottes. Het houdt je op de hoogte van de voortgang van je teamleden en ondertussen zorgt het ervoor dat je nooit jouw eigen taken uit het oog verliest of belangrijke deadlines mist. Maar MeisterTask is meer dan een simpele taakmanagement tool: het is een plaats waar al je projectgerelateerde informatie veilig opgeslagen wordt, en toch altijd toegankelijk is voor alle projectleden. Het is een plaats waar je inzichten kunt krijgen in jouw eigen en je team's productiviteit, en wat nog meer is, het is een plek waar werken leuk kan zijn.