Veilig taakbeheer voor teams

Jouw team. Uitgelijnd.

Veilig en compliant

2 miljoen tevreden teams

Editor's Choice iOS App Store

4.7 Sterren Google Play Store

De reden waarom je een taakbeheersoftware nodig hebt

Het is tijd om je te organiseren.

Taakbeheer is de link tussen iets plannen en het voor elkaar krijgen. Je taakbeheersoftware moet een overzicht bieden van het werk in uitvoering dat het volgen van concept tot voltooiing mogelijk maakt. Voer MeisterTask in: sluit je aan bij teams overal die onze Kanban-achtige projectborden gebruiken om workflows te digitaliseren en een duidelijk overzicht te krijgen van de taakvoortgang. Laten we het samen organiseren!

Taakbeheer met MeisterTask

Projecten die werken.

Of je nu je volgende grote project beheert of taakbeheer digitaliseert voor de dagelijkse werkzaamheden van je team, je moet weten wie wat doet en wanneer. MeisterTask helpt u bij het beheren van taken in een prachtige, aanpasbare omgeving die zich perfect aanpast aan je behoeften.

Bekijk het grote geheel Je dashboard biedt in één oogopslag een overzicht van meldingen, projecten en aankomende taken in een mooie, aanpasbare interface. Bereid je voor op een productieve dag met MeisterTask.
Organiseer je workflow Gebruik de projectborden in Kanban-stijl van MeisterTask om de voortgang van het team visueel bij te houden. Weet direct waar taken zich in de workflow bevinden, wanneer ze moeten worden uitgevoerd en wie er verantwoordelijk voor is.
Werk beter samen Taken in MeisterTask fungeren als een centrale communicatiehub voor alle gerelateerde bestanden, links en discussies. Verlies de rode draad in e-mailketens niet: bewaar essentiële informatie waar het werk wordt gedaan.
Persoonlijk taakbeheer Uniek voor MeisterTask, Agenda is een persoonlijk, privébord, waarop je taken van elk project kunt vastzetten. Maak een onbeperkt aantal secties, pin een onbeperkt aantal taken en organiseer ze zoals je wil!
“MeisterTask's user-friendliness and its flexibility make it a no-brainer to use.”
Dawn Armstrong
Director Information Technology, Virgin Hyperloop One

Sluit je aan bij miljoenen tevreden gebruikers

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.
Vergelijk de pakketten

Plan. Synchroniseer. Stroomlijn.

Tijdlijn

De tijdlijnfunctie in Gantt-stijl van MeisterTask helpt projectmanagers de efficiëntie te vergroten en hun teams op één lijn te houden. Wijs taken toe en plan ze in de kalenderweergave om knelpunten gemakkelijk op te sporen en ervoor te zorgen dat deadlines worden gehaald.

Automaties

Laat MeisterTask je tijd besparen - automatiseer herhalende stappen in je workflow om de efficiëntie en consistentie te vergroten.

Meer weten

Tijdsregistratie

Houd de productiviteit hoog en houd deadlines in zicht met onze ingebouwde tijdregistratie. Exporteer gegevens om te helpen bij teamberekeningen en projecties.

Meer weten

Terugkerende taken

Regelmatig dezelfde taak uitvoeren? Begin niet elke keer opnieuw! Stel in plaats daarvan een sjabloon in voor een terugkerende taak.

Meer weten

Inzicht in de productiviteit van je team

Rapporten

Voeg een statistiekgedreven dimensie toe aan je taakbeheerervaring. Met inzichten in productiviteit, werklast en nog veel meer, bieden MeisterTask-rapporten een duidelijk overzicht van de projectstatus en helpen ze je vroegtijdig actie te ondernemen.

@meistertask I love the Agenda feature so much. I have no better words, just THANK YOU SO MUCH
Sascha Gröger
@SeastarNo1
Totally was thinking that I'd be switching to Asana, but then I found @meistertask, and I think this is my favorite light project management software.
Thor
@thorms11

Bescherming van je intellectuele eigendom

Je privacy.
Onze prioriteit.

Bij Meister nemen we je privacy en veiligheid serieus. MeisterTask is een Trusted Cloud-gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-AVG. Al onze apps worden gehost in de Europese Unie in ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Frankfurt, Duitsland. Andere beveiligingsfuncties op het hoogste niveau zijn onder meer standaard 256-bit SSL-codering, tweefactorauthenticatie en gedetailleerde in-app-machtigingen.

Meer te weten komen

Onze mobiele apps

Wanneer dan ook. Waar dan ook.

Download onze native apps om projecten en taken te beheren, waar je ook bent. MeisterTask op mobiel ondersteunt realtime samenwerking, offline functionaliteit en meer.

Gebruik MeisterTask voor alles.

Een tool. Eindeloze gebruiksmogelijkheden.
Project Beheer

Een flexibele oplossing voor projectbeheer nodig? Zoek niet verder. Geef je projectmanagers een duidelijk overzicht van taken en deadlines en zorg ervoor dat alle projectleden kunnen communiceren en taken effectief kunnen beheren.

Op afstand werken

Wanneer je team vanuit huis werkt, is het effectief delen van informatie essentieel om productief te blijven. Gebruik MeisterTask om de communicatie over taken te verbeteren en ervoor te zorgen dat projecten soepel blijven verlopen.

Productrelease

Beheer elke stap van je productontwikkeling met MeisterTask, van ideevorming tot prototyping tot de uiteindelijke release. Zorg ervoor dat delegatie, samenwerking en communicatie goed zijn afgestemd om projecten op tijd klaar te hebben en dat deze binnen budget blijven.

Campagneplanning

Kies voor een optimale coördinatie voor je volgende verkoop- of marketingcampagne. Gebruik het brede scala aan samenwerkingsfuncties van MeisterTask om inspanningen binnen teams en tussen afdelingen op elkaar af te stemmen, zodat de resultaten op tijd worden geproduceerd.

Integreer naadloos in het

Gebruik MeisterTask om naadloos te integreren in de Meister Suite: foutloos end-to-end workflowbeheer. Van ideevorming in onze mindmapping-tool, MindMeister, tot documentatie, vergadering en specificatiebeheer in MeisterNote, je team ontgrendelt een krachtige toolkit die projecten bij elke stap aanstuurt.

Je vragen, beantwoord.

Wat is...

Taakbeheer?

Taakbeheer is de gestructureerde, gedigitaliseerde verwerking van taken met behulp van speciale software. MeisterTask is een uitstekend voorbeeld, maar er zijn er nog veel meer.

Taakbeheersoftware?

Taakbeheersoftware is software die de principes van taakbeheer omzet in een bruikbare toepassing. Met deze applicatie kunnen individuen en/of teams hun taken digitaal organiseren, toewijzen en bijhouden.

Kanban?

Kanbanborden zijn visualisaties van projecten en komen voor in veel taakbeheertools. Taken beginnen aan de linkerkant van het bord en gaan naar rechts terwijl eraan wordt gewerkt.

Waterval / Agile projectmanagement?

De twee meest populaire methodologieën voor projectmanagement. Waterval is de traditionele, lineaire manier om taken te beheren, terwijl agile tools zoals MeisterTask een meer flexibele iteratieve aanpak gebruiken.

De reden waarom je een taakbeheersoftware nodig hebt?

Online taakbeheersoftware helpt u efficiënt en consistent te werken. Op de lange termijn zullen jou en je team in staat zijn om meer gedaan te krijgen en je werkstandaard te verbeteren.

Het belangrijkste voordeel van MeisterTask?

Iedereen gebruikt taakbeheersoftware anders. We merken dat onze gebruikers genieten van een betere organisatie, vlottere samenwerking en verbeterde communicatie met MeisterTask.

Word productief. Koop MeisterTask.

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.
Creëer je eerste project