MeisterNote: Få overblikket

Dine projekter har brug for dokumentation.

Projektgennemførelse og dokumentation hører sammen. Derfor – når du vælger MeisterTask til dit teams opgave- og projektstyring – får du projektdokumentation med MeisterNote inkluderet i prisen. Er du klar til at møde dit projektteams nye bedste ven?

Inkluderet

i alle abonnementer

Intuitiv

at lære og bruge

Spar tid

på ledelse

Langsigtet

optimering

Hvorfor MeisterNote?

Et værktøj til overblikket.

Projekter har uendeligt mange bevægelige dele, og det er nemt at blive overvældet af detaljer. Mist ikke overblikket: Ved at planlægge og dokumentere projekter i MeisterNote, kan du få overblikket og udføre opgaver i MeisterTask med lethed. Når arbejdet er færdigt, kan du dele erfaringerne fra projektet for at sikre varig succes for dit team.

Samarbejd. Kommuniker. Fejr det.

Et værktøj til dit team.

Fra planlægning af projekter til dokumentation af fremskridt og deling af resultater – centralisering af information i MeisterNote hjælper teams med at se den sande effekt af deres arbejde. Det er også perfekt til ledere: Selv hvis dit team arbejder på flere projekter på én gang, kan du holde styr på fremskridt, blokeringer og milepæle – alt sammen på ét sted.

Nu er der ingen vej tilbage efter Note

Kom godt i gang med MeisterNote.

Det har aldrig været nemmere at samle projekter og deres dokumentation. Med blot et par klik er du i gang med MeisterNote og bekendt med vores værktøjs vigtigste funktioner.

Find produktomskifteren

Brug produktomskifteren i MeisterTask til at gå direkte til dit MeisterNote-dashboard. Derfra kan du se alle dine noter og meddelelser på et øjeblik.

Begynd at skrive

Vælg mellem 15+ indholdsblokke, og kom i gang med at arbejde på dit teams dokumentation! Du kan bruge en færdig MeisterNote-skabelon til at komme i gang.

Organiser dine noter

Organiser dit indhold i et hierarki af noter og sider. Når du er klar, kan du dele dine noter med dit team og eksterne bidragydere for maksimalt samarbejde.

Start diskussionen.

Begynd at kommunikere med MeisterNotes kommentarer! De er grupperet i diskussioner for at holde samtalen på sporet. Du skal blot afgøre dem, når du er færdig!

Vil du have tingene gjort med MeisterTask?

Få overblikket

Fra plan til handling

Prøv MeisterTask-integrationen.

Er alle projekter planlagt i MeisterNote? Med MeisterTask-integrationen er det nemt at forvandle to-dos til to-dones. På den måde holder du projekter og dokumentation, hvor de hører til – sammen. Med blot et par klik kan du oprette nye opgaver direkte fra indholdsblokke i MeisterNote eller linke til eksisterende opgaver for at give kontekst til dine noter.

Sæt “Pro” i projektdokumentation

Funktioner, der sparer dig tid.

Med MeisterNote har dit projektteam alle de funktioner, de skal bruge for at nå deres mål. Se vores nyligt tilføjede funktioner, der alle er designet til at forbedre teamsamarbejdet og produktiviteten.

Del overblikket.

Deling af noter

Inviter dit projektteam, interne og eksterne interessenter til din projektdokumentation. Det er en god måde at give alle et større overblik på, så du sparer tid på opdateringer og giver dit team mulighed for at gøre deres bedste.

Kopier. Sæt ind. Skriv.

Skabeloner

Lav dine egne skabeloner, eller brug en af vores! Du kan konvertere dine noter til skabeloner, der kan bruges til flere formål – perfekt til projektbriefinger, specifikationer, mødeskabeloner og meget mere. Spring papirarbejdet over, og fokuser på det, der betyder noget.

Alt på ét sted.

Indlejret indhold

Dit projekt vil have mange forskellige typer af dokumenter – budgetark, præsentationsslides, billeder, videoer og meget mere. Med MeisterNote kan du indlejre disse filer direkte i din note, så informationen er centraliseret og projektet fokuseret.

Rejser gennem tiden.

Versionshistorik

Gå aldrig glip af en opdatering. Nyd MeisterNotes klare, kortfattede versionshistorik, som viser en detaljeret oversigt over ændringer i hver af dine noter over tid.

Brug Meister-værktøjer med software, som dit team elsker

Integrationer.

“Håndtering af vores projektdokumentation i MeisterNote giver os et overblik over budgetter og to-do-lister. Vi kan konvertere elementer til sporbare opgaver i MeisterTask.”

Michelle Matus

Marketingdirektør, Meister

Sikring af dine projekter.

Dit privatliv. Vores prioritet.

Meister er ISO 27001:2013-certificeret! Vi lever op til den førende internationale standard for informationssikkerhedsstyring. MeisterTask og MeisterNote er Trusted Cloud-certificerede tjenester, der er fuldt EU-GDPR-kompatible. Serverne er placeret i EU på et certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Er du klar til at se den store sammenhæng?

Få MeisterTask og MeisterNote i dag.

Arrow up

Tilbage til toppen