MeisterNote: zie het grotere plaatje

Je projecten hebben documentatie nodig.

Projectuitvoering en documentatie horen bij elkaar. Daarom krijg je – wanneer je MeisterTask kiest voor het taak- en projectbeheer van je team – projectdocumentatie met MeisterNote bij de prijs inbegrepen. Klaar om de nieuwe beste vriend van je projectteam te ontmoeten?

Inbegrepen

in alle plannen

Intuïtief

leren en gebruiken

Tijd besparen

op beheer

Lange termijn

optimalisatie

Waarom MeisterNote?

Een hulpmiddel voor het grotere geheel.

Projecten hebben eindeloos veel bewegende delen en het is gemakkelijk om overweldigd te raken door details. Verlies het overzicht niet: door projecten in MeisterNote te plannen en te documenteren, kun je het grotere geheel zien en taken in MeisterTask met gemak uitvoeren. Wanneer het werk klaar is, deel je projectervaringen om blijvend succes voor je team te garanderen.

Samenwerken. Communiceren. Vieren.

Een hulpmiddel voor je team .

Van het plannen van projecten tot het documenteren van de voortgang tot het delen van resultaten – het centraliseren van informatie in MeisterNote helpt teams de werkelijke impact van hun werk te zien. Het is ook perfect voor managers: zelfs als je team aan meerdere projecten tegelijk werkt, kun je de voortgang, blokkades en mijlpalen op één plek bijhouden.

Er is geen weg meer terug

Aan de slag met MeisterNote.

Het samenbrengen van projecten en hun documentatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts een paar klikken ben je aan de slag met MeisterNote en vertrouwd met de belangrijkste functies van onze tool.

Zoek de productomschakelaar

Gebruik de productwisselaar in MeisterTask om rechtstreeks naar je MeisterNote-dashboard te gaan. Van daaruit kun je al je notities en meldingen in één oogopslag zien.

Begin met schrijven

Kies uit meer dan 15 inhoudsblokstijlen en ga aan de slag met de documentatie van je team! Je kunt een kant-en-klaar MeisterNote-sjabloon gebruiken om je op weg te helpen.

Organiseer je notities

Organiseer je inhoud in een hiërarchie van notities en pagina’s. Wanneer je klaar bent, kun je je notities delen met je team en externe bijdragers voor maximale samenwerking.

Start de discussie.

Begin te communiceren met de opmerkingen van MeisterNote! Deze zijn gegroepeerd in discussies om gesprekken op punt te houden. Los ze eenvoudig op als je klaar bent!

Wil je dingen gedaan krijgen met MeisterTask?

Zie het grotere plaatje met MeisterNote.

Van plan naar actie

Probeer de MeisterTask-integratie.

Projecten allemaal gepland in MeisterNote? Met de MeisterTask-integratie is het eenvoudig om to-do’s om te zetten in to-dones. Zo houd je projecten en documentatie waar ze horen: bij elkaar. Met slechts een paar klikken kun je nieuwe taken rechtstreeks vanuit inhoudsblokken in MeisterNote maken, of linken naar bestaande om context aan je notities te geven.

Zet de “Pro” in Projectdocumentatie

Functies die je tijd besparen.

Met MeisterNote heeft je projectteam alle functies die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Bekijk onze nieuw toegevoegde functies, elk ontworpen om de teamsamenwerking en productiviteit te verbeteren.

Deel het grotere plaatje.

Notities delen

Nodig je projectteam, interne en externe belanghebbenden uit voor uw projectdocumentatie. Het is een geweldige manier om iedereen het grotere plaatje te geven – je bespaart tijd bij het geven van updates en stelt je team in staat om hun beste werk te doen.

Kopiëren. Plakken. Schrijven.

Sjablonen

Maak je eigen sjablonen of gebruik een van onze sjablonen! Je kunt uw aantekeningen omzetten in sjablonen voor meerdere doeleinden – perfect voor projectbriefings, specificaties, sjablonen voor vergaderingen en nog veel meer. Sla het papierwerk over en concentreer je op wat belangrijk is.

Alles op één plek.

Ingesloten inhoud

Je project heeft veel verschillende soorten documenten: budgetbladen, presentatiedia’s, afbeeldingen, video’s en meer. Met MeisterNote kun je deze bestanden rechtstreeks in je notitie insluiten, zodat de informatie gecentraliseerd blijft en de projecten gefocust blijven.

Reis doorheen de tijd.

Versie Geschiedenis

Raak nooit een update kwijt. Geniet van de duidelijke, beknopte versiegeschiedenis van MeisterNote, die een gedetailleerd overzicht geeft van de wijzigingen aan elk van je notities in de loop van de tijd.

Gebruik Meister Tools met software waar je team dol op is

Integraties.

“Door onze projectdocumentatie in MeisterNote te beheren, krijgen we een overzicht van budgetten en takenlijsten. We kunnen items omzetten in traceerbare taken in MeisterTask.”

Michelle Matus

Marketingdirecteur Meister

Het beveiligen van je projecten.

Jouw privacy. Onze prioriteit.

Meister is ISO 27001:2013-gecertificeerd! We voldoen aan de toonaangevende internationale standaard op het gebied van informatiebeveiligingsbeheer. MeisterTask en MeisterNote zijn Trusted Cloud-gecertificeerde services die volledig voldoen aan EU-GDPR. Servers bevinden zich in de Europese Unie in een gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Klaar om het grotere geheel te zien?

Download MeisterTask en MeisterNote vandaag nog.

Arrow up

Terug naar boven