Overblik. Nu inkluderet i MeisterTask.

MeisterTask og MeisterNote flytter sammen.

Dine projekter er ved at blive endnu bedre. Dit MeisterTask-abonnement giver dig nu permanent adgang til projektdokumentation i MeisterNote – uden ekstra omkostninger. Klar til at få overblik?

Mød dit nye værktøj.

Vi introducerer MeisterNote.

MeisterNote er dit nye projektdokumentationsværktøj – nu inkluderet i dit MeisterTask-abonnement. Fra planlægning af dine projekter, til dokumentation af fremskridt, til kommunikation af resultaterne – MeisterNote gør arbejdet i MeisterTask endnu bedre.

Den enkle måde at dokumentere dine projekter på.

Det er nemt at starte med MeisterNote.

MeisterNote er nu inkluderet i dit MeisterTask-abonnement … så lad os komme i gang! Åbn døren til overblikket ved at holde projekter og dokumentation, hvor de hører til: sammen.

Gå til MeisterTask.

Projekter og dokumentation bor sammen. Fra MeisterTask kan du nemt skifte til MeisterNote og tilbage igen.

Find MeisterNote.

Find produktomskifteren – den er ved siden af dit profilbillede – og brug den til at gå direkte til MeisterNote.

Gå på opdagelse.

Du gjorde det. Tag et kig rundt i MeisterNote-dashboardet, lav dine første noter, og inviter dit team!

Brug MeisterTask og MeisterNote sammen

Projektdokumentation gjort enkelt.

Vil du i gang med at dokumentere i dag?

Se og lær.

Se denne korte tutorial for at lære, hvordan du kan få mest muligt ud af MeisterTask og MeisterNote sammen. Dit team vil elske det!

Fra start til slut.

MeisterNote + MeisterTask = Succes.

MeisterTask hjælper dig med at holde styr på alle detaljer, på alle opgaver, på alle projekter. Har du brug for et nyt perspektiv? Tilføj MeisterNote og få overblik: struktureret projektdokumentation, der hjælper dit team med at arbejde endnu bedre med MeisterTask.

Checkmark Projektplanlægning

MeisterNote giver dit projektteam og dine interessenter et let tilgængeligt overblik over den tid og de ressourcer, der er nødvendige for at fuldføre dit projekt. Med disse oplysninger er eksekveringen i MeisterTask meget lettere.

Checkmark Projektdokumentation

Del beslutninger, milepæle og foreløbige resultater i MeisterNote, efterhånden som dit projekt skrider frem. Denne centraliserede kilde til viden holder dit team og dine interessenter opdateret – det giver gennemsigtighed og frihed til at få tingene gjort.

Checkmark Projektkommunikation

Ved at formidle læring i MeisterNote kan du sikre, at alle får gavn af dine projekters succes. Tilføj retrospektiver og erfaringer til din dokumentation for at tilføje endnu mere viden til din organisations fælles hjerne.

Få projektarbejde til at fungere bedre.

Det er tid til at få overblik.

Projektarbejde, ubegrænset.

Lad os komme til sagen.

Alt er bedre med Erhverv – når du opgraderer dit MeisterTask-abonnement, får du også ubegrænset projektdokumentation med MeisterNote. Lad ikke noget holde dit team tilbage: Slip kraften i dine projekter løs med de bedste funktioner i MeisterTask + MeisterNote.

Hvorfor bruge MeisterTask og MeisterNote?

Fordelene er uendelige.

Recent

Spar tid.

Teams spilder tid på at lede efter information. Når alt, hvad du har brug for, er i MeisterNote, kan du forkorte ekspeditionstiden og gøre dit team til en produktivitetsmaskine.

Goal

Få overblikket.

Klarhed = succes. Det er nemt at holde interessenter orienteret med MeisterNote. Når alle ved, hvad der er blevet gjort … ved alle, hvad de skal gøre.

Notes

Optimer løbende.

Hold aldrig op med at lære. MeisterNote giver alle adgang til dit teams projektresultater. Kontinuerlig udvikling fra ren, fokuseret kollektiv bevidsthed.

Dine spørgsmål, besvaret

MeisterTask møder MeisterNote: de ofte stillede spørgsmål.

Help

Hvad er MeisterNote, og hvordan kan det hjælpe mit team?

MeisterNote er et online dokumentationsværktøj til teams. Du kan bruge det til at planlægge, dokumentere og kommunikere resultaterne af dine projekter, så du får et bedre overblik.

Help

Jeg betaler allerede for MeisterTask. Vil jeg blive opkrævet mere nu?

Nej, du får en MeisterNote-licens (sæde) for hvert MeisterTask-sæde, du betaler for. Hvis du f.eks. har 10 MeisterTask Erhvervs-sæder, får du 10 MeisterNote Erhvervs-sæder, der passer til.

Help

Har MeisterTask-MeisterNote-integrationen ændret sig?

Nej – hvis du allerede har brugt integrationen, kan du fortsætte med at bruge den som før. Som en bonus er det nu meget lettere at skifte mellem værktøjer via produktomskifteren.

Help

Ændrer tilføjelsen af MeisterNote MeisterTasks sikkerhed?

Nej, kombinationen af MeisterNote og MeisterTask påvirker ikke din sikkerhed. Meister er stadig ISO 27001:2013-certificeret, og alle vores værktøjer er både EU-hostede og GDPR-kompatible. I MeisterTask forbliver alle eksisterende sikkerhedsfunktioner de samme. MeisterNote tilbyder også de højeste sikkerhedsstandarder inden for data-, netværks- og applikationssikkerhed.

Help

Kan jeg købe MeisterNote alene?

Nej. Adgang til MeisterNote er inkluderet i alle MeisterTask-licenser, men den kan ikke købes separat. Hvis du vil tilføje MeisterNote-brugere til dit team, skal du købe MeisterTask-licenser til dem. Hvis du allerede betaler for MeisterNote-licenser, behøver du kun at betale for dine MeisterTask-licenser fremover. Vi har sendt dig flere oplysninger via e-mail.

Help

Jeg har aldrig brugt MeisterNote før. Hvor kan jeg lære mere?

Du kan læse mere om MeisterNote på vores hjemmeside. Der er også vejledning til dine første skridt med MeisterNote (herunder notatskabeloner) i selve værktøjet. Der er også videovejledninger på vores YouTube-kanal samt en samling af vejledninger i hjælpecenteret. Hvis du vil lære mere om at bruge MeisterNote fra erfarne brugere, kan du tjekke Meister Community.

Flere spørgsmål? Har du brug for at tale?

Få mere at vide i Hjælp.

Arrow up

Tilbage til toppen