Het grotere geheel. Nu inbegrepen bij MeisterTask.

MeisterTask en MeisterNote gaan samenwerken.

Je projecten staan op het punt om nog beter te worden. Je MeisterTask-abonnement geeft je nu permanent toegang tot projectdocumentatie in MeisterNote – zonder extra kosten. Klaar om het grotere geheel te zien?

Maak kennis met je nieuwe tool.

Maak kennis met MeisterNote.

MeisterNote is je nieuwe projectdocumentatietool – nu een deel van je MeisterTask-abonnement. Van het plannen van je projecten tot het documenteren van de voortgang tot het communiceren van de resultaten – MeisterNote maakt het werken in MeisterTask nog beter.

De eenvoudige manier om je projecten te documenteren.

Beginnen met MeisterNote is eenvoudig.

MeisterNote is nu inbegrepen bij je MeisterTask-abonnement… dus laten we aan de slag gaan! verkrijg zo een kijkje van het grotere geheel door projecten en documentatie te houden waar ze horen: bij elkaar.

Ga naar MeisterTask.

Projecten en documentatie gaan samen. Vanuit MeisterTask kan je eenvoudig overschakelen naar MeisterNote en weer terug.

Vind MeisterNote.

Zoek de productwisselaar – deze staat naast je profielfoto – en gebruik deze om rechtstreeks naar MeisterNote te gaan.

Ontdekken.

Je hebt het gehaald. Kijk eens rond in het MeisterNote-dashboard, maak je eerste aantekeningen en nodig je team uit!

Gebruik MeisterTask en MeisterNote samen

Projectdocumentatie eenvoudig gemaakt.

Wilt je vandaag nog beginnen met documenteren?

Kijk en leer.

Bekijk deze korte tutorial om te leren hoe je het meeste uit MeisterTask en MeisterNote samen kan halen. Je team zal er dol op zijn!

Van het begin tot het einde.

MeisterNote + MeisterTask = Succes.

Met MeisterTask kan je elk detail van elke taak en elk project bijhouden. Heb je een nieuw perspectief nodig? Voeg MeisterNote toe en zie het grotere geheel: gestructureerde projectdocumentatie die je team helpt nog beter te werken met MeisterTask.

Checkmark Project Planning

MeisterNote geeft je projectteam en partners een eenvoudiger overzicht van de tijd en middelen die nodig zijn om je project te voltooien. Met deze informatie is uitvoering in MeisterTask veel eenvoudiger.

Checkmark Project documentatie

Deel beslissingen, mijlpalen en tussentijdse resultaten in MeisterNote naarmate je project vordert. Deze gecentraliseerde, enige bron van waarheid houdt je team en belanghebbenden op de hoogte, biedt transparantie en vrijheid om dingen gedaan te krijgen.

Checkmark Projectcommunicatie

Door de lessen in MeisterNote te delen, kan je ervoor zorgen dat iedereen profiteert van het succes van je projecten. Voeg retrospectieven en geleerde lessen toe aan je documentatie om nog meer kennis toe te voegen aan het gedeelde brein van je organisatie.

Laat projectwerk… beter werken.

Het is tijd om het grotere plaatje te zien.

Projectwerk, Onbeperkt.

Laten we aan de slag gaan.

Alles is beter met Business – wanneer je je MeisterTask-abonnement upgradet, krijg je ook onbeperkte projectdocumentatie met MeisterNote. Laat niets je team tegenhouden: ontketen de kracht van je projecten met de beste eigenschappen van MeisterTask + MeisterNote.

Waarom MeisterTask en MeisterNote gebruiken?

De voordelen zijn eindeloos.

Recent

Bespaar tijd.

Teams verspillen vaak veel tijd bij het zoeken naar informatie. Als alles wat je nodig hebt in MeisterNote zit, verkort je de doorlooptijden en maak je van je team een productiviteitsmachine.

Goal

Zie het grote plaatje.

Duidelijkheid = succes. Het is gemakkelijk om partners op de hoogte te houden met MeisterNote. Als iedereen weet wat er is gedaan… weet iedereen wat te doen.

Notes

Voortdurend optimaliseren.

Stop nooit met leren. MeisterNote geeft iedereen toegang tot de projectresultaten van je team. Voortdurende ontwikkeling vanuit pure, gefocuste geest.

Je vragen, beantwoord

MeisterTask ontmoet MeisterNote: dit zijn de meestgestelde vragen.

Help

Wat is MeisterNote en hoe kan het mijn team helpen?

MeisterNote is een collaboratieve online documentatietool voor teams. Je kan het gebruiken om de resultaten van je projecten te plannen, te documenteren en te communiceren voor een beter overzicht.

Help

Ik heb al betaald voor MeisterTask. Moet ik nu meer betalen?

Nee. Je krijgt een MeisterNote-licentie (seat) voor elke MeisterTask-seat waarvoor je betaalt. Als je bijvoorbeeld 10 MeisterTask Business-seats hebt, krijg je 10 bijpassende MeisterNote Business-seats.

Help

Is de integratie tussen MeisterTask en MeisterNote veranderd?

Nee – als je de integratie al gebruikte, kan je die gewoon blijven gebruiken. Als bonus is het nu veel eenvoudiger om tussen tools te schakelen via de productswitcher.

Help

Verandert het toevoegen van MeisterNote de beveiliging van MeisterTask?

Nee. De combinatie van MeisterNote en MeisterTask heeft geen invloed op je veiligheid. Meister is nog steeds ISO 27001:2013-gecertificeerd en al onze tools zijn zowel door de EU gehost als GDPR-compatibel. In MeisterTask blijven alle bestaande beveiligingsfuncties hetzelfde. MeisterNote biedt ook de hoogste beveiligingsstandaarden op het gebied van gegevens-, netwerk- en applicatiebeveiliging.

Help

Kan ik MeisterNote los kopen?

Nee. Toegang tot MeisterNote is bij elke MeisterTask-licentie inbegrepen, maar het kan niet apart worden aangeschaft. Om MeisterNote-gebruikers aan je team toe te voegen, moet je MeisterTask-licenties voor hen aanschaffen. Als je al voor MeisterNote-licenties betaalt, hoef je in de toekomst alleen voor je MeisterTask-licenties te betalen. We hebben je meer informatie per e-mail gestuurd.

Help

I’ve never used MeisterNote before. Where can I learn more?

Meer informatie over MeisterNote vind je op onze website . Er is ook begeleiding voor je eerste stappen met MeisterNote (inclusief notitiesjablonen) in de tool zelf. Er zijn ook videotutorials op ons YouTube-kanaal , evenals een verzameling handleidingen in het Helpcentrum . Voor meer informatie over het gebruik van MeisterNote van ervaren gebruikers, ga je naar de Meister Community.

Meer vragen? Wil je praten?

Meer informatie in het Hulpcentrum.

Arrow up

Terug naar boven